vesila 02.02.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Super Ci wyszły te falbanki, a jakby jeszcze po całej długości były takie rzędy falbanek to w ogóle jak królewska by była, podoba sie mi, ale ja "chora psychicznie" na kurz jestem i u mnie taka poducha chyba pod kloszem by była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.02.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 mugatko super nowa poduszeczka a jak wianek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.02.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 martaibartek może w weekend usiąde jeszcze do tego wianka, ale generalnie wiankom mówię NIE nooooo ale chociaż jeden muszę uszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 03.02.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Przyszłam się przywitać Bardzo mi się u Ciebie podoba, wnętrza, dekoracje, i wszystko co własnoręcznie wykonane:) Będę zaglądać jeśli mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 03.02.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Mugatko, poduszka bardzo ładna. Ściągnę Tój pomysł i proszę o zgodę. Jeśli chodzi o wianki to ja je szyję i mnie odprężają . Siedzę sobie i wypełaniam, ale nie silikonem. Kupiłam taką dużą najtańszą kołdrę w jysku lub ikei - nie pamiętam, bo to dawno było chyba za nim dwiedziałm się o istnieniu forum. Natomiast nie bardzo chce mi się je ozdabiać. Nie mam weny. Mogę Ci szyć podkłady , a Ty sobie je dalej wykorzystasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.02.2012 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 moooi witam Dziękuje i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.02.2012 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Mother24 ściągaj ile chcesz i co chcesz Ja uparta jestem, zrobię ten swój wianek tak czy siak ale dzięki za chęci.... Zajrzałam właśnie do Ciebie i żadnych wianków nie widzę, pokazuj co tam masz w ukryciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother24 03.02.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 A no umieszczałam gdzieś ...w świątecznych iluminacjach.... słabe zdjęcia. Wstawiłam już u siebie to co mam w tej chwili. Zapraszam, bo nie chcę śmiecić u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.02.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 Mugatko ja też jakiś czas temu zaczęłam wianek robić, a co się przy nim naklęłam... najgorsze to napychanie... :/ na razie leży niedokończony, jakoś cierpliwości do niego nie mam Mother lecę zobaczyć twoje cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 03.02.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2012 piękna poduszka, kwiatek bomba, wcale nie kwadratowy:) Wszystkie podusie śliczne:) pozdrawiam wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.02.2012 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 (edytowane) marta no właśnie "cierpliwość" mi jej nie rozdali asiulkowo (Asia?) dzięki Przyszła moja witrynka do łazienki, byłam w szoku jak zobaczyłam gdzie jest zrobiona, no gdzie ??? made in china oczywiście... Mam pecha bo jest uszkodzona, z bliska są pęknięcia na 3 rogach, z daleka tego nie widać ale jak się przyjrzeć to widać... i teraz niby Sprzedający oferuje wymianę ale jak to zapakować dla kuriera... czy zawsze musi być pod górkę ... buuuu Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 04.02.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Witrynka prezentuje się naprawdę elegancko...ale te pęknięcia,no nie za ciekawie to wygląda,ja bym spakowała i odesłała:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.02.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 no i wez tu kupuj przez internet no;-((((witrynka swietna ale te pekniecia... niby chyba miała byc postarzana co? a ile kosztowała? bo kształt extra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.02.2012 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 psosin no właśnie cena jeszcze w miarę przyzwoita (420 z dostawą) a mąż powiedział że może mi te pęknięcia jakoś poprawić, pastą polerską czy coś takiego.Na samą myśl pakowania takiego meble dostaję wysypki, skąd tyle foli bąbelkowej, kartonu... bez sensu... a to co przyszło podarłam i wyrzuciłam szybko rozpakowując przy kurierze....Może uda mi się jakąś zniżkę dostać na kolejny mebelek bo planuje u nich kupić.A szafeczka idealnie wpasowała się w łazienkę, w środku chcę wrzucić koszyczki wiklinowe na kosmetyki i zmienię okucia na czarne, bo ten kolor starego złota nijak mi nie pasuje... albo przemaluje okucia na biało... sama nie wiem ? co radzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.02.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 a skad jest ta szafeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.02.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 nooo nie będe oryginalna allegro oczywiście http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=STYLOWA+BIA%C5%81A+WITRYNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.02.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 yokasta no właśnie taki mam plan, zwrot częśći kosztów lub rabat na nastepny zakup. Fuga z nazwy była srebrno-szara, srebra w niej widzę jest po prostu jasno szara. Firmy nie pamiętam niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.02.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Zajrzałam na chwilkę i piękną podusię ujrzałam cudna ta z falbankami a ja uwielbiam falbanki Szafeczki szkoda, że przyszła uszkodzona bo fajnie pasuje do łazienki. Jak mąż da radę naprawić to rzeczywiście warto wynegocjować u sprzedawcy jakiś upust zamiast męczyć się z odsyłaniem. Podglądam i kibicuje dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.02.2012 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Buuu szkoda Muagtko, że witrynka pęknięta:( bo piękna:)Z tego sklepu większość jest z Chin niestety, a co za tym idzie to jakość wykonania. Ja kupowalam tam wieszak stojący, na szczęście obyło się bez wymiany. Oni mają bezpośrednią stronę- nie musisz kupować przez Allegro http://www.tanie-upominki.pl/No i jaka decyzja? Odsyłacie czy naprawiacie? Spróbuj wytargować jakiś rabat, jeśli ją zostawisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 05.02.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Mugatko szkoda by było odsyłać witrynkę,tyle się na nią naczekałaś i chyba ona już się zadomowiła Pasuje idealnie.Może faktycznie mąż niech ją podratuje a u sprzedawcy dogadaj się co do upustu. Ja uchwyty pomalowałabym na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts