mugatka 05.02.2012 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 yokasta no to coś tam już wiesz a kiedy chcesz zacząć górną łazienkę ? jak ją wymyślisz ? tylko podłoga do przemyślenia czy cała łazienka ? TwoOfUs ja też lubię tą falbaniastą poduchę, to moja ulubiona, niestety mojej córki też agawi74 czekam na odpowiedź sklepu, o stronie wiem tylko ja jakoś tak zazwyczaj przez allegro klikam, przyzwyczajenie Paula_71 skłaniam się do tego żeby została, nie chce mi się bawić w odsyłanie. A chcę dokupić jeszcze u nich to, więc czekam na jakiś rabat aaaaaaaa i w poniedziałek lub wtorek będe miała żyrandol do łazienki, wreszcie ją dokończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.02.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 mugatko,witrynka piękna i pasująca do łazienki.Sama przymierzałam się do zakupów w tym sklepie,mają fajne lustra...skoro da się naprawić te pęknięcia ,to tak jak dziewczyny radzą ,zwróć się do sprzedawcy o zwrot jakiejś części kosztów .Sama wiem jak to jest z odsyłaniem...wielokrotnie coś musiałam reklamować .Wszystko to jest winą albo złego zapakowania ,albo kurierów ,którzy nie zwracają uwagi na nic. i rzucają gdzie popadnie.Co do zapakowania to polecam sklep Wobelaine...tam nawet najdrobniejsza i najtańsza pierdoła jest zapakowana tak ,że nic się nie może zdrarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 05.02.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Piękna szafeczka mugatko, też kiedyś wpadła mi w oko. Walcz koniecznie o jakiś rabat, szczególnie jeśli już coś konkretnego sobie upatrzyłaś, bo odsyłanie rzeczywiście jest kłopotliwe. Mam nadzieję, że się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.02.2012 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Beauty dzięki za namiar na sklepik, już kiedyś tam byłam ale zapomniałam o nim całkowicie ... yokasta no to masz jeszcze troszkę czasu na przemyślenia... też tak mam, dziś bym chciała tak a jutro siak i weź tu człowieku stwórz coś z czego będziesz zadowolony co najmniej kilka lat, wyszłam z założenia że muszę robić neutralną bazę, a dodatkami można wiele zmienić Drop jestem z niej bardzo zadowolona, tylko teraz muszę tam wpasować jakieś koszyczki... zresztą wybór nie był zbyt wielki, tam jest mało miejsca i przez to wybór ograniczony. A tu mebelek który mi się baaaaaaaardzo podoba, ktoś coś wie na temat tej ławy ??? Zdjęcie z forum LM - mam nadzieję że właścicielka się nie obrazi.... http://img72.imageshack.us/img72/1111/awataca.jpg By mugatka at 2012-02-05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 05.02.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Witam się i ja u ciebie Śliczna, elegancka łazienka. Jak tak widzę te wasze szyciowe śliczności, to tylko zbieram się na odwagę i nowe wyzwanie maszynowe Nie odsyłaj witrynki, jak ci odpiszą, że pójdą na rękę z rabatem. Oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.02.2012 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 yokasta o czyszczeniu nie pomyślałam a wspomniane kółka może i brzydkie ale wygodne gdy trzeba ławę przestawiać a zresztą jak znam życie i tak mnie na nią nie stać hehe kami zbieraj się zbieraj na tą odwagę, bo warto, duża satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 05.02.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Ława całkiem ładna,faktycznie kółka do wymiany.Czyszczenie to pikuś,nie byłoby tak źle.Boli mnie jednak to,że taki mebel ma takie nieciekawe tło, makarony i za krótkie zasłony,bleee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.02.2012 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Paula mhmmm mam podobne zdanie ale o ławę tu tylko chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 05.02.2012 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Tak wiem,ława bardzo mi się podoba,widzę ją we wnętrzu takim jak u Kasi czy Yokasty,u Ciebie,Mady...ach zagalopowałam się chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.02.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 mugatko a jak poza pęknięciami oceniasz tą witrynkę? Swojego czasu też ją brałam pod uwagę, ale trochę się właśnie przestraszyłam tej chińskiej roboty Szkoda, że wadliwa bo prezentuje się bardzo ładnie i naprawdę pasuje do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.02.2012 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 pysiaczku uważam że cena adekwatna do towaru W sumie poza pęknięciami nie mam się do czego przyczepić, jest dość płytka i przez to nie bardzo stabilna, mąż będzie musiał jakoś to delikatnie przykleić do ściany, jakiś rzep albo taśma dwustronnie klejąca. Jak otwierasz drzwiczki to można przewrócić witrynkę, no ale jest pusta może to dlatego, jak wsadzę tam tonę kosmetyków to pewnie problem zniknie. Ogólnie jest dobrze wykonana, szufladka chodzi idealnie, drzwiczki są proste, przecierki całkiem ładne. Jestem zadowolona I przyszła skręcona hehe, gotowa to duży plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.02.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Piękna ta witrynka też się do niej przymierzam ale póki co jest jak jest na razie refugowałam podłogę w łazience i jest jasnoszara w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 07.02.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Dostałam od sklepu 15% zniżki na kolejny zakup, miałam kupić jeszcze szafeczkę ale jak już pomierzyłam wszystko to się okazała za duża, buuuu i nic mi już tam nie wpada w oko, więc chyba nawet nie bardzo mam na co wykorzystać ten rabat. No cóż bywa ... Zaraz robię kolejne podejście do wiosennego wianka, może tym razem nie stracę tak szybko cierpliwości aaaaaaaaa ... przyszedł mój żyrandol do łazienki, jest jeszcze ładniejszy niż na fottkach, nie mogę się doczekać kiedy mój M go zawiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 07.02.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 jest żyrandol Ja też czekam aż mąż zawiesi i liczę na fotki masz śliczną łazieneczkę. A w sklepie może jeszcze coś się trafi jak nie teraz to później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.02.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 I jak szycie wiosennego wianka, ja coś nie mogę się zabrać ...a jak już mowa o wianku jaką grubość i długość robisz splotu czyli części którą się wypełnia ??? Może dzisiaj też malutki zrobię jak dotrę po pracy do domku ( i tak mówię od prawie 2-ch tygodni ojj leniwa juszczakówka leniwa:no: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.02.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 pokaż żyrandol w pudełku proszęęęęęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 07.02.2012 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Juszczakówka ojej ale on już nie jest w pudełku, był mmhmm trochę w kawałkach, mąż go musiał poskręcać... Chcesz zobaczyć real foto czy chciałaś zobaczyć jak go pakują ??? hihi bo nie kumam Wianek się szyje, krew z paluchów się leje, mam dość , to mój pierwszy i ostatni Ja szyje wg instrukcji od Kasi - wycięłam paski 100x10 cm i z tego tuneliki, wypełnienie tego to jakaś masakra ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 07.02.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Chcesz zobaczyć real foto czy chciałaś zobaczyć jak go pakują ??? hihi bo nie kumam Wianek się szyje [...]... wycięłam paski 100x10 cm i z tego tuneliki, wypełnienie tego to jakaś masakra ... chodzi o real foto To będzie dość duży jak ma 100cm, mój ( jak go uszyję ) będzie malutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja też czekam na żyrandol... Negocjuj ze sklepem mugatko o rabat na uszkodzoną szafkę, a nie na kolejne zakupy:mad: Cwaniaki:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 07.02.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Ja też czekam na fotki żyrandola:wiggle: Mugatko Aga ma rację,negocjuj o rabat na uszkodzoną szafkę!!! Kolejne zakupy...Ha Ha...naprawdę cwaniaki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts