mugatka 04.01.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Nemi, w łazience jest czysty kolor z mieszalnika, to Dulux Night Jewels nr 4, natomiast w wiatrołapie i jadalni mam już własne mieszanki, ocieplałam kolor szary z łazienki dodając wszystkie resztki beżowych farb jakie miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 04.01.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Pięknie szyjesz mugatko Ja to wcale zdolności w tym kierunku nie mam, oj nie Propozycja żyrandola do łazienki bardzo mi się podoba Jak nie ten bo te sopelki nie pasują czy coś, to czegoś w tym stylu szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 04.01.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam, tez mieszkam w Małym Dworku, wykończeniówka u nas też poszła na szybko, a teraz wszystko bym zmieniła. Przymierzamy się do sprzedaży naszego domu z różnych względów, ale ogólnie to dość fajny projekt, a Twoja łazienka górna BAJECZNA. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam agawi74 podglądam Cie od jakiegoś czasu Bardzo mi miło:wiggle: Kuchni to ja jeszcze nie ma zrobionej rozpędziłaś się hehe na razie chodzi mi po głowie przemalowanie szafek, ale poczekam jak Kasia_sw zrobi swoją będe miała od kogo ściągnąć Jak to nie masz kuchni? To te fotki (chyba usunęłaś) nie były Twoje? Wydawało mi się, że widziałam śliczną, białą kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.01.2012 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Agawi, nic nie usuwałam mam kuchnie robioną 6 lat temu w kolorze wenge, nad którą ubolewam i na pewno nie chcę się nią "chwalić" Czeka ją chyba malowanie (jak się odważę) i zobaczę efekty pracy Kasi_sw Lorena dziękuje Ja lubię nasz projekt, brakuje mi tylko dodatkowego pokoju na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.01.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 O a wrzuć jeszcze troszkę z wiatrołapu jak się da tak bardziej całościowo bo piękny jest, i kolor ścian tez mnie zachwycił, no a woreczki pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.01.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Diana jeszcze "dopieszczam" wiatrołap wrzucę fotki jak skończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.01.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) A dziś miałam trochę wolnego czasu więc ponownie pobawiłam się w "szycie". Wyszło coś takiego To podusia, woreczek i obrazek z tkaniny naciągnięty na ramkę Moje dzieci nie miały obiadu, tak mnie naszło Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Warmia 04.01.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Jak patrzę na twoje dzieła sztuki, to zaczynam myśleć o zakupieniu sprzętu zwanego maszyną do szycia Mówiłam, że z ciebie zdolniacha Wiatrołap masz cudny, aż zaczynam się wstydzić, że pokazałam swój taki niedorobiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 05.01.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Woreczek z ptaszkiem cudny,, jak ja uwielbiam taki motyw ptaszkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 05.01.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 mugatka boskie rzeczy szyjesz mogę zgapić troszkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 05.01.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Mugatko,popadam w kompleksy,że ja taka matka wyrodna i woreczka dla córki uszyć nie uszyłam!!!(dobrze,że mam dobre ciocie,które z chęcią dzielą się swoimi wytworkami) Wsio jest śliczne!!!Mamy kolejną zdolniachę na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 05.01.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 TwoOfOs witam serdecznie kinkieciki to markslojd granna Dziękuję ślicznie bardzo mi się te kinkieciki przydadzą. Twoje szyciowe wyroby piękne i wiatrołap się niesamowicie zapowiada dopieszczaj i dawaj foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.01.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 I mnie przyprowadziła do Ciebie ta cudna mugatowa łazienka U mnie chyba też będzie cegiełkowo, dzięki więc za inspiracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.01.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Kasia_sw , nie żartuj sobie ze mnie bo to nie ładnie Dziękuje wszystkim za miłe słowa, fajnie tak poczytać coś miłego na swój temat. Warmia kupuj maszynę bo naprawdę warto, mnie to fajnie relaksuje. Pewnie mi to minie ale narazie jest przyjemnie zabić te długie wieczory w domu Twoofus ja mam te kinkieciki od wakacji ale jeszcze nie wiem jak świecą, ciagle nie mam do nich włącznika, kable stercza ze sciany Chce kupić takie fajne "retro" ale zawsze są inne wydatki... http://hagerhome.pl/wp-content/uploads/2013/03/L4_MAINPRODUCT_SERIE1930.jpg Drop_Inn i czekamy na kolejna "cegiełkową" łazienkę Edytowane 21 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.01.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Agawi, nic nie usuwałam mam kuchnie robioną 6 lat temu w kolorze wenge, nad którą ubolewam i na pewno nie chcę się nią "chwalić" W takim razie byłam pijana:lol2: Pięknie szyjesz:wiggle: Zazdroszczę, bo ja ledwo guzik potrafię przyszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.01.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 (edytowane) Moje wczorajsze serduszka, gdzie ja to mam wieszać w takich ilościach jak produkuje Świąteczne porozdawałam znajomym Mam nadzieję że mi minie szycie tych serduszek ale na razie sprawia mi to straszną frajdę a jak je zawiesić w oknie ? trzeba od góry w nadprożu okna wbić jakieś haczyki ? macie jakieś pomysły ? Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.01.2012 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 A to sobie wklejam ku pamięci, kompletnie nie pasuje do tego co obecnie robię z moim domem , ale nic to. Podoba mi się i już, nie pamiętam właściciela zdjęcia, mam nadzieję że nikt się nie obrazi... http://img811.imageshack.us/img811/7151/pamesaagathapytki20x20.jpg Uploaded with ImageShack.us Jak patrzeę na dekory w tej kolekcji to gęba mi się śmieje w ogóle szkoda że nie ma tkanin z takim nadrukiem http://www.pamesa.com/site/producto.php?id_serie=2&idioma=2 Jak bym robiła łazienkę dla dziecka, to chyba bym się skusiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 06.01.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witam Mugatko w muratorze Kojarzę Cię z forum LM i też tam wypatrzyłaś tę łazienkę http://inspiracje.leroymerlin.pl/lazienka-dla-optymisty,1,6666,159120,165602.html#msg-165602 Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.01.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Kojarzę Cię z forum LM i też tam wypatrzyłaś tę łazienkę http://inspiracje.leroymerlin.pl/lazienka-dla-optymisty,1,6666,159120,165602.html#msg-165602 Buziaki He he no tak - na FM to inwigilacja pełna. Alana niemożliwa jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts