Gość Konto usunięte na żądanie 08.03.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Mugatko, wystawiaj na allegro, bo Twoje lalki są naprawdę prześliczne. Czy masz jakiś tutorial wg którego się wzorowałaś? Ja muszę tak na pierwszy raz mieć takie łopatologiczne "krok po kroku" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.03.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 mugatko czy Ty już byłaś w tej Ikei? Wiem, wiem pisałam, że nic nie chcę, ale może by się coś jednak znalazło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.03.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 nie byłam pysiaczku bo ciągle mi nie po drodze i chyba już w tym miesiącu nie będe bo jakoś zrobiło się krucho w portfelu, ale będe na pewno na początku kwietnia możesz robić listę dziękuje za wszystkie porady co do cen, a co do lalek mogę Wam zrobić tutka przy szyciu następnej bo już moja córa sobie zażyczyła lalkę w czerwieni w białe groszki ale wiecie co... z tymi anielicami to jest tak jakoś dziwnie że człowiek nie chce się z nimi rozstać, jak pomyślę że miałabym ją spakować i wysłać to serce mi się kroi ... proszę się nie śmiać, normalna jestem (chyba) z serduszkami, poduszkami tak nie miałam ale z tymi lalami tak mam... siedzą sobie na półeczce i cieszą oko... muszę to jeszcze przemyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.03.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 mugatko to fajnie, to jak mi się nie uda do kwietnia zdobyć tego w inny sposób to się do Ciebie zgłoszę Tutek mile widziany, może i ja KIEDYŚ spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 08.03.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 :jawdrop: Jakie śliczne lale!!! jakie dopracowane!!! jakie leginsy mają 59 zł to wcale nie dużo, jak tylko zechcesz się z nimi rozstać, to śmiało tyle wołaj! no piękne są! kurde, rodzę córkę...przy takich lalach nie wiem czy to dobry pomysł... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 08.03.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 nie byłam pysiaczku bo ciągle mi nie po drodze i chyba już w tym miesiącu nie będe bo jakoś zrobiło się krucho w portfelu, ale będe na pewno na początku kwietnia możesz robić listę dziękuje za wszystkie porady co do cen, a co do lalek mogę Wam zrobić tutka przy szyciu następnej bo już moja córa sobie zażyczyła lalkę w czerwieni w białe groszki ale wiecie co... z tymi anielicami to jest tak jakoś dziwnie że człowiek nie chce się z nimi rozstać, jak pomyślę że miałabym ją spakować i wysłać to serce mi się kroi ... proszę się nie śmiać, normalna jestem (chyba) z serduszkami, poduszkami tak nie miałam ale z tymi lalami tak mam... siedzą sobie na półeczce i cieszą oko... muszę to jeszcze przemyśleć... Ja chyba też nie mogłabym się z nimi rozstać Już je widzę, jak sobie siedzą jedna obok drugiej z nogami założonymi . Ostatnio widziałam tildy w Tkmaxxie (po 36 zł), ale one się nie umywały do Twoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.03.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Mugatko jak się kuleżanki twojej córy dowiedzą jakie lale tworzysz to nie będzie wyboru i zamówienia same się posypią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.03.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Two no właśnie nie do końca tak jest, myślę że mały procent ludzi zachwyca się takimi rękodziełami... i przy tej fali chińszczyzny która nas zalewa to te tildy są po prostu za drogie... ja to rozumiem, wiem skąd ceny u Kasi czy innych tworzących rękodzieła... drogie materiały na które w dodatku trzeba polować w necie, droga przesylka i mnóstwo poświęconego czasu ... a koleżanki mojej córy wcale się nimi aż tak bardzo nie zachwycają, na tle Barbi niestety wypadają słabo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 08.03.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Mugatko myślę, że powoli i do nas dojdzie moda na rzeczy ręcznie robione i wówczas zaczną być doceniane. Niektórzy mają jeszcze PRL-owskie skojarzenia, kiedy to nie można było nic kupić i trzeba było szyć. Teraz to czysta przyjemność A zdobycie niektórych tkanin momentami graniczy z cudem. Bywało, że pojawiła się jakaś ekstra tkaninka, zanim wymyśliłam ile mi trzeba to już jej nie było:mad: Nauczyło mnie to troszkę szybciej podejmować decyzje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 08.03.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 piękne lale, anielice. A byłaś na blogu Kolorowe Zacisze? U Darsi?? i u Basiulki na Niespokojna Dusza?? Zaraz zalinkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 08.03.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 http://niespokojnadusza-delfina7.blogspot.com/ http://darsi-kolorowezacisze.blogspot.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.03.2012 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 asiulkowo nie znałam tych blogów, dzięki, właśnie w nich utonęłam... rany ... jak te dziewczyny pięknie szyją .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 08.03.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Matki Polki-Basia ma 2 synków, Daria-mieszane towarzystwo 3 w drodze:)+1 bonusik kochaną Aniulkę z poprzedn.małż. Pięknie i tkaninki piękne:PJak chcesz mogę dać blizsze namiary do nich na priw:)))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.03.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 a koleżanki mojej córy wcale się nimi aż tak bardzo nie zachwycają, na tle Barbi niestety wypadają słabo No tak nie ma jak Barbie modelka Ja miałam tylko jedną Barbie a i tak moją ulubioną lalką była szmacianka wypełniona gorczycą A może poszyjesz ubranka dla Basiek Pamiętam że jak byłam mała zawsze naciągałam mamę na szycie lalkom płaszczyków i sukienek a potem sama robiłam im sweterki na szydełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 I jak mugatko, wystawiłaś lalę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 09.03.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Informuję, że w pepco fajne rzeczy mają http://www.pepco.pl/gazetka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.03.2012 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Two szycie ubranek jakoś mnie nie kręci zresztą ja zauważyłam że w ogóle lubie szyć coś co robie raz, może dwa... później mnie to męczy... agawi wystawiłam je na deccori, kilka osób pytało ale jak podałam cenę to koniec ale po tym doświadczeniu stwierdziłam że ich nie sprzedam, prawda jest taka że juz takich samych nie uszyję, bo mi sie nie bedzie chciało, wiec zostawiam i kolekcjonuje ... szkoda sprzedać coś za grosze gdy się włożyło w to mnóstwo pracy i serca... zrobimy u córy w pokoju półeczkę i będziemy je tam gromadzić marta dzięki za info *dziś naszyłam poszewek, 4 na zamówienie, dwie już z rozpędu ale chyba mam ich dość na jakiś czas... nic specjalnego ale wklejam dwie już kiedyś widziałyście, szyłam podobne Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.03.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 śliczne poszewki,nie zniechęcaj sie z tymi tildowymi lalami, są takie cudne, uszyj jeszcze parę, ale juz myślą o sprzedaży i nie będzie potem żal sprzedać, dobre zdjęcie/ujęcie też ma wpływ na sprzedaż;moja córa to juz nastolatka, szkoda bo bym przygarnęła jedna tilde z falbankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.03.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 mugatko niesamowite Ci te lale - baletnice wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.03.2012 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 vesila ja się nie zniechęcam, po prostu to bardzo pracochłonne w stosunku do zarobku, podziwiam dziewczyny które szyją te tildy na sprzedaż... ale pewnie jak się uszyje 20 to idzie coraz szybciej ja się z nimi strasznie "pieszczę" zresztą to moje hobby a nie praca zarobkowa admete dziękuje biorę się dzisiaj za damę w czerwieni ... dziś mam związane ręce kreatywności, córka postraszyła że ona o wszystkim będzie decydować aż się boję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts