mugatka 19.01.2012 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 nie od Lady dostałam od Ciebie niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.01.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Wysłałam właśnie jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.01.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.01.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Świetna ta poducha:wiggle: mugatko dzięki za konkursik, gratulacje dla dziewczyn:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.01.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dziewczęta! Dziękuję bardzo za gratulacje Muagatko wczoraj wieczorem konkurs zdominował Twój wątek ale dziś obiecanych zdjęć Ci już nie odpuścimy Podusia-fajnia,nawet bardzo fajna ,ale jak Ci nie pasi i nie mozesz się do niej przyzwyczaić-niech idzie do ludzi i cieszy kogo innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.01.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) Mój mąż powiesił wszystko co trzeba w wiatrołapie ! HURA !!!! Ale foty juuuutro bo dziś po ciemku to juz nic nie pstryknę Dziś chciałam Wam pokazać co stworzyłam do pokoju mojej nastoletniej siostrzenicy. Zrobiłam jej obraz i z tej samej tkaniny uszyłam podusie. Dziewczę było mocno zadowolone Zdjęcie kiepskie bo to z foniku ale coś tam widać, tkanina to Ikea. Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.01.2012 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) I pierwsze ptaszyska, nie mam dobrego szablonu Zupełnie nie podoba mi się ich kształt i jakoś nie mam na nie pomysłu jak ktoś ma jakiś szablonik ładnego ptaszyska to ja bym baaaardzo chętnie przygarnęła Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.01.2012 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 (edytowane) atena, mhmm widziałas taki obraz gotowy ? naprawdę ? bo my szukałysmy czegos takiego młodziezowego gotowego ale nie znalazłysmy więc kupiłam tkaninę, drewnianą ramę i naciągnęłam tkaninę na ramę Edytowane 20 Stycznia 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.01.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 No proszę, już są ptaszki. Biały najbardziej mi się podoba. Przy okazji serdecznie polecam blog betsypetsy (http://betsypetsy.blogspot.com/) - Może coś się zainspiruje, bo to też zdolna bestia i szyje piękne rzeczy:) Np. takie ptaszki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.01.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Drop_inn śliczny ten ptaszek, właśnie takie mi się podobają, jest zgrabniutki idę poszperać po tym blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.01.2012 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 A właśnie mugatko, że śliczne są te Twoje ptaszkihttp://forum.barcis.pl/images/smilies/lalala.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/lalala.gif Podziwiam:wiggle:Obraz też piękny no i czekam na wiatrołapowe foty:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.01.2012 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 (edytowane) No dobrze, jest ten mój wiatrołap, ale nie oczekujcie cudów. Nakłady finansowe minimalne, półka na buty to stara szafka, taborecik stary gracik, babcine krzesło po "renowacji", listwy podłogowe od Betib Podłoga jest jaka jest, teraz bym zrobiła inną. Drzwi mam brązowe może kiedyś przekonam mojego M. na przemalowanie na biało, śni mi się to po nocach No to siuuuuuuuuuuuup Edytowane 5 Października 2015 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 21.01.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Mugatka po Twojej zapowiedzi wiatrolapu spodziewałam się wielkiej klapy, a tu taki CZAD !!! Wiatrolap chyba malutki (ile m2 ?) , a tyle w nim zmieściłaś. Klimat bajka. Masz wielki talent. Powinas dostać lanie za to marudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 21.01.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Mugatko ślicznie!!! idealnie!!! lustro to samoróbka czy kupione- bo fajne! falbanki, ptaszki, krzesło, taborecik - bardzo w moim stylu! odnośnie brązowych drzwi mi się podobają takie jak są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.01.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Właśnie mugatko, nie bądź taka skromna! Bardzo ładnie Ci to wyszło - podoba mi się szczególnie ta pasiasta szafka i lampa. No i oczywiście wszystkie Twoje "szyciowe" robótki. Naprawdę gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 21.01.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ależ cudny ten wiatrołap Jak klimatycznie................ Po przeczytaniu Twojego opisu nie spodziewałam się niczego wyjątkowego ,a tu takie zaskoczenie Cudny ten Twój wiatrołap-a jeszcze piszesz,że wykonany przy niewielkim nakładzie finansowym-gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.01.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 się u Ciebie Ale z Ciebie zdolna bestia. Fantastyczny klimatyczny ten wiatrołap:yes:Ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 21.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Mugatko, ale ładnie! Wprawdzie ja weszłam chyba w jakiś etap minimalizmu i wszelkie "zawijaski" bardzo mnie swędzą w oczy , ale u Ciebie - nawet z zawijaskami w postaci ptaszków i falbanek - jakoś mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Mugatko spodziewałam się klapy, po Twoich wcześniejszych opisach, a tu wyłonił się.... cudny wiatrołap:wiggle: Wszystko pasuje jak ulał- powinnaś być zadowolona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.01.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Dziewczyny gratuluję Wam wygranej mugatko śliczny ten Twój wiatrołap! Naprawdę prześliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts