Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mały dworek" Archetonu - Mugatka :)

Recommended Posts

Hej Mugatko :)

Fajowy komplecik Ci "wyszedł ".Jak widać potrzeba matką wynalazku :lol2:

Wiedziałam,ze Ty zdolna kobieta jesteś-ale aż tak :o.Cudny ten tildowy domeczek,przepiękne poduszeczki,słodki koszyczek :yes:

Zdolności krawieckich zazdraszczam :p

Był dziś umnie listonosz :p.I wiecie co mi przyniósł? :o.

Piękne serduszka od MUGATKI .I to nie 3obiecane ,a 4 sztuki :yes:

I na zywo są jeszcze ładniejsze :)Dziękuję ci bardzo Mugatko za piękny prezent :)

Jesteś nie tylko uzdolnioną osobą , ale równiez dobrym człwiekiem .Dziękuję bardzo :D

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Lady :) cieszę się że Ty się cieszysz :)

Marta a co byś chciała z Auchan ? mogę wpaść jutro przed pracą, ja mam po drodze, żaden problem :)

To Ty pisałaś o tych kubeczkach w pastelowe kropki i kratki ???

pysiaczek dam znać jak już będe miała komódkę :) nie mogę się doczekać :)

Ale fajny łazienkowy wynalazek! Lubię takie przeróbki (mój mąż śmieje się, że ja wszystko muszę "kastomizować"). A propos łazienki - bardzo chętnie bym zobaczyła, jak teraz prezentuje się w całości, bo te fotki, które wrzucałaś, to chyba już trochę mają? ;) Ciekawi mnie też, jak rozwiązałaś problem przechowywania - masz jakieś szafki? Ja właśnie biedzę się nad wymyśleniem czegoś sensownego i chętnie bym zobaczyła, jak to u Ciebie wygląda. W dodatku muszę jakoś w tej łazience zakamuflować pralkę. Ech, muszę jakąś szafkę wykombinować...

Mugatko,Twój mąż to złota rączka a do tego robi Ci prezenty.Nie oddałabyś go na trochę? ;P

Ale tak na serio,to bardzo fajny pomysł z przerobieniem wieszaczka.Pamiętam,że kiedyś pokazywałaś ramę,którą Ci mąż pomalował na biało,tak pomyślałam,że mogłabyś ją zaadoptować na tablicę,wystarczy tylko wmontować do niej drobną siatkę.Tutaj przykład :) klik

Dropp cała przyjemność po mojej stronie :)

Barbe-cue moja łazienka ciągle jeszcze taaaka surowa jak była, właśnie się zabieram za jej wykańczanie, u mnie to bardzo powoli idzie.

Zamówiłam witrynkę na kosmetyki (zdjęcie strona wcześniej) zamierzam tam włożyć wiklinowe koszyczki a w nich upchać cały bajzel.

Ale oczywiście musi być pod górkę, w aukcji była wysyłka w 24h , zapłaciłam i dostałam maila że mają ostatnią sztukę uszkodzoną a nowa dostawa w marcu .... wrrrr mają zwrócić kaskę, szukam więc dalej....

Ja poza kosmetykami nie muszę tam nic więcej przechowywać bo na przeciwko łazienki mam garderobę i tam trzymam czyste ręczniki, chemię i inne takie cuda

...

A pralka stoi w piwniczce :)

Paula a mój mąż (mężu nie czytaj tego !) to faktycznie złota rączka :) Nie ma rzeczy której by nie potrafił przerobić, zmodyfikować, ulepszyć :)

Pomysł tablicy całkiem fajny, przemyślę... ale najpierw muszę "odkryć" miejsce w którym ta rama ma wisieć ...

Dziś byłam w Auchan, kupiłam fajne metalowe pudełeczka, znaczy ciasteczka w pudełeczkach ale nie o ciastka tu chodzi :)

Baaaardzo mi się podobają i kosztowały po 14 zeta :)

Widzę, że nie ja jedna kupuję ciasteczka dla opakowania.

kupiłam drugi wieszaczek, który mój zdolny mąż troszkę przerobił i służy jako wieszak do papieru, muszę chyba tylko pomalować tą białą rureczkę na szaro :)

Zdolny mąż!

Mój się opiera jak może przed takimi robótkami.

Jak sama sobie nie zrobię, to nie będę miała.

Aguś widziałaś najnowszy wpis Ity? ale świetne pudełka w sweterkowych ubrankach pokazała i zasłonki z transferami... aż chce się coś tworzyć jak się ogląda co ona wymyśliła :)

miłego wieczoru!

a i kolejny fajny pomysł

http://roznoscidlaprzyjemnosci.blogspot.com/

mi podoba się ta ostatnia skrzyneczka

Edytowane przez martaibartek

marta ja w pracy jestem, proszę mi tu takich cudności nie podrzucać, bo zamiast pracować to siedzę z gałami szeroko otwartymi i czytam ..........

Garderoba z "Jagodowego zagajnika" rany ... ale zdolna bestia z tej kobitki, zasłonki i pudełka swetrowe... WOW ! i ona sama wiertarką wierciła ! Szacunek !

Ciekawe jak to zrobiła że jej się przykrywki domykają przy tak grubej dzianinie :???:

Skrzyneczki też fajne ale dla mnie za niskie, ja nie umiem takiego porządku zachować, muszę mieć wysokie pudełka w których nic nie widać :) a "różności dla przyjemnosci" znam, bywam :)

Ja przystopowałam z "rękodziełami" bo po pierwsze nie mam już co z nimi robić a po drugie urlop się skończył ... buuu

Barbe-cue moja łazienka ciągle jeszcze taaaka surowa jak była, właśnie się zabieram za jej wykańczanie, u mnie to bardzo powoli idzie.

Zamówiłam witrynkę na kosmetyki (zdjęcie strona wcześniej) zamierzam tam włożyć wiklinowe koszyczki a w nich upchać cały bajzel.

Ale oczywiście musi być pod górkę, w aukcji była wysyłka w 24h , zapłaciłam i dostałam maila że mają ostatnią sztukę uszkodzoną a nowa dostawa w marcu .... wrrrr mają zwrócić kaskę, szukam więc dalej....

Ja poza kosmetykami nie muszę tam nic więcej przechowywać bo na przeciwko łazienki mam garderobę i tam trzymam czyste ręczniki, chemię i inne takie cuda

...

A pralka stoi w piwniczce :)

Och, zazdroszczę tych dodatkowych pomieszczeń! Ja muszę to wszystko upchnąć jakoś w łazience i chciałabym zrobić to tak, żeby nie straciła swojego uroku. Nie lubię nadmiaru klamotów na wierzchu ani wystawek z kosmetyków i kombinuję, jak by je tu poukrywać ;)