Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mały dworek" Archetonu - Mugatka :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mugatko, poduszka bardzo ładna. Ściągnę Tój pomysł i proszę o zgodę.

Jeśli chodzi o wianki to ja je szyję i mnie odprężają :). Siedzę sobie i wypełaniam, ale nie silikonem. Kupiłam taką dużą najtańszą kołdrę w jysku lub ikei - nie pamiętam, bo to dawno było chyba za nim dwiedziałm się o istnieniu forum. Natomiast nie bardzo chce mi się je ozdabiać. Nie mam weny. Mogę Ci szyć podkłady , a Ty sobie je dalej wykorzystasz.... :)

marta no właśnie "cierpliwość" mi jej nie rozdali :)

asiulkowo (Asia?) dzięki :)

Przyszła moja witrynka do łazienki, byłam w szoku jak zobaczyłam gdzie jest zrobiona, no gdzie ??? made in china oczywiście...

Mam pecha bo jest uszkodzona, z bliska są pęknięcia na 3 rogach, z daleka tego nie widać ale jak się przyjrzeć to widać...

i teraz niby Sprzedający oferuje wymianę ale jak to zapakować dla kuriera... czy zawsze musi być pod górkę ... buuuu

witrynka.jpg

Edytowane przez mugatka

psosin no właśnie cena jeszcze w miarę przyzwoita (420 z dostawą) a mąż powiedział że może mi te pęknięcia jakoś poprawić, pastą polerską czy coś takiego.

Na samą myśl pakowania takiego meble dostaję wysypki, skąd tyle foli bąbelkowej, kartonu... bez sensu... a to co przyszło podarłam i wyrzuciłam szybko rozpakowując przy kurierze....

Może uda mi się jakąś zniżkę dostać na kolejny mebelek bo planuje u nich kupić.

A szafeczka idealnie wpasowała się w łazienkę, w środku chcę wrzucić koszyczki wiklinowe na kosmetyki i zmienię okucia na czarne, bo ten kolor starego złota nijak mi nie pasuje... albo przemaluje okucia na biało... sama nie wiem ? co radzicie?

Zajrzałam na chwilkę i piękną podusię ujrzałam :) cudna ta z falbankami a ja uwielbiam falbanki :D

Szafeczki szkoda, że przyszła uszkodzona bo fajnie pasuje do łazienki. Jak mąż da radę naprawić to rzeczywiście warto wynegocjować u sprzedawcy jakiś upust zamiast męczyć się z odsyłaniem.

Podglądam i kibicuje dalej :)

Buuu szkoda Muagtko, że witrynka pęknięta:( bo piękna:)

Z tego sklepu większość jest z Chin niestety, a co za tym idzie to jakość wykonania. Ja kupowalam tam wieszak stojący, na szczęście obyło się bez wymiany. Oni mają bezpośrednią stronę- nie musisz kupować przez Allegro http://www.tanie-upominki.pl/

No i jaka decyzja? Odsyłacie czy naprawiacie? Spróbuj wytargować jakiś rabat, jeśli ją zostawisz;)