przylesianka 13.02.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 mugatka ależ u Ciebie cudnie, klimatycznie, uroczo. A jak fantastycznie sobie radzisz z maszyną!!! Ja dopiero wczoraj rozłozyłam maszynę,pierwszy raz i to pozyczoną narazie. Do tej pory parę rzeczy szylam ręcznie No a moja anielica wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.02.2012 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2012 przylesianka i dziękuje ja zaczęłam szyć gdy trafiłam na wątek Kasi_sw, pozazdrościłam tych cudeniek Jak na pierwszy raz to anielica fajnie Ci wyszła, też mnie kusiło uszyć ale jak oglądam te tildowe dzieła w necie to mi się odechciewa, wiem że nie podołam ... ale chętnie uszyłabym jakieś lalki moim córom tylko jeszcze nie znalazłam nic prostego i fajnego zarazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.02.2012 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 .a ja baaaardzo szukam tego, z ikea już wycofane, na necie nigdzie nie ma.... może ktoś wie o czymś podobnym... * IKEA * pojemnik ścienny ALLAMALA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 14.02.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Mugatko, będę nudna, ale powtórzę za innymi - bardzo przyjemna, przytulna jadalnia. Też lubię okrągłe stoły - wprowadzają jakąś inną atmosferę, bardziej przyjazną. Twoje wyroby szwalnicze nieustannie podziwiam. Ech, chyba też odkurzę swoją maszynę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.02.2012 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 barbe-cue dzięki, eeeee tam nudna, zawsze fajnie usłyszeć coś miłego... a maszynę naprawdę warto odkopać... tylko jeszcze czas by się przydało gdzieś "odkopać"... tylko gdzie >? naprawdę nikt nigdzie nie widział takiej szmacianej półeczki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 15.02.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 No niestety jak i na allegro nie ma to nie bardzo umiem pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.02.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Mugatko i ja nie pomogę w sprawie półki... ja też poszukuję relingów kroken które Ikea wycofała i nic... wkleiłam u siebie wiosenne kury o które pytałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.02.2012 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Marta lecę do Ciebie i przyszła moja półeczka, jest śliczna, cudna urocza i boska ! haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.02.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Mugato bardzo ładna ciepła i miła dla oka jadalnia Fajne dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.02.2012 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Mugatko czekamy więc na real foto półeczki z aranżacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.02.2012 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) karolek miło że zajrzałaś i cieszę się że Ci się podoba ... mój nowy nabytek, zawiśnie nad biurkiem w jadalni, bo brakuje tam półeczki na wszelkie "przydasie" .... na razie real foto bez aranżacji, wiecie zanim doczekam się powieszenia to pewnie troszkę potrwa... ale jestem naprawdę mile zaskoczona bo czesto jest tak ze te fotografie w sklepach sa tak ładnie obrobione ze nijak się mają do rzeczywistosci, a tu miła niespodzianka bo półeczka naprawdę bardzo podoba mi się też "na żywo" http://img859.imageshack.us/img859/1861/img0777x.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 5 Października 2015 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Na prawdę urocza jest ta półeczka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.02.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Śliczna! na prawdę bardzo ładna- na twoich zdjęciach prezentuje się lepiej niż na tych z aukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.02.2012 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Mam pierwsze w życiu hiacynty, zakwitły chyba jakoś trochę dziko bo na długich gałązkach i tak się zaczęły przeginać że w końcu je ścięłam i wstawiłam do wazoniku... Powiedzcie mi co teraz zrobic z cebulkami, które wciąż mają ładne zielone liście... ? Jak je przechować, czy można wsadzić do ogródka ? czy obciąć już te zielone liście ??? Nic nie wiem na ten temat a w necie każdy pisze inaczej... macie jakieś doświadczenia w tym temacie ? pachną obłędnie http://img593.imageshack.us/img593/3357/img0767ku.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.02.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Powiedzcie mi co teraz zrobic z cebulkami, które wciąż mają ładne zielone liście... ? Jak je przechować, czy można wsadzić do ogródka ? czy obciąć już te zielone liście ??? Mugatko, obetnij liście, wykop cebulkę z ziemi, przesusz kilka dni, zapakuj w gazetę i odłóż w chłodne miejsce. Do ogródka wsadza się we wrześniu-październiku, żeby zakwitły wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.02.2012 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 agawi a nie moge jej ponownie w domu za jakis czas (jaki?) ożywić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 15.02.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 (edytowane) Ja bym jeszcze chwilę potrzymała te liście żeby cebulka zdążyła się podkarmić i oczywiście cebulkę można ożywić na nowo w domku ale w przyszłym roku. Tylko musisz ją przed wysadzeniem trochę przezimować w chłodnym miejscu, ona potrzebuje przechłodzenia żeby pobudzić ją do kwitnięcia edit: znalazłam Ci małą instrukcję obsługi co i jak Edytowane 15 Lutego 2012 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.02.2012 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Two, dzięki, tu w miarę konkretnie, ale ja chyba nie mam gdzie przechowywac cebulek, w piwniczce mam za ciepło a w lodówce zawsze miejsca brak... chyba dam mamie hehe a w zimę jej skubnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.02.2012 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) Wczoraj w nocy uszyłam dwie szare podusie... skończyłam o 02 w nocy, kurcze i trochę się nie wyspałam Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 16.02.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Ale fajne podusie ładne połączenie tej szarości z koronką. A tą serwetkę też sama robiłaś? Zdolniacha z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts