mugatka 10.02.2012 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 TwoOfUs zostaw zostaw, to też fajny pomysł, do przemyślenia... agawi ... noooo może CUDEM po prostu hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.02.2012 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 atena, nooo masz prawo nie lubić to moje pierwsze zasłony od kilku ładnych lat, takie nie podwieszone mniej mi się jakoś podobały, więc podpięłam ... i na razie jestem zadowolona Okrągły stół w tym pomieszczeniu okazał się strzałem w 10, wcześniej mieliśmy w kwadracie i poruszanie się było utrudnione, teraz jest optymalnie... wygodnie po prostu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.02.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 agawi ... noooo może CUDEM po prostu hehe Aj tam zaraz cudem- zdolna jestem i już :lol2: Aga, dziś może jeszcze nie . ALE Ty zdaje mi się nie masz białych fug w kuchni? Szare fugi w poprzedniej kuchni w ogóle się nie brudziły ale białe w łazience i owszem, a po impregnacji czyszczenie to bajka :ys:. Aniu, masz rację, fugi są beżowe (kolor 132, Mapei). W sumie to mieliśmy je impregnować, tylko jakoś zapomniało się Może jeszcze to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iskanna 11.02.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Piękna jadalnia - aż chciałoby się w niej usiąść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.02.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 atena, przeczytałam chodzi o zasłony na szelkach, ja akurat lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 11.02.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 iskanna witam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.02.2012 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 yokasta a podpowiedz czym impregnowalas (firma itp) - ja nie mam z tym zadnych doswiadczen a w łazience by sie przydało bo tez mam wrazenie ze mi zołkna przy wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.02.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 (edytowane) Mugatka, ja polecam impregnat Sopro - sprawdzony, chroni, tylko przy nakładaniu trzeba uważać by sie nie pienił i śmierdzi rozpuszczalnikiemlub ten, ale ja tym nie impregnowałam Edytowane 12 Lutego 2012 przez vesila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.02.2012 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 i te fugi to jakoś pędzelkiem trzeba lecieć czy co ??? czy jakaś gąbeczka ??? A ja się biorę za sernik, nie mam dobrego przepisu i ciągle kombinuje ...Tym razem gdzieś ktoś polecał ten przepis idę próbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.02.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 same fugi to twardym pędzelkiem, a płytki i fugi to małą gąbeczką-czyścikiem wygodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 12.02.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Ale pięknie na kawkę się wpraszam , a szelki , troczki uwielbiam , no ale to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.02.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 kubełko - zapraszam na kawkę i sernik atena wyszedł całkiem całkiem ale oczywiscie schrzaniłam bo do białka wpadło mi żółtko, piana sie nie ubiła i pewnie mógłby być lepszy, ale ogólnie uważam że jest smaczny vesila, yokasta jak pomysle o impregnowaniu fug pedzelkiem to mi sie odechciewa, ja mam sporo tych scian buuu ale moze chociaz w miejscach narazonych na kontakt z wodą przelecę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.02.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 mi też na myśl o łazience to: tyyyle fug do przetarcia i impregnowania... ale damy radę, pozytywne myślenie to połowa sukcesu smaka narobiłaś tym sernikiem, uwielbiam sernik wiedeński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.02.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 No i gdzie ten sernik?http://forum.tibia.tv/images/smilies/extend/slina.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.02.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Jak to gdzie sernik, u mnie w domu możecie wpaść, nie mam nic przeciwko hehe ale polecam przepis, mimo ze dałam ciała z tym ubiciem białek to sernik JEST bardzo dobry, widzę że połowa ciasta poszła sobie z moim mężem do pracy Będe impregnować tą fugę na pewno tylko muszę iść gdzieś kupić CIERPLIWOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.02.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 tylko muszę iść gdzieś kupić CIERPLIWOŚĆ Jak dowiesz się gdzie, to proszę o cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.02.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 mugatko śliczna ta Twoja jadalnia. Taka pastelowa i przytulna. Naprawdę super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.02.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Jak to gdzie sernik, u mnie w domu Myślałam, ze będzie fota na zachętęhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/foch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 Mugatko, jeśli na wianek starczyło Ci cierpliwości, fugi to pikuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.02.2012 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 narendil obleciałam masę sklepów, nigdzie nie ma może wycofali ... pysiaczku ja się cieszyć że Ci się podoba agawi nooo kurde przyznam się - nie chciało mi się aparatu wyciągać zgrywać hehe, tyle zachodu a sernik nie wyględny, gotowaniem i pieczeniem to się chawlić nie będe, bo i nie ma czym Drop pewnie coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts