Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mały dworek" Archetonu - Mugatka :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

eeeeeeeeee mój plan runął, ciasto nie upieczone, choć wszystko kupione... :(

W Ikea nie byłam bo czasu dziś nie starczyło... :(

wróciłam z zakupów spożywczych i padłam, jakieś choróbsko chyba mnie dopadło, myk pod kocyk i tak prawie do tej pory siedziałam bo ciągle mi było zimno ...

mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej

mugAtko po pierwsze ZDRÓWKA!!!!!

po drugie fajna ta twoja zamówiona półeczka, obawiam się tylko, że nie sprawdzi się na męża przydasia, bo szufladki nie są na prowadnicach i ich częste wysuwanie może być denerwujące :/

po trzecie poproszę przepis na marchewkowe ciasto :)

miłego wieczoru :) :) :)

marta Ty mnie nie denerwuj z tymi szufladkami :p

mam nadzieję że mi się jednak będzie chciało je otwierać, albo przynajmniej jak goście przyjdą to będzie łatwo bajzel ukryć hehe

a ciasto marchewkowe z przepisów Agawi

http://www.mniammniam.com/przepisy_mniamowiczow.php?uid=1001762

Cały dzień pracy i mamy koleżankę baletnicę :)

przyjemnie się szyje te lale... relaks na maxa ... przynajmniej jak dla mnie, tylko z obiadem jestem w plecy... i z ciastem ... teraz muszę ponadrabiać :)

lecę do kuchni ... :)

http://img2.garnek.pl/a.garnek.pl/019/857/19857169_800.0.jpg/moje-szycie-lalki.jpg

img0942ra.jpg

img0949b.jpg

img0950jt.jpg

Edytowane przez mugatka

atena czy to marchewkowe właśnie ??? (moje właśnie wylądowało w piekarniku) - zostaw drugą fotkę - smakowita jest :)

Two, na zamówienie raczej nie, zbyt pracochłonne :)

Andżelika pantalony- mam szablon i szyje się je banalnie prosto, getry to skarpetki mojej córki, same ściągacze, jeden szew i gotowe :)

włosy to mhmmm... są w sklepach z ozdobami do włosów takie gumki z włosami coś TAKIEGO - podpowiadam bo sama szukałam jakiegoś pomysłu w necie i nie znalazłam... może komuś się przyda takie info ...

Mugatko....cały wieczór nadrabiam i czytam twój wątek....o mamuniu, jakie piękne rzeczy szyjesz!!!! Podziwiam cię i twoje zdolności:)

Piękne wnętrza....ciepłe i klimacik cudny:)

Pozdrawiam i zdrówka życzę:)