mugatka 16.02.2012 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 nieee no taka zdolna to nie jestem serwetka z babcinych zasobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 16.02.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 mugatka podusie śliczne, uwielbiam szare dodatki, a poduszki z tą koroneczką super wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.02.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 moooi witam znam Twój blog doskonale, nawet kiedyś pisałam do Ciebie, bo chciałam żebyś mi uszyła dużą szarą narzutę ale koszty materiału były kolosalne i stanęło na niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 16.02.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Coraz ładniejsze te poduszeczki wyczarowujesz. Strasznie podoba mi się ten materiał, z którego są uszyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.02.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Śliczności uszyłaś Mugatko i to w środku nocy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.02.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 agawi a nie moge jej ponownie w domu za jakis czas (jaki?) ożywić ? Mugatko, hiacynt kwitnie raz w roku niestety. Liście zetnij, bo całe soki idą właśnie w nie, zamiast w cebulkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.02.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Piękne te podusie Ci wyszły Mugatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 16.02.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 moooi witam znam Twój blog doskonale, nawet kiedyś pisałam do Ciebie, bo chciałam żebyś mi uszyła dużą szarą narzutę ale koszty materiału były kolosalne i stanęło na niczym mugatka to Ty? Jaki ten świat mały. Ja trafiłam do Ciebie po tym jak pisałaś o blogu właśnie:hug: Przygodę z forum zaczęłam u Monah, no i wątku o pokojach dla dzieci, szukałam kiedyś czy są jakieś kobietki szyjące, ale jakoś nikogo nie znalazłam. Dopiero Ciebie pierwszą, a właściwie to Ty mnie:D Strasznie się cieszę Z ogromna przyjemnością oglądam rzeczy przez Ciebie wykonane bo wiem ile pracy trzeba w to włożyć, za to jaka satysfakcja:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 17.02.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Mugatko ślicznie ta szarość z koronką wygląda. A serweteczka nooo - nabrała już mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.02.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 moooi z szyciem to ja Ci do pięt nie dorastam, ale sprawia mi to przyjemność więc coś tam próbuje kami dziękuje, a serweteczek właśnie parę wygrzebałam z babcinych zasobów, mają jak ja to mówię "duszę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.02.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Mugato piękne poduszeczki, fajne połączenie szarości z koronką.Nie wiem czy znasz blog http://mb-vintage.blogspot.com/kobietka często sprzedaje ładne koronki bardzo dobrej jakości w korzystnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 17.02.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 mugatko słodzisz... Maszynę mam niecały rok i strasznie mnie to szycie wciągnęło, ale cały czas szukam co sprawia mi największą przyjemność, dzięki Tobie i Kasi mam okazję popróbować czegoś innego. Zaczęłam od kwiatuszków, liczę, że będą pasowały do torebeczki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.02.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 moooi a jak ty robisz te domki dla ptaszków? skąd masz wzór/bazę? byłam na twoim blogu- śliczne rzeczy tworzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 17.02.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) Piekne poduchy, naprawde bardzo mi sie podobaja. Kolorki takie moje, ta z koronka bardzo "moja" Jakos nie moge sie do nich zabrac, musze opanowac wszywanie zamków. Tak jak prosilas, wklejam foto wiewiory, jak ktos chce wykroj sluze (troszke uszy nie wyszly i z tego wszystkiego nitka nie zmieniona na ciemna, gapiostwo straszne) http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/428761_390506517633381_100000221074189_1849046_824448756_n.jpg Apropos hiacyntów. Ja swoje posadzilam w pazdzierniku do doniczek, doniczki umiescilam w lodówce na najwyzszej polce. Podlewalam raz na 2 tyg. Tak siedzialy az liscie nie mialy 3cm. Wtedy je wystawilam na parapet. Kwitly pieknie i pachnialy na caly dom Edytowane 17 Lutego 2012 przez aga_dar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.02.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 (edytowane) Dziewczynki !!! Mój mąż powiesił mi przed chwilą nową półeczkę jestem super zadowolna i mam wszystkie komputerowe "przydasie" pod ręką ! Tak wygląda moje biureczko przy którym do Was piszę http://img685.imageshack.us/img685/259/47294409.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 17.02.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Piknie, piknie piknie... ja wciaz to samo mowie jak do Ciebie wchodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.02.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 marta blogu nie znałam, będe podpatrywać ale wg mnie ceny za metr tych koronek są podobne do allegro, zresztą ja już tego nakupowałam i muszę sie zdecydowanie pohamować mooi wcale nie słodzę tylko prawdę piszę, Twoje narzuty są PIĘKNE ! i nadal nie wiem jak Ty je pikujesz na domowej maszynie, dla mnie to a-wykonalne... aga-dar też miałam problem z wszywaniem zamków, teraz trwa to 5 minut i jest naprawdę proste, a to dzięki TEMU a wiewióra fajowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.02.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Powieszona półka prezentuje się jeszcze lepiej, a kącik komputerowy uroczy:wiggle:Brakuje tylko właścicielki na tym krzesełku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 17.02.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 Mugatko kącik uroczy A co do pikowania to ciężko, ciężko, szczególnie te z wypełnieniem. I jeszcze raz dziękuję za miłe słowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 17.02.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2012 moooi a jak ty robisz te domki dla ptaszków? skąd masz wzór/bazę? byłam na twoim blogu- śliczne rzeczy tworzysz Dziękuję Domki robię sama od podstaw. Wycinam taką wyrzynarką ze sklejki kształt. Potem kleję już z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts