Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasza Salsa

Recommended Posts

• Odpowiedzi 160
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

i wykończone IMG_20160422_131605.jpg musze przyznać że parę dni poświęciłem na schody a wydawało się że dwa starczą

czas na barierkę elementy zamówiłem na all....o firma z Krakowa trafiłem na super sprzedawce zrobili to co chciałem za niewielkie pieniądze solidnie i terminowo kontakt i doradztwo super (nawet w nocy odpowiadali na pytania:D) towar dostarczyli własnym transportem gratis rewelacjaIMG_20160426_183535.jpgIMG_20160429_110833.jpgIMG_20160429_110843.jpgIMG_20160429_111508.jpg

słupki 50x50 za całość bez poręczy wyszło 1500zł

Edytowane przez neo_83

co do łazienki trochę kosztów póki jeszcze coś pamiętam

płytki Tubądzin 3100 zł (w tym 11dekorów 68zł szt)

klej ceresit ct17 250zł

folia w płynie ceresit 200zł

taśma do foli 60zł

fuga silver 5kg i silikon 50z

fuga toffi 3kg i silikon 40zł

ceramika do przesiadywania z deską 850zł pic_568510_9M58S1.jpg

kabina Radaway Euphoria Walk-in 110x30 2100zł z transportem

płytki i kabine kupiliśmy w promocyjnej cenie w innych sklepach wycena była wieksza o 600zł

lustra z przywozem i wklejeniem 400zł

grzejnik kompletny 450zł

panel prysznicowy 800zł

odpływ liniowy ale nie pamiętam ile kosztował kiedyś okazyjnie go kupiłem

zlew z kranem 450 zł

szafke do zlewu dostałem gratis do mebli

razem 8750zł

+ moja robocizna bezcenna:stirthepot:

Edytowane przez neo_83

szafa z grafiką na początku miała być suwana ale za namową kolegi który robił mi meble jest otwierana klasycznie zastosował w niej tipony bluma ,czyli naciska sie połówkę szkła którą chcemy otworzyć i szafa uchyla się obie szafy z montażem kosztowały nas 4500zł najdroższe były dzwi z grafiką za szkłem ale myśle że było warto :yes::D Edytowane przez neo_83

• 2 years później...
……..dawno tu nie zaglądałem :rolleyes: budowę już zakończyliśmy jakiś czas temu i mieszkamy sobie w spokoju sami :rotfl: wszystkie papierkowe sprawy związane z oddaniem domu załatwione tak dla świętego spokoju. Na przyszły rok planuje skończyć taras bo nadal jest nie dokończony tak samo gorna łazienka ale zawsze sa jakieś inne wydatki :rolleyes: kiedyś tam wszystko porobię, w końcu trzeba trochę pożyć i odpocząć.

hej! świetny dziennik! teraz pierwszy raz na niego wpadłem. Gratulacje wybudowania domu praktycznie w pojedynke! wykończenie superowe, zawsze czysto, schludnie bez niepotrzebnych wodotrysków. Kuchnia i barek też fajna. Schody ładnie wykończone. Nic tylko poklaskiwać :)

Jedynie ułożenie telewizora dla mnie nietrafione, tak z widokiem na korytarz. Ale to zwykłe czepialstwo i każdy ma jak lubi.

Jeszcze raz wielki szacun! Teraz tylko mieszkać i patrzeć jak dzieci rosną!

pozdro!