EK1719503426 15.01.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Hejka Mugatka, Dziękujemy za Twoje komentarze na nasyzm watku, też wpadlismy sie przywitac na Twój wątek..... Efektowna metamorfoza w pełni udana...... ciepła kolorystyka, jest przytulnie, fajnie domowo. Chylę czoła przed umiejętnościami krawieckimi w galerii, super tylko pozazdrościć. Pozdrowionka E&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 16.01.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2013 duże zmiany u Ciebie figurki bardzo podobne do tych ktore ja mam...tez uwielniam i co roku je wyciagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.01.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Hejka Mugatka, Dziękujemy za Twoje komentarze na nasyzm watku, też wpadlismy sie przywitac na Twój wątek..... Efektowna metamorfoza w pełni udana...... ciepła kolorystyka, jest przytulnie, fajnie domowo. Chylę czoła przed umiejętnościami krawieckimi w galerii, super tylko pozazdrościć. Pozdrowionka E&K Dziękuje Wam bardzo ja wiem że szału nie ma ... ale każdy ma jakieś ograniczone możliwości ... i generalnie jestem zadowolona... przede wszystkim z ciepłego klimatu który udało mi się osiągnąć bo było strasznie zimno z tym wenge (nie cierpię wenge a mam w tym kolorze jeszcze kuchnie i dolną łazienkę, sporo pracy przede mną) duże zmiany u Ciebie figurki bardzo podobne do tych ktore ja mam...tez uwielniam i co roku je wyciagam hej Betib... fajnie że się pokazałaś ... pozdrawiam cieplutko (i jaki ładny awatarek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.01.2013 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 (edytowane) Nie wiem czy Wy też odczuwacie na rynku pewien deficyt jeśli chodzi o zwykłe poszewki na jaśki ... do spania To co oglądałam moim skromnym zdaniem jest okrutnie okropne ... zawsze mi brakowało ładnych bawełnianych poszewek, koniecznie z suwaczkiem z boku... żeby podusia była miła z obu stron ... Więc ostatnio naprodukowałam ... i wreszcie mam co chciałam http://img2.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/543/24543989_200.0.jpg http://img3.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/543/24543991_200.0.jpg http://img1.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/543/24543983_200.0.jpg http://img3.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/543/24543993_200.0.jpg Edytowane 18 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.01.2013 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Mugatko śliczne!!!!! idealne do wiosenno/letnich aranżacji, aż żal je tylko w sypialni chować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.01.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Mugatko, Jakie śliczne. Boszzzzz jak ja bym chciała mieć taki dar w rencach jak TY.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.01.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Dzięki dziewczynki za komplementa Marta na wiosnę pewnie coś uszyje tak czy siak Illusion akurat do uszycie takich "jaśków" to szczególnego daru nie trzeba hehe, troszkę chęci i maszyna Atena kupuje tu http://houseofcotton.pl/pl/c/Bawelna-z-metra/70/1 i tu http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=25026679 miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.01.2013 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Założyłam nowy temat ... nie wiem czy słusznie... czy się przyda ale ... [h=2]DIY czyli zrób to sam(a) we wnętrzach ... [/h]Wydaje mi się że brakuje takiego tematu... sama szyje "różności" do domu i wiem że nie tylko ja Oglądam tyle ciekawych metamorfoz starych mebli, przedmiotów które dostają nowe życie ... i na nowo błyszczą... Podczytuje tyle ciekawych informacji w temacie "zrób to sama" ale trudno wszystko spamiętać... Może warto to wszystko zgromadzić w jednym wątku... pomysły... realizacje... własnoręcznie wykonane dekoracje do domu ? odnowione meble... namalowane obrazy... czy to dobry pomysł ? się okaże http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211273-DIY-czyli-zr%C3%B3b-to-sam%28a%29-we-wn%C4%99trzach&p=5764098#post5764098 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.01.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Mugatko, kto jak kto, ale Ty masz bardzo dużo do powiedzenia, do podzielenia się w temacie "zrób to sama":yes:Podusie śliczne, a ozdoby świąteczzne i metamorfoza salonu:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 21.01.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 super poszewki !! a uszyc nawet prosty jasiek też trzeba umiec - ja np nie umiem wszyć suwaka wątek super polysł -zaraz lecę tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Mugatko piękne jasieczki poszyłaś Mam dokładnie takie samo zdanie na temat kupna jaśków jak Ty ... zazwyczaj tylko oglądam i odchodzę z niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.01.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Mugatko salon przeszedł naprawdę duuuuużą metamorfozę Jest super A poszewki szyjesz fantastyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 21.01.2013 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Salon in plus całkowicie, a że ikea panuje to i ja się swojo tam czuję A i zauważyłam, że miałaś te same mebelki co ja w poprzednim mieszkaniu - nigdy więcej wenge!! tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 22.01.2013 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Jak to możliwe, że ja takie poszewki przegapiłam... Wszystkie śliczne, kwintesencja sielskości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.01.2013 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Mugatko metamorfoza salonu na 5 + widać że zmieniły sie twoje gusta wnętrzarskie przez te parę lat;) tak patrzę na foty twoich pociech i dostrzegam ze one są w sepii? wydaję mi się że znacznie lepiej będą sie prezentowały w ramkach w kolorze białym w taupe ich nie widzę zleją się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.01.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2013 Mugatko, Pomysł z wątkiem super. Co prawda nie wydaje mi się, żeby nawet rady takich profesjonalistów jak Ty czegoś mnie na uczyły, ale lubię podziwiać piękne rzeczy, a Ty właśnie takie tworzysz, wiec z przyjemnością będę do Ciebie na nowy wątek zaglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.01.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 super poszewki !! a uszyc nawet prosty jasiek też trzeba umiec - ja np nie umiem wszyć suwaka Kamilcia też mnie kiedyś mocno blokowało w szyciu wszywanie suwaków... gdzieś kiedyś doczytałam prosty sposób i od tego momentu nie mam z tym problemu... Jeśli chcesz przy następnym szyciu zrobię Ci krok po kroku ... nic nie trzeba odmierzać, stopki nie trzeba zmieniać ... generalnie łatwo lekko i przyjemnie (tak jak tygryski lubią najbardziej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Kamilcia też mnie kiedyś mocno blokowało w szyciu wszywanie suwaków... gdzieś kiedyś doczytałam prosty sposób i od tego momentu nie mam z tym problemu... Jeśli chcesz przy następnym szyciu zrobię Ci krok po kroku ... nic nie trzeba odmierzać, stopki nie trzeba zmieniać ... generalnie łatwo lekko i przyjemnie (tak jak tygryski lubią najbardziej ) Mugatko, To i ja poproszę Dostałam maszynę (po usilnych błaganiach, wystaną w PRL-owskich kolejkach) na 16 urodziny. Była w użyciu nie więcej niż 15 razy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.01.2013 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 ilu i taka maszyna to skarb te staruszki są o niebo lepsze o tych obecnych tanich produkcji ... wyciągnij ją koniecznie i do dzieła zrobię suwaczkową instrukcje przy najbliższej okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.01.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Mugatko czytałam u Czaplanki apropo fotela, którego poszukujesz ... Czy Ty czasem jeździsz na giełdę do Sło... ??? Tam swego czasu często takie widywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts