Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mały dworek" Archetonu - Mugatka :)

Recommended Posts

mugatko wcale nie zamierzam Ci szafy zabierać ;) Kombinuję coś w tym temacie powoli (bardzo powoli :lol2: )

Łączę się w bólu brązowej stolarki drzwiowej :( Nie wiem ile jeszcze razy będę musiała napisać, że w tym wypadku żałuję, że się męża nie posłuchałam :bash: ;)

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam i ja

U mnie ten sam błąd urządzanie aby tanio i szybko i niestety w brązach, łazienkę mam podobną ale zniszczyły ją szafki wenge :cry: ale planuję to zmienić, choć dopiero pół roku tu mieszkamy i mąż o zmianach nie chce póki co słyszeć no ale powoli powoli myślę że wyjdę na swoim na razie szukam inspiracji, więc będę zaglądać do Ciebie

Warmia ja mam za to problem z dolną łazienką.

6 lat temu była dla mnie cudna, dziś jej nie cierpię.

Są tam oczywiście meble wenge, brązowa podłoga która jest ciągle brudna...

i w ogóle jest wrrr... do zmiany

Na szczęście mąż podziela moje zdanie, więc perspektywy na zmiany są :)

Kasiu_sw witam Cię serdecznie :) miło że do mnie zajrzałaś :)

Nemi, co do malowania drzwi... mhmm zastanawiałam się nad tym ale... troszkę się boję.

Jest ich na dole 4 sztuki, są drewniane i polakierowane, przeraża mnie czyszczenie tych drzwi... ale może kiedyś... kto wie, nie mówię nie :)

Jak obejrzałam ostatnio co zrobiła Kubel30 to stwierdziłam że nie ma rzeczy nie możliwych ! :)

Narendil dziękuje za odwiedzinki i miłe słowa :)

Paula_71 jak miło że ktoś mnie już wcześniej gdzieś zauważył :)

diana_teresa witam serdecznie :) szafki w miarę łatwo zmienić, mąż z czasem pewnie ulegnie :)

martaibartek witam i zapraszam :)

A w ogóle BARDZO BARDZO mi miło że aż tyle osób w tak krótkim czasie do mnie zajrzało :)

Edytowane przez mugatka

ooooooooo weszłam sobie i co ?

juz tego wątku nie lubię ! ja tu szukam inspiracji jak ratowac moja okropna górną łazienkę a tu czytam o przerobionej ,białej, ciegielkowej........mojej wymarzonej !

okropna jestes ;)

zartowałam ! jest cudnie, czekam na wiecej, daj fotki jak bylo przed

Witam :)

Mada1412, Kala67, agawi74, pysiaczek, reni1980 i lasche z jej własną wizją na świat :) to moje ukochane wątki...

Ooo jeszcze mnie tu nie było, a tu piszą o mnie:o:) mugatko witam się w Twoim wątku:bye: bardzo dziękuję za miłe słowa i uznanie dla moich wnętrz, które są jeszcze nie skończone;)

Pięknie się wykańczacie, kuchnia, jadalnia, łazienka super, a propozycja żyrandola do łazienki boska:yes::D

Będę zaglądać, jeśli pozwolisz:rolleyes:

Betib witam :)

Jak już pisałam mam sentyment do Twojego wątku bo był on pierwszym jaki czytałam :)

I to przez Ciebie zmieniam teraz chałupę :) hehe

Akurat łazienki górnej nie przerabiałam, była sobie przez kilka lat po prostu nie zrobiona :)

Wystarczała nam dolna łazienka i kasy brakowało :)

Ja natomiast szukam ratunku dla mojej dolnej łazienki, jest w sumie tylko jeden - skuć i robić od nowa :( ale... może jak wygram w totka :)

Chciałam Wam pokazać jedne z moich pierwszych "wypocin" prosto z pod maszyny do szycia :)

Oczywiście sporo ściągnęłam od Kasi_sw - trzeba uczyć się od najlepszych :)

Wyszło jak wyszło ale i tak jestem z siebie bardzo dumna, zważywszy na to że maszynę do szycia moje oczy widziały ostatnio ponad 10 lat temu :)

....uszyłam też to kompletu "falbaneczkę na półeczkę" do wiatrołapu, poduszkę i woreczek mam od Kasi_sw :)

1.jpg

02.JPG

3.jpg

06forum.JPG

IMG_0340forumm.jpg

Edytowane przez mugatka