agawi74 24.02.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 bo ja nie mam drzwi tylko łuk więc jakoś muszę to zakończyć ale chyba kątownikiem po prostu a na górze jakaś ładna listwa .... Tak Mugatko, kątownik będzie najlepszy- musisz dobrać tylko jego szerokość Inspiracje zostawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.02.2012 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Kasiu dzięki za linka, fajne te listwy i duży wybór ... a Ty masz jakiś widoczny bok >? (ja już prawie mam obmyśloną przemianę kuchni, ale sporo pracy to będzie kosztowało... mąż obiecał że przemaluje mi fronty, to już połowa sukcesu) Kasia a boazerie też z allegro planujesz czy raczej z jakiegos marketu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.02.2012 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 mhmm a jakby tak zakończyć na górze boazerię półeczką RIBBA z IKea ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 24.02.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 ja kupię boazerię w jakimś sklepie budowlanym, bo ceny podobne do allegro.... muszę zakończyć ją jakąś wąską listewką, bo chcę żeby deseczki były bliziutko ściany pomysł z półeczką fajny u mnie boazeria dojdzie do drzwi które odstają trochę od ściany więc nie będzie tego widać ...mam za to róg zewnętrzny i nie wiem jak sie to wykańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.02.2012 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Mugatko, u nas boazeria jest wykończona taką płaściutką listeweczką, kupioną w budowlanym chyba u mnie widać na fotkach, nie pamiętam . Yokasta gdzie Ty sie dziś podziałaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.02.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Mugatko, ja chyba wolałabym wykończyć boazerię tradycyjnie - listwą, a półeczki powiesić ewentualnie wyżej - na ścianie. Oczywiście jeśli rzeczywiście chciałabyś ułożyć na nich zdjęcia czy obrazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.02.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Aa, bo ja właściwie nie wiem jaka to boazeria - na całej ścianie czy 3/4, jak na zdjęciach od agawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 24.02.2012 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Drop i tak też chyba będzie bo zapomniałam że boazeria będzie się kończyć w przejściu (nie mam drzwi, mam łuk) i tam nie może nic odstawać na 9 cm (a tyle ma ta półeczka) .... kombinuje jak koń pod górę, będzie tradycyjnie a półki będą wyżej ... ehhh aby do wiosny, już bym chciała działać ale music być ciepło, w garażu będe malować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Ja mam do pomalowania stół kuchenny i też nie mogę się już doczekać kiedy zacznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 24.02.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Fajne boazeryjne inspiracje Chyba już całe forum wiosnę zaklina z taką mocą to w końcu musi się pojawić Ja też mam obiekt do przemalowania ale drżę ze strachu bo to ława z Almidecor i jak zepsuje to mnie chyba mąż zastrzeli http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/beating-and-fighting/smileys-beating-and-fighting-166975.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.02.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 yokasta boazerię malowałaś przed czy po położeniu ? może to głupie pytanie ale dla mnie było jakoś oczywiste ze pomaluję po położeniu a gdzieś wyczytałam, że trzeba to zrobić przed ...aaa i czym ją malowałaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.02.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Tak też myślałam chyba sami położymy boazerię, bo to nic trudnego ....tylko nie mam pojęcia kiedy to nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.02.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 muszę tylko dać dośc płaskie listwy do których będzie przybijana boazeria, żeby nie odstawała od ściany za bardzo....biorąc pod uwagę szerokośc mojej kuchni (1.5m) liczy sie kazdy centymetr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.02.2012 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Dzięki Yokasta za foto, jak możesz to zostaw, ja chcę położyć boazerię na jednej ścianie w kuchni i chyba na jednej ścianie pomiędzy szafkami kuchennymi, tam gdzie nie mam zlewu i kuchenki... ale to jeszcze do przemyślenia, bo nie bardzo wiem co wtedy położyć po drugiej stronie kuchni przy zlewie i kuchence właśnie... Ja będe kładła boazerię w pionie, na wysokość około 1,50 nad tym będą półeczki na "przydasie"... Malować będe raczej po położeniu z czystej wygody po prostu, chyba wolę coś poprawić i domalować tak jak pisałaś niż malować każdą dechę osobno... Kasia kiedy chcesz kłaść u siebie te deseczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.02.2012 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Dziewczyny chciałam się poradzić, mam już kupioną witrynkę do łazienki, dla przypomnienia wklejam,potrzebuje postawić w niej kosmetyki, znalazłam dwa pasujące mi rozmiarem metalowe koszyczki, doradźcie mi czy pasują czy kupić po prostu wiklinowe białe koszyczki ...a może w ogóle zasłonić tą szybkę jakąś tkaniną i nie przejmować się co tam jest w środku ???Witrynkahttp://img717.imageshack.us/img717/2906/img0704ab.jpgBy mugatka at 2012-02-04Koszyczek nr 1 (uszyłabym lniany wkład)http://img853.imageshack.us/img853/3294/2112062316.jpgBy mugatka at 2012-02-26Koszyczek nr 2 (też do uszycia wkład)http://img7.imageshack.us/img7/4688/a2a7ee0e233db4b7822e1b0.jpgBy mugatka at 2012-02-26Koszyczek nr 3 zwykły wiklinowyhttp://img27.imageshack.us/img27/3226/50143dfa64fa7170.jpg Uploaded with ImageShack.us a może w ogóle coś innego .... ??? (wymiary koszyczka max to 27,5 x 20,5 wysokosc max 20 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 26.02.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 chyba byłabym za koszyczkiem wyciagasz koszyczek i od razu patrzysz co tam masz a tak to będziesz szperać i będzie bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 26.02.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Witam się U Ciebie, przyciagnęło mnie tu Twoje motto "To nie sztuka wybudować nowy dom, sztuka sprawić, by miał w sobie duszę... " a później slowa Scarlet Pomyśle o tym jutro...... Zniosę to wtedy lepiej............ uwielbiaaaaaaaaaam je. Przytulnie tu u Ciebie, rzeczywiście wiele robisz , aby Twoj dom miał duszę Podobają mi się Twoje wyroby, trzeba przyznać, że mas zdolności do szycia rożnych fajnych rzeczy, gratulacje. A propos koszyczków, dla mnie wiklinowe, białe, sa takie ciepłe, zresztą ja uwielbiam wiklinę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.02.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 hejka, ja jestem za wiklinowymi, metalowymi możesz porysować półeczki przy wsuwaniu/wysuwaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.02.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Mugatko, zdecydowanie wiklinowe koszyczki. Są urocze:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.02.2012 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Podpisuję się pod zdaniem ateny. Wizualnie dla mnie lepsze metalowe, ale faktycznie nie dość, że mniej stabilne, to trudniej w nich cokolwiek utrzymać w porządku. Może ewentualnie jakaś ładna puszka? Mugatko, a czy byłaby szansa na namiary na ten drugi druciany koszyczek? (może być na priv) Szukam takiego odkąd przegapiłam jeden na Allegro, ale ciągle nie mogę znaleźć niczego odpowiedniego. Ten byłby idealny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts