mugatka 07.02.2012 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 (edytowane) chciałam ten rabat u nich bo miałam w planie kolejny zakup, witrynkę, która okazała się jednak za duża jak już wszystko wymierzyłam ... Ale strasznie mi się podoba więc snuje się dziś po domu i szukam dla niej miejsca W międzyczasie pstryknęłam foto tego żyrandola, strasznie brzydki jest na zdjęciu a w realu mi się podoba, na pewno nie jest biały jak to by mogło wynikać ze zdjęcia producenta, wpada w szarość, ekri i ma przecierki... mam nadzieję że niedługo zawiśnie i będe mogła ocenić jak się prezentuje w łazience... zdjęcie producenta i teraz coś czego już nigdy więcej nie popełnie... skończyłam wiosenny wianek (bardzo wiosenny:P) uszycie tego to koszmar, pracochłonne i potrzebna jest tona cierpliwości (Kasiu - szacun) aaaaaaa i jeszcze przydają się plastry na pokłute paluchy... Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.02.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Żyrandol faktycznie ładniejszy w realu niż na zdjęciu producenta. I to dużo ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.02.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 mugatko fajny ten żyrandol Czekamy aż zawiśnie Wianuszek wyszedł Ci bardzo ładnie, ale ja jak tylko na niego spojrzę to od razu wiem, że cierpliwości by mi nie wystarczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 08.02.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Piękny żyrandol jak zawiśnie to będzie super. Wianek wiosenny widać pracochłonny , ale zdecydowanie dałaś sobie radę i wyszedł ślicznie. Kwiateczki na nim słodziutkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 08.02.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 mugatka wianek śliczny jeśli wypychałaś tunele tymi małymi skrawkami to podziwiam, bo ja wymiękłam po 10 cm myślę, ze z innym wypełnieniem tak bardzo byś się nie zraziła Szyłam koszyki z flizeliną i super usztywnia jeszcze raz dziękuję za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.02.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Mugatko czy i ja mogłabym prosić o namiary na flizelinę? Wianek wyszedł ci bardzo ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Mugatko, świetny ten żyrandol, ale wianek to MISTRZOSTWO ŚWIATA:jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 08.02.2012 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Wianek REWELACYJNY i to za pierwszym razem Ci taki wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.02.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Dziękuje wszystkim za miłe komentarze, ciężko było z tym wiankiem ale warto było, już rozwesela moją jadalnię Kasia, nie ma sprawy, cieszę się że jesteś z tej fizelinki zadowolona. Marta oto link dla Ciebie http://allegro.pl/flizelina-odziezow...097043482.html Dziś cały dzień nie mialam netu, mam sporo do nadrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 08.02.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 mugatko dzięki czy ty tą flizelinę to przyklejasz do jednej warstwy materiału czy dwóch -jak np szyjesz koszyczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.02.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 śliczny wyszedł ten wianek. Widać że to pracochłonna robota . Żyrandol na fotkach prezentuje się świetnie, czekam na jego łazienkową odsłonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.02.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 marta - ja przyklejam na jedną stronę koszyczka fizelinę, ale na wnętrze koszyczka staram się wybrać jak najgrubszą tkaninę. U mnie najlepiej sprawdza się wierzchnia strona z cienkiej bawełny + sztywna fizelina a wnętrze len lub gruba bawełna. TwoOfUs kurde naprawdę się napracowałam przy tym ale z efektu jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.02.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Czekam na zdjęcie żyrandola bo wygląda świetnie, no a wieniec pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.02.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 też mam pionowy, zrobię później foty co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.02.2012 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) yokasta mam takie zdjecia, wystarczy ? czy o cos innego chodzi >? http://img6.imageshack.us/img6/4774/img0723my.jpg By mugatka at 2012-02-09 http://img263.imageshack.us/img263/8552/img0731rm.jpg By mugatka at 2012-02-09 i na tym zaznaczyłam wadę tego kibelka, pewnie to mi się tylko taki trafił ale ostrzegam żeby sprawdzić przed montażem... spłuczka względem muszli była krzywa !!! trzeba było jakieś podkładki podłożyć.... brzydko to wygląda w zbliżeniu ale w realu nie widać... http://img846.imageshack.us/img846/7773/img0726vh.jpg By mugatka at 2012-02-09 i nie patrzeć na brudną podłogę bardzo proszę Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.02.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 całkiem ładny ten kibelek a jakie zawiasy ma deska? metalowe czy plastik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.02.2012 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 TwoOfUs metalowe niestety nie ma deski wolnoopadającej ... to minus, ale ogólnie TRON jest wygodny hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.02.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 (edytowane) najważniejsze że wygodny ja nie szaleję za wolno-opadającymi dla mnie dobra taka zwyczajna ale strasznie nie lubię jak zawiasy są plastikowe i tylko z wierzchu na srebrno pociągnięte Edit: Pokazałam mężowi i nawet się podoba tylko do baterii z ceramicznymi rączkami musiał bym go jeszcze przekonać Edytowane 9 Lutego 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.02.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Też właśnie podłączenie sprawdzałam. Na przekrojach jest zaznaczona odległość od ściany do środka rury 24cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.02.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 a u mnie znowu kucie kerasan jednak potrzebuje tylko 20cm ehh niby małe różnice a tyle z tym roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts