Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mały dworek" Archetonu - Mugatka :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

atena, nooo masz prawo nie lubić :) to moje pierwsze zasłony od kilku ładnych lat, takie nie podwieszone mniej mi się jakoś podobały, więc podpięłam ... i na razie jestem zadowolona :)

Okrągły stół w tym pomieszczeniu okazał się strzałem w 10, wcześniej mieliśmy w kwadracie i poruszanie się było utrudnione, teraz jest optymalnie... wygodnie po prostu ...

agawi ... noooo może CUDEM po prostu hehe :)

Aj tam zaraz cudem- zdolna jestem i już :p:lol2:

Aga, dziś może jeszcze nie ;). ALE Ty zdaje mi się nie masz białych fug w kuchni? Szare fugi w poprzedniej kuchni w ogóle się nie brudziły ;) ale białe w łazience i owszem, a po impregnacji czyszczenie to bajka :ys:.

Aniu, masz rację, fugi są beżowe (kolor 132, Mapei). W sumie to mieliśmy je impregnować, tylko jakoś zapomniało się:oops: Może jeszcze to zrobię;)

kubełko - zapraszam na kawkę i sernik :)

atena wyszedł całkiem całkiem ale oczywiscie schrzaniłam bo do białka wpadło mi żółtko, piana sie nie ubiła i pewnie mógłby być lepszy, ale ogólnie uważam że jest smaczny :)

vesila, yokasta jak pomysle o impregnowaniu fug pedzelkiem to mi sie odechciewa, ja mam sporo tych scian buuu ale moze chociaz w miejscach narazonych na kontakt z wodą przelecę ...

Jak to gdzie sernik, u mnie w domu :) możecie wpaść, nie mam nic przeciwko hehe

ale polecam przepis, mimo ze dałam ciała z tym ubiciem białek to sernik JEST bardzo dobry, widzę że połowa ciasta poszła sobie z moim mężem do pracy :)

Będe impregnować tą fugę na pewno tylko muszę iść gdzieś kupić CIERPLIWOŚĆ :)

narendil obleciałam masę sklepów, nigdzie nie ma :) może wycofali ... :)

pysiaczku ja się cieszyć że Ci się podoba :wave:

agawi nooo kurde przyznam się - nie chciało mi się aparatu wyciągać zgrywać hehe, tyle zachodu a sernik nie wyględny, gotowaniem i pieczeniem to się chawlić nie będe, bo i nie ma czym ;)

Drop pewnie coś w tym jest :)