Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mały dworek" Archetonu - Mugatka :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kasiu dzięki za linka, fajne te listwy i duży wybór ... a Ty masz jakiś widoczny bok >?

(ja już prawie mam obmyśloną przemianę kuchni, ale sporo pracy to będzie kosztowało... mąż obiecał że przemaluje mi fronty, to już połowa sukcesu) best52_(www.e.gif

Kasia a boazerie też z allegro planujesz czy raczej z jakiegos marketu ?

ja kupię boazerię w jakimś sklepie budowlanym, bo ceny podobne do allegro.... muszę zakończyć ją jakąś wąską listewką, bo chcę żeby deseczki były bliziutko ściany ;)

pomysł z półeczką fajny :yes:

u mnie boazeria dojdzie do drzwi które odstają trochę od ściany więc nie będzie tego widać ...mam za to róg zewnętrzny i nie wiem jak sie to wykańcza ;)

Drop i tak też chyba będzie :) bo zapomniałam że boazeria będzie się kończyć w przejściu (nie mam drzwi, mam łuk) i tam nie może nic odstawać na 9 cm (a tyle ma ta półeczka) .... kombinuje jak koń pod górę, będzie tradycyjnie :) a półki będą wyżej ... ehhh aby do wiosny, już bym chciała działać ale music być ciepło, w garażu będe malować...

Fajne boazeryjne inspiracje :)

Chyba już całe forum wiosnę zaklina :D z taką mocą to w końcu musi się pojawić :cool:

Ja też mam obiekt do przemalowania ale drżę ze strachu bo to ława z Almidecor i jak zepsuje to mnie chyba mąż zastrzeli http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/beating-and-fighting/smileys-beating-and-fighting-166975.gif

Dzięki Yokasta za foto, jak możesz to zostaw, ja chcę położyć boazerię na jednej ścianie w kuchni i chyba na jednej ścianie pomiędzy szafkami kuchennymi, tam gdzie nie mam zlewu i kuchenki... ale to jeszcze do przemyślenia, bo nie bardzo wiem co wtedy położyć po drugiej stronie kuchni przy zlewie i kuchence właśnie...

Ja będe kładła boazerię w pionie, na wysokość około 1,50 nad tym będą półeczki na "przydasie"...

Malować będe raczej po położeniu z czystej wygody po prostu, chyba wolę coś poprawić i domalować tak jak pisałaś niż malować każdą dechę osobno...

Kasia kiedy chcesz kłaść u siebie te deseczki ? :)

Dziewczyny chciałam się poradzić, mam już kupioną witrynkę do łazienki, dla przypomnienia wklejam,

potrzebuje postawić w niej kosmetyki, znalazłam dwa pasujące mi rozmiarem metalowe koszyczki, doradźcie mi czy pasują czy kupić po prostu wiklinowe białe koszyczki ...

a może w ogóle zasłonić tą szybkę jakąś tkaniną i nie przejmować się co tam jest w środku ???

Witrynka

http://img717.imageshack.us/img717/2906/img0704ab.jpg

By mugatka at 2012-02-04

Koszyczek nr 1 (uszyłabym lniany wkład)

http://img853.imageshack.us/img853/3294/2112062316.jpg

By mugatka at 2012-02-26

Koszyczek nr 2 (też do uszycia wkład)

http://img7.imageshack.us/img7/4688/a2a7ee0e233db4b7822e1b0.jpg

By mugatka at 2012-02-26

Koszyczek nr 3 zwykły wiklinowy

http://img27.imageshack.us/img27/3226/50143dfa64fa7170.jpg

Uploaded with ImageShack.us

a może w ogóle coś innego .... ???

(wymiary koszyczka max to 27,5 x 20,5 wysokosc max 20 )

Witam się U Ciebie, przyciagnęło mnie tu Twoje motto

"To nie sztuka wybudować nowy dom, sztuka sprawić, by miał w sobie duszę... "

a później slowa Scarlet Pomyśle o tym jutro...... Zniosę to wtedy lepiej............ uwielbiaaaaaaaaaam je.

Przytulnie tu u Ciebie, rzeczywiście wiele robisz , aby Twoj dom miał duszę :)

Podobają mi się Twoje wyroby, trzeba przyznać, że mas zdolności do szycia rożnych fajnych rzeczy, gratulacje. :)

A propos koszyczków, dla mnie wiklinowe, białe, sa takie ciepłe, zresztą ja uwielbiam wiklinę :)

Pozdrawiam :)

Podpisuję się pod zdaniem ateny. Wizualnie dla mnie lepsze metalowe, ale faktycznie nie dość, że mniej stabilne, to trudniej w nich cokolwiek utrzymać w porządku. :)

Może ewentualnie jakaś ładna puszka?

Mugatko, a czy byłaby szansa na namiary na ten drugi druciany koszyczek? (może być na priv) :)

Szukam takiego odkąd przegapiłam jeden na Allegro, ale ciągle nie mogę znaleźć niczego odpowiedniego.

Ten byłby idealny! :yes: