asiulkowo 05.03.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Koszulowa podusia zajefana:P Abażurek też pokazuj, co tam w Ikea upolowałaś? buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.03.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 eeeeeeeeee mój plan runął, ciasto nie upieczone, choć wszystko kupione... W Ikea nie byłam bo czasu dziś nie starczyło... wróciłam z zakupów spożywczych i padłam, jakieś choróbsko chyba mnie dopadło, myk pod kocyk i tak prawie do tej pory siedziałam bo ciągle mi było zimno ... mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.03.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 mugAtko po pierwsze ZDRÓWKA!!!!! po drugie fajna ta twoja zamówiona półeczka, obawiam się tylko, że nie sprawdzi się na męża przydasia, bo szufladki nie są na prowadnicach i ich częste wysuwanie może być denerwujące :/ po trzecie poproszę przepis na marchewkowe ciasto miłego wieczoru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.03.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 marta Ty mnie nie denerwuj z tymi szufladkami mam nadzieję że mi się jednak będzie chciało je otwierać, albo przynajmniej jak goście przyjdą to będzie łatwo bajzel ukryć hehe a ciasto marchewkowe z przepisów Agawi http://www.mniammniam.com/przepisy_mniamowiczow.php?uid=1001762 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 05.03.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 eeeeeeeeee mój plan runął, ciasto nie upieczone, choć wszystko kupione... Ojj to szkoda, ale co się odwlecze... Zdrówko najważniejsze- kuruj się mugatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 05.03.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Mugatko zdrówka http://forum.barcis.pl/images/smilies/przytula.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.03.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Mugatko zdrówka zdrówka zdrówka - oby to tylko małe przeziębionko było które przejdzie raz dwa trzy Ja coś o tym chorowaniu wiem i mam już dość http://www.matrax.net/forum/images/keny/glupek1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.03.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 mugatko ,zdrówka życzę ...nie ma chyba nic gorszego jak choroba:(wszystkie plany biorą w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joasiah 06.03.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 mugatko daj znać jak pojedziesz do ikei Zdróóóóówka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.03.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 joasiah jutro powinnam być ... coś potrzebujesz ? dziękuje dziewczynki za troskę, dziś już ok, wczoraj jakiś gorszy dzień po prostu biorę się za jakieś szycie, mój tildowy Anioł bez skrzydeł krzyczy że potrzebuje przyjaciółki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.03.2012 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 (edytowane) Cały dzień pracy i mamy koleżankę baletnicę przyjemnie się szyje te lale... relaks na maxa ... przynajmniej jak dla mnie, tylko z obiadem jestem w plecy... i z ciastem ... teraz muszę ponadrabiać lecę do kuchni ... http://img2.garnek.pl/a.garnek.pl/019/857/19857169_800.0.jpg/moje-szycie-lalki.jpg Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 06.03.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c029.gifkolejna cudna lala... te falbanki, ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.03.2012 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 z ciekawostek, spódniczkę robiłam wg podpowiedzi z tej strony spódniczka baletnicy polecam bo można dokładnie tak samo i bez szycia zrobić spódniczkę dla córeczek, jeśli takowe posiadacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 06.03.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 wow :jawdrop: ale piękna baletnica!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.03.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 o kolejna piękna tildowa panna rozkręcasz się Mugatko niedługo będziesz szyła lale na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 06.03.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Lale cudne, pantalony obłędne getry do pozazdroszczenia....chyba ustawię się do kolejki po taką ślicznotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.03.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 atena czy to marchewkowe właśnie ??? (moje właśnie wylądowało w piekarniku) - zostaw drugą fotkę - smakowita jest Two, na zamówienie raczej nie, zbyt pracochłonne Andżelika pantalony- mam szablon i szyje się je banalnie prosto, getry to skarpetki mojej córki, same ściągacze, jeden szew i gotowe włosy to mhmmm... są w sklepach z ozdobami do włosów takie gumki z włosami coś TAKIEGO - podpowiadam bo sama szukałam jakiegoś pomysłu w necie i nie znalazłam... może komuś się przyda takie info ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 06.03.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 mugatko piękna baletnica i ta spódniczka dzięki za ściągę-może kiedyś uszyję taką dla Tosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 06.03.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Mugatko....cały wieczór nadrabiam i czytam twój wątek....o mamuniu, jakie piękne rzeczy szyjesz!!!! Podziwiam cię i twoje zdolności:) Piękne wnętrza....ciepłe i klimacik cudny:) Pozdrawiam i zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 06.03.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Rany, Mugatko,cudowne są te Twoje tildy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts