mugatka 22.01.2012 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Słońce wiatrołap ma 1,80 na 2,80 martaibartek lustro kupione odrapane, przemalowałam na biało Dropp Inn "żyrandol" to najtańsza lampa ogrodowa z LM nic lepszego nie wymyśliłam ale daje słabe światło, chyba będe musiała coś zmienić Karolek witam też Cię podglądam, miło mi Dziewczyny dzięki za same suuuuper komentarze, do niczego się nie przyczepicie ? Yokasta długo szukałam jakiegoś chodniczka ale nie mogłam nic znaleźć, też nie do końca jestem zadowolona z tego pasiaka ale sprawdza się, jest ciężki, nie podwija się i jednak jak się wchodzi to tak ociepla klimat... może dacie jakąś inną propozycję dywaniku chodniczka ? Dziś zawiesiłam zasłony w jadalni, wreszcie po pół roku niedługo Wam przedstawię kolejny fragmencik domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.01.2012 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 (edytowane) a z nowych poczynań na maszynie powstały dwa woreczki... takie nic, zwykłe proste.. ale miałam aplikacje chłopczyka i dziewczynki(wg mnie urocze) i musiałam je gdzieś naszyć Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 22.01.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Ale piękie wszystko bardzo mi się podoba jedynie ten chodniczek mi nie pasuje jeśli możesz zrób fotkę bez niego tzn nie on sam w sobie ale kolory. Reszta bardzo sielska i przytulna Woreczki piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.01.2012 23:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Mugatko, ale ładnie! Wprawdzie ja weszłam chyba w jakiś etap minimalizmu i wszelkie "zawijaski" bardzo mnie swędzą w oczy , ale u Ciebie - nawet z zawijaskami w postaci ptaszków i falbanek - jakoś mi to nie przeszkadza Tym bardziej się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.01.2012 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 (edytowane) Dziś pożegnałam się z resztkami moich świątecznych dekoracji, pora na tulipany Z sentymentu i żeby czasami sobie popatrzeć wklejam moje kiczowate figurki i co byście nie napisały moje drogie Panie i tak je kocham i co roku zamierzam rozstawiać na parapecie a jak już będe baaaardzo stara to dam je moim dzieciom, może też je ustawią na parapecie w okresie świąt... taki jest plan hehe Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.01.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 A gdzie te tulipany? Dawaj, dawaj nowe dekoracje Mój cyprysik niestety się zsechł i też go wczoraj pożegnałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 23.01.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Przyszłam zobaczyć co to za nowy wątek pojawił się w galerii a tu widzę kolejna uzdolniona forumowiczka. Zapowiadam się więc z częstymi wizytami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.01.2012 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) pysiaczek noooo wyluzuj będą tulipany, będą tylko jak ktoś mi schowa maszynę do szycia bo absorbuje cały mój czas, nie mam kiedy na kwiaciarnię napaść :) Dorfi mam nadzieje że będziesz zaglądać Dziś troszkę moich "ARCYDZIEŁ" Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 24.01.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Mugatka ty szalona kobieto!!! jestem pełna podziwu i domek i poszewki i koszyczek śliczne!!!!! moją faworytką jest poszewka z serduszkami- cudeńko Mąż to chyba obiadków nie jada odkąd wpadłaś w szał szycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.01.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Poduszka z koronką jest po prostu zjawiskowa :jawdrop: Ostatnio próbowałam nawet znaleźć podobną na Allegro, ale chyba pechowo trafiłam, bo zupełnie nie było w czym wybierać. Mugatko, koniecznie pomyśl o jakiejś masowej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 24.01.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Mugatka piękności też ostatnio szyłam domek tildowy ale fotki zapomniałam zrobić. Koszyczki Ci piene wychodzą. Trudno się je szyje ? jakoś nigdy się za nie nie zabierałam. Usztywniasz je czymś w środku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.01.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) marta mąż jada obiady, spokojnie od czego są bary mleczne haha żartuje, jakoś daje radę, robię obiad na 3 dni Ja to podchodzę do tego tak, jeden dzień MARNUJE na gotowanie, sprzątanie i temu podobne "przyjemności" a potem dwa dni szaleję z maszyną Ale niestety ferie się kończą, a ja od wtorku już do pracy, buuu... A teaz w ogóle siedzę od 2 tygodni z chorym dzieckiem i mam sporo czasu dlatego się rozhulałam, kolejna w planach jest anielica tildowa, ale nie wiem czy podołam ... Drop_Inn masówka nie wchodzi w grę bo mnie cieszy wszystko co nowe, jak bym miała uszyć 10 takich samych poduszek to nie było by to fajne atena dzięki Kasia koszyczki są banalnie proste, podklejam dwie warstwy fizeliny bo nie mogłam zdobyć sztywnej fizeliny. Podklejam tylko wierzch a na wnętrze staram się dać sztywną tkaninę Tu jest doskonały tutorial: http://alizee-domalizee.blogspot.com/2010/01/lawendowa-podusia-siatka-torba-woreczki.html Na tej bazie można uszyć też torebkę, łatwe i przyjemne... Szkoda że nie zrobiłaś zdjęcia domku buuu aaaaaaa i jeszcze fajny tutek co do wszywania suwaków, dla mnie to było horrorem ale do momentu kiedy nie nauczyłam się robić tego w ten sposób: http://mojmalyswiatrobotek.blox.pl/2009/11/Jak-wszyc-poduszkowy-zamek.html Miłego dnia dziewczyny dzięki za odwiedzinki u mnie Edytowane 1 Lutego 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.01.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Zdolna kobieto jesteś...oj zdolna...piękne rzeczy szyjesz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.01.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 mugatko u Ciebie to już jak produkcja masowa Kiedy Ty masz na to czas kochana? Podziwiam i zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.01.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 mmajeczkaa dziękuje pysiaczku od początku ferii moja jedna córa choruje, siedzę z nią w domu i szyje ale niedługo koniec tego dobrego Mój mąż zafundował mi witrynkę do łazienki i lampę :lol2: http://img267.imageshack.us/img267/305/2595.jpg By mugatka at 2011-12-31 http://img690.imageshack.us/img690/6469/1999072400.jpg By mugatka at 2012-01-02 ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.01.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) Dziś ostatnia podusia,może to nie skrome ale baaardzo mi się podoba, została mi tkanina po skróceniu zasłon LENDA z IKEA więc musiałam coś z nią zrobić. Chowam maszynę na jakiś czas bo trochę dom mi się zaniedbał hehe Koroneczka jest biała tylko wkład do poszewki mam jakiś żółty Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.01.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Mugatko, no cudne te poduchy absolutnie cudne! I z nadrukiem i z koronką:rolleyes: Śliczna komódka i lampa- fajnego masz męża:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.01.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 To się mąż spisał- oby więcej takich prezentów Ostatnia poszeweczka śliczna-taka delikatna! a skąd ta koronka? coś takiego pasowałoby do mojej wizji roletek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.01.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Ta ostatnia poducha bardzo,bardzo,bardzo ładna:rolleyes: A komódka świetna...faktycznie,fajnego masz męża:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.01.2012 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 (edytowane) Dziękuje wszystkim za miłe słowa marta koronka oczywiscie z allegro no bo skąd czekam z niecierpliwością na moją komódkę a lampa dopiero za 10 dni buuu Dziś byłam w Auchan, kupiłam fajne metalowe pudełeczka, znaczy ciasteczka w pudełeczkach ale nie o ciastka tu chodzi Baaaardzo mi się podobają i kosztowały po 14 zeta http://img202.imageshack.us/img202/2174/pudeeczkametalowe.jpg By mugatka at 2012-01-26 Miałam kupiony do łazienki wieszaczek, już Wam pokazywałam... ale ciągle nie mogłam nic znaleźć na papier toaletowy więc kupiłam drugi wieszaczek, który mój zdolny mąż troszkę przerobił i służy jako wieszak do papieru, muszę chyba tylko pomalować tą białą rureczkę na szaro Ja jestem zadowolona, mam komplecik Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts