Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mały dworek" Archetonu - Mugatka :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

moooi witam :) znam Twój blog doskonale, nawet kiedyś pisałam do Ciebie, bo chciałam żebyś mi uszyła dużą szarą narzutę ale koszty materiału były kolosalne i stanęło na niczym :)

mugatka to Ty?:hug: Jaki ten świat mały. Ja trafiłam do Ciebie po tym jak pisałaś o blogu właśnie:hug:

Przygodę z forum zaczęłam u Monah, no i wątku o pokojach dla dzieci, szukałam kiedyś czy są jakieś kobietki szyjące, ale jakoś nikogo nie znalazłam. Dopiero Ciebie pierwszą, a właściwie to Ty mnie:D Strasznie się cieszę:) Z ogromna przyjemnością oglądam rzeczy przez Ciebie wykonane bo wiem ile pracy trzeba w to włożyć, za to jaka satysfakcja:wiggle::wiggle:

Piekne poduchy, naprawde bardzo mi sie podobaja.

Kolorki takie moje, ta z koronka bardzo "moja" :)

Jakos nie moge sie do nich zabrac, musze opanowac wszywanie zamków.

Tak jak prosilas, wklejam foto wiewiory, jak ktos chce wykroj sluze :)

(troszke uszy nie wyszly i z tego wszystkiego nitka nie zmieniona na ciemna, gapiostwo straszne)

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/428761_390506517633381_100000221074189_1849046_824448756_n.jpg

Apropos hiacyntów. Ja swoje posadzilam w pazdzierniku do doniczek, doniczki umiescilam w lodówce na najwyzszej polce. Podlewalam raz na 2 tyg. Tak siedzialy az liscie nie mialy 3cm. Wtedy je wystawilam na parapet. Kwitly pieknie i pachnialy na caly dom :)

Edytowane przez aga_dar

Dziewczynki !!!

Mój mąż powiesił mi przed chwilą nową półeczkę :) jestem super zadowolna i mam wszystkie komputerowe "przydasie" pod ręką ! yahoo.gif

Tak wygląda moje biureczko przy którym do Was piszę :)

http://img685.imageshack.us/img685/259/47294409.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edytowane przez mugatka

marta blogu nie znałam, będe podpatrywać ale wg mnie ceny za metr tych koronek są podobne do allegro,

zresztą ja już tego nakupowałam i muszę sie zdecydowanie pohamować :)

mooi wcale nie słodzę tylko prawdę piszę, Twoje narzuty są PIĘKNE ! i nadal nie wiem jak Ty je pikujesz na domowej maszynie, dla mnie to a-wykonalne... :)

aga-dar też miałam problem z wszywaniem zamków, teraz trwa to 5 minut i jest naprawdę proste, a to dzięki TEMU

a wiewióra fajowa :)