marko30 19.03.2004 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 ile kosztuje projekt przydomowej oczyszczalni sciekow potrzebuje cos takiego do pozwolenia na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 19.03.2004 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2004 projekt prawdopodobnie dostaniesz gratis przy zakupie oczyszczalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marko30 20.03.2004 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 dobrze ,tylko ze ja potrzebuje to dolaczyc do pozwolenia na budowe teraz a zakonczenie budowy za jakies 3 latka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 20.03.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 To może do pozwolenia na budowę wrzuć tylko do projektu reklamę atestowanego szczelnego zbiornika na nieczystości a później wystąpisz o zmianę pozwolenia na budowę. Czasami wystarczy tylko reklama szamba zamiast projektu - byle było tam napisane, że będzie atestowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 20.03.2004 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2004 Ponawiam odpowiedź z innego Twojego postu. marko30 Ja również przy ubieganiu się o wydanie pozwolenia na budowę musiałem złożyć projekt planowanej przydomowej oczyszczalni ścieków. Jednak nie kupowałem projektu, tylko załączyłem do projektu materiały jednego z producentów (Wavin), w których były podane wszelkie schematy, zasady działania, atesty, dane techniczne itp. Oprócz tego, na planie zagospodarowania działki zaznaczyłem miejsce gdzie będzie oczyszczalnia i wrysowałem miejsce na zbiornik oraz drenaż. W zupełności wystarczyło, pozwolenie juz od dawna (7 tygodni!) prawomocne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts