kubel30 29.02.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Jezu jak pięknie wyszło wszystko , anioł mistrzostwo . Ja chcę takie trzecie serducho , piękne jest ... a czym wypychasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.02.2012 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dziękuje powiem Wam szczerze, może to nie skromne ale ... nie mogę się na nią napatrzeć... przesadzam ją z miejsca w miejsce i chyba ..."zakochałam" się w niej ... Chciałam sobie kupić ale ceny za te dopracowane tildy są wysokie, cieszę się że uszyłam bo to też troszkę inaczej niż kupna... długo się do niej zbierałam, bo wyglądała na trudną, ale nie jest trudna, jest pracochłonna i tyle... Muszę uszyć drugą dla drugiej córy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 29.02.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 kubełku mogę Ci uszyć, nie ma problemu wypełniam tym http://allegro.pl/kulka-silikonowa-sztuczny-puch-do-poduszek-i2099021518.html ale Kasia ma coś innego, zdobywa po znajomości, takie bardziej zbite i łatwiej wypełniać np wianki... tymi kulkami idzie dość wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 29.02.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 mugatko anielica jest boska Cudniasta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.02.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Mugatko ale z Ciebie jest fantastyczna http://gify.magazynek.org/pictures/Postacie,%20zawody/Krawcowa/009.gif Anielica jest cudowna. Zazdroszczę Ci talentu . Ja tyle co guzik umiem przyszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 29.02.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Dziewczyny, a może by tak jakiś wątek założyć z rękodziełem;) A może już taki jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.02.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 łooo ja nie mogę, ale piękna lala http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 29.02.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 :jawdrop: Cudna ANIELICA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 01.03.2012 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Mugatko piękna anielica! gratuluję zapału, twoje dzieło jest idealne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.03.2012 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ale mi się dostała porcja miłych słów, lepsze to niż ciastko do kawy hehe Dziękuje ! moooi już kiedyś był poruszany temat o wątku z rękodziełami u Kasi_sw, ale jakoś tak umarło śmiercią naturalną Ale zawsze możesz założyć, hehe - naprawdę masz się czym chwalić a powiedz jak zrobić tablicę, jakieś podpowiedzi ? jak mocujesz te tasiemki żeby były napięte i się nie przesuwały ? zszywaczem z tyłu ? ja chcę zrobić taką tablicę ale pod spodem chcę zwykłą tablicę korkową,generalnie chodzi o to że ma wyglądać jak pele-mele a działać jak korkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 01.03.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Mugatko przecudna baletnica A te majtki to już mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.03.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 (edytowane) mugatka :jawdrop::jawdrop: CUDNA CUDNA CUDNA...pełen szacun dla Twoich zdolnbości :yes: Janielica jak z żurnalu, ja ostatnio szyłam serduszko to i pioruny wychodziły z pod maszyny, że hohoho Edytowane 1 Marca 2012 przez Juszczakówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.03.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Juszczakówka u mnie też są grzmoty ale... mimo to do przodu dzieciom głośno bajki nastawiam co by się nie edukowały gdy mama szyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 01.03.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Piękna anielinka:) moje koleżanki z blogów szyjących wypychają tym, co w najtańszych poduszkach z Jóżka, czy Ikea Podziwiam i podpatruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 01.03.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 To i tak masz cierpiliwość http://emoty.blox.pl/resource/bravojs0.gifbo ja jak pizgłam szmatami w kąt to tak zostały http://emoty.blox.pl/resource/wnerw.gif( chyba bardzo nie lubię tego zajęcia ). Jednak będę jeszcze próbować . Też mi się marzy taka anielica....ni jak trzeba przeprosić maszynę i do szycia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 01.03.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Ale cudohttp://forum.barcis.pl/images/smilies/szoook.gif Nie dziwię się, ze córa nie chciała Ci jej pożyczyć do zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 01.03.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Mugatko, anielica wyszła Ci wspaniale. Naprawdę możesz być z siebie dumna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 01.03.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ale mi się dostała porcja miłych słów, lepsze to niż ciastko do kawy hehe Dziękuje ! moooi już kiedyś był poruszany temat o wątku z rękodziełami u Kasi_sw, ale jakoś tak umarło śmiercią naturalną Ale zawsze możesz założyć, hehe - naprawdę masz się czym chwalić a powiedz jak zrobić tablicę, jakieś podpowiedzi ? jak mocujesz te tasiemki żeby były napięte i się nie przesuwały ? zszywaczem z tyłu ? ja chcę zrobić taką tablicę ale pod spodem chcę zwykłą tablicę korkową,generalnie chodzi o to że ma wyglądać jak pele-mele a działać jak korkowa mugatko tu masz tutorial jak zrobić pele mele. Ja również używam takera (fachowo - chyba- zszywacza tapicerskiego;)) aha i najpierw przyszywam nitką żeby się nie przesuwały, potem te nici usuwam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.03.2012 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Mugatko Witam się u Ciebie !!!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem tego co wychodzi z pod Twoich rąk http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Wszystko cudne, dopracowane i tak piękne................ Ostatnie dzieło - Anielica (bo to są małe dzieła sztuki ) jest BOSKA. Będę zaglądać by nacieszyć oko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.03.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 asiulkowo ja też na początku wypychałam wkładami z poduszek ale na dłuższą mete się to jednak nie opłaca ... Andżelika przeproś się z maszyną i czekamy na Twojego aniołka agawi córa nawet do szkoły poszła z aniołem... ku mojej radości Dropciu nie skromnie powiem ze byłam z siebie dumna, bo myślałam że nie podołam ... naprawdę... moooi dziękuje za linka admete nooo bardzo się cieszę że do mnie zajrzałaś, wpadnij od czasu do czasu i czuj się jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts