pysiaczek 02.01.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 mugatko wcale nie zamierzam Ci szafy zabierać Kombinuję coś w tym temacie powoli (bardzo powoli ) Łączę się w bólu brązowej stolarki drzwiowej Nie wiem ile jeszcze razy będę musiała napisać, że w tym wypadku żałuję, że się męża nie posłuchałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.01.2012 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Dzień dobry Łazienka piękna! Z oświetleniem nie pomogę, bo sama nie umiem się zdecydować Wrzuć więcej zdjęć, proszę. Fotka z choinką pokazuje obiecujący ciąg dalszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula_71 02.01.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Witam się i ja Po zdjęciach,które pokazywałaś w niektórych wątkach miałam nadzieję,że założysz swój i proszę jest! Zapowiada się cudnie,kolejny piękny domek Z niecierpliwością czekam na więcej zdjęć. Pozdrowienia Noworoczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 02.01.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Witam i ja U mnie ten sam błąd urządzanie aby tanio i szybko i niestety w brązach, łazienkę mam podobną ale zniszczyły ją szafki wenge ale planuję to zmienić, choć dopiero pół roku tu mieszkamy i mąż o zmianach nie chce póki co słyszeć no ale powoli powoli myślę że wyjdę na swoim na razie szukam inspiracji, więc będę zaglądać do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 02.01.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Mugatko pięknie się nam zaprezentowałaś Będę zaglądała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.01.2012 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Warmia ja mam za to problem z dolną łazienką. 6 lat temu była dla mnie cudna, dziś jej nie cierpię. Są tam oczywiście meble wenge, brązowa podłoga która jest ciągle brudna... i w ogóle jest wrrr... do zmiany Na szczęście mąż podziela moje zdanie, więc perspektywy na zmiany są Kasiu_sw witam Cię serdecznie miło że do mnie zajrzałaś Nemi, co do malowania drzwi... mhmm zastanawiałam się nad tym ale... troszkę się boję. Jest ich na dole 4 sztuki, są drewniane i polakierowane, przeraża mnie czyszczenie tych drzwi... ale może kiedyś... kto wie, nie mówię nie Jak obejrzałam ostatnio co zrobiła Kubel30 to stwierdziłam że nie ma rzeczy nie możliwych ! Narendil dziękuje za odwiedzinki i miłe słowa Paula_71 jak miło że ktoś mnie już wcześniej gdzieś zauważył diana_teresa witam serdecznie szafki w miarę łatwo zmienić, mąż z czasem pewnie ulegnie martaibartek witam i zapraszam A w ogóle BARDZO BARDZO mi miło że aż tyle osób w tak krótkim czasie do mnie zajrzało Edytowane 2 Stycznia 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.01.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 A w ogóle BARDZO BARDZO mi miło że aż tyle osób w tak krótkim czasie do mnie zajrzało Przy takim wejściu... Dziwisz się??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.01.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 oj tam oj tam, no właśnie dziwię się Dziewczyny a co sądzicie o tym żyrandolu do mojej łazienki ? http://img690.imageshack.us/img690/6469/1999072400.jpg Uploaded with ImageShack.us Doradźcie mi coś bo od pół roku wisi tam żarówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 03.01.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 i ja przyleciałam podziwiać Śliczna łazienka ( jak pamiętasz to napisz co za kinkieciki tam wiszą?) Żyrandol fajny i coś w tym stylu wg. mnie by pasowało, tylko te sopelki jakoś mi nie leżą. No i czekamy na więcej zdjęć bo się pięknie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 03.01.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 ooooooooo weszłam sobie i co ? juz tego wątku nie lubię ! ja tu szukam inspiracji jak ratowac moja okropna górną łazienkę a tu czytam o przerobionej ,białej, ciegielkowej........mojej wymarzonej ! okropna jestes zartowałam ! jest cudnie, czekam na wiecej, daj fotki jak bylo przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 03.01.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Witam Mada1412, Kala67, agawi74, pysiaczek, reni1980 i lasche z jej własną wizją na świat to moje ukochane wątki... Ooo jeszcze mnie tu nie było, a tu piszą o mnie:o:) mugatko witam się w Twoim wątku:bye: bardzo dziękuję za miłe słowa i uznanie dla moich wnętrz, które są jeszcze nie skończone;) Pięknie się wykańczacie, kuchnia, jadalnia, łazienka super, a propozycja żyrandola do łazienki boska:yes: Będę zaglądać, jeśli pozwolisz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 03.01.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Witam, bardzo ładny, dobrany szary kolor w łazience, podoba mi się. Zdjęcie z choinką - ta maciupeńka zazdroska, to kupna czy może sama wydziergałaś Okno wygląda ślicznie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 03.01.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ja też wpadłam się przywitać łazienkę też już widziałam:) Ślicznie się zapowiada.....więcej zdjęć!!!! Beata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.01.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Yokasta miło że zajrzałaś Żyrandol nad stołem mam faktycznie podobny Ja w ogóle jakoś mam dziwnego bzika na punkcie żyrandoli pięcioramiennych z gołymi żarówkami (świeczkami) Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.01.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) TwoOfOs witam serdecznie kinkieciki to markslojd granna Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.01.2012 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Betib witam Jak już pisałam mam sentyment do Twojego wątku bo był on pierwszym jaki czytałam I to przez Ciebie zmieniam teraz chałupę hehe Akurat łazienki górnej nie przerabiałam, była sobie przez kilka lat po prostu nie zrobiona Wystarczała nam dolna łazienka i kasy brakowało Ja natomiast szukam ratunku dla mojej dolnej łazienki, jest w sumie tylko jeden - skuć i robić od nowa ale... może jak wygram w totka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.01.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam agawi74 podglądam Cie od jakiegoś czasu Kuchni to ja jeszcze nie ma zrobionej rozpędziłaś się hehe na razie chodzi mi po głowie przemalowanie szafek, ale poczekam jak Kasia_sw zrobi swoją będe miała od kogo ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.01.2012 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 VTS witaj zazdrostka kupiona tutaj: http://rustyka.pl/opis/1740573/lambrekin-lambrekiny-bawelna-100-na-szelkach-50.html aż taka zdolna nie jestem Bogumił (Beatko) witam cieszę że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.01.2012 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 (edytowane) Chciałam Wam pokazać jedne z moich pierwszych "wypocin" prosto z pod maszyny do szycia Oczywiście sporo ściągnęłam od Kasi_sw - trzeba uczyć się od najlepszych Wyszło jak wyszło ale i tak jestem z siebie bardzo dumna, zważywszy na to że maszynę do szycia moje oczy widziały ostatnio ponad 10 lat temu ....uszyłam też to kompletu "falbaneczkę na półeczkę" do wiatrołapu, poduszkę i woreczek mam od Kasi_sw Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 04.01.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 mugatka a napisz proszę co masz za kolorek ścian szarych. Bo ładny jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts