mmajeczkaa 31.01.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 http://emoty.blox.pl/resource/yahoo.gif Dziękuję Ci bardzo!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.01.2012 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 mmajeczka nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 31.01.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) Ło matusiu Mugatko to ja do Ciebie dopiero dotarłam:confused: , no wstyd mi strasznie :oops:.. zrzucę to na lekkie zmęczenie i nie dosypianie . Łazienkę masz piękną , wiatrołap sielski , okno z doniczkami bajeczne , szyjesz fantastycznie , pudełko po pampersach rozwaliło mnie totalnie ... pięknie będę częściej Edytowane 31 Stycznia 2012 przez kubel30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.02.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Ło matusiu kubełka we własnej osobie na moim wątku !http://www.gify.org/bazagif/wow/wow000.gif Witam serdecznie i cieszę się że Ci się podoba Ja Twój domek odwiedzam regularnie bo pięknie tam u Ciebie a to co zrobiłaś ze schodami to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.02.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Mugatko przeczytałam u Kasi,że zabierasz się za wianek.....czekam na fotki i cierpliwości przy robieniu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.02.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) wianek wrrr mam go dość, Kasia jak Ty to robisz !!! coś tam zaczęłam ale czasu za bardzo nie miałam ... bo dostałam moje pierwsze zamówienie na podusie z koronką i szyłam zamiast wianka podusie dla kogoś fajnie generalnie wianki to jakaś szyciowa masakra ile byś Kasiu za to nie policzyła to uważam że i tak za mało aaaaaaaaaaaaaa chciałam się pochwalić tym... (załącznik) muuuuuuuuusiałam mieć tego konika, no to mam i napatrzeć się nie mogę Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 01.02.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 mugatka nie zniechęcaj się do wianków....początki są najgorsze...z pewnością to wypełnienie, które masz trochę utrudni Ci życieale dasz radę Konik śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.02.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 No proszę... duża dzidzia dostała swojego wymarzonego konika a tak serio to ładny ten konik, jakieś sentymenty i smutki mnie naszły jak go zobaczyłam, że czasy takich zabawek juz minęły i nie wrócą... szkoda, ale przynajmniej zabawki jakieś się ostały i nasze oczy cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.02.2012 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Kasia do wianka wrócę ale jak wróci mi cierpliwość Vesila, żebyś wiedziała, konik na biegunach to symbol naszego dzieciństwa, ciągle niby są w sklepach i nasze dzieci też je mają ale to nie to samo.... Kiedyś mieć konika to było coś, dziś konik w dziecięcym pokoju ginie wśród nowoczesnych zabawek i kurzy się w kącie... i nie jest przekazywany z pokolenia na pokolenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.02.2012 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) A z moich dzisiejszych poczynań uszyłam zamówione podusie z koronką i jedną dla siebie z falbankami, strasznie pracochłonna ale bardzo jestem zadowolona z efektu... i spróbowałam po raz drugi tildowego kwiatuszka, wyszło troszkę lepiej niż za pierwszym razem (pierwszy był kwadratowy hehe) i przyszła moja witrynka do łazienki, w sobotę Wam obcykam co i jak Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 02.02.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 cudne te poduchy Ale ty masz talent i cierpliwość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.02.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Poduszeczki cudne jak zwykle. Zamawiający będzie bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.02.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Cudne to poduchy mugatko, szczególnie ta z falbanką A i konik niczego sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 02.02.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 eee no extra klasa;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 02.02.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Poduszeczka z falbankami wyszła cudnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.02.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Ale piękne poduszki ta z falbankami piękna masz może fotkę z bliska, bo ciekawa jestem jak przeszyłaś te falbanki kwiatek super i z pewnością nie jest kwadratowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.02.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 (edytowane) Przeszyłam po środku marszczenie i zamaskowałam szycie koronką dopiero na zdjęciu widzę jak krzywo przyszyłam te falbanki Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka1978 02.02.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Mnie się podoba bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 02.02.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Super pomysł z koronką maskującą bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.02.2012 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Dziękuje wszystkim za achy i ochy hehe Chciałam tą poduszkę tak gęsto nafaszerować tymi falbankami ale po trzech rzędach moja cierpliwość się skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts