mugatka 11.03.2012 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 (edytowane) nooo i zamiast kolejnej tildy powstały nowe podusie, w stylu kompletnie nie moim ale miałam trochę tasiemek i tak jakoś wyszło Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.03.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 (edytowane) Dobrze postanowiłaś z tildami mugatko Masz rację, że za grosze szkoda sprzedawać, lepiej zostaw sobie:D Nowe poduchy wszystkie cudne- zazdroszczę Ci umiejętności:p Edytowane 11 Marca 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.03.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Mugatko podusie miodziohttp://forum.barcis.pl/images/smilies/brawo.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/brawo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.03.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Podusie świetne. Takie folkowe trochę. Szczególnie podoba mi się ta po lewej. Jeśli to na zamówienie, trochę przyszłemu właścicielowi zazdroszczę - chętnie sama bym taką przygarnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.03.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Faktycznie takie trochę folkowe Bardzo ładne podusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślązaczka1719509854 12.03.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam, Mugatko Twoje anioły - lalki są przecudne, normalnie się w nich zakochałam. Jeśli możesz zdradź proszę skąd wzięłaś jakiś wzór jak takie cudo zrobić. Pozostałe dzieła, które tworzysz też są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.03.2012 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 (edytowane) agawi, karolka Dropciu, pysiaczku miały być folkowe, były dwa zestawy takich samych ale Pani zamawiająca rozkompletowała i jeden zestaw mi został jak by co TUTAJ ślązaczka WITAM u siebie ja mam książkę z szablonem do tych aniołków jest albo w TEJ albo TU nie pamiętam Edytowane 12 Marca 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.03.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Mugatko kolejne śliczne poszeweczki zdradzisz skąd ten biały len /bawełna? Właśnie z czegoś podobnego szyję dla dziewczyn kury i już mi się kończy (a sama miałam ten materiał z jakiś maminych zapasów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.03.2012 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Martuś priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 12.03.2012 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 MUGATKO kolejne piękne rzeczy stworzyłaś zazdroszczę talentu kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.03.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 mmajeczka, atena a Wy jak zwykle przeeemiłe dzięki - zawsze miło usłyszeć jakiś komplement... baaaaaaaardzo miło .... Przyszła moja półeczka z szufladkami robiona na zamówienie i wszystko pięknie tylko oczywiście w transporcie ją uszkodzili... na szczęście na tyle nie groźnie że prawie nie widać, mąż musiał trochę posklejać i chyba będzie dobrze ... rzucają tymi paczkami nie patrząc na nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.03.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Znowu uszkodzona?? Kurcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 12.03.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 no ja chyba jakiegoś pecha mam ostatnio najpierw witrynka łazienkowa, tylko tam to raczej wina producenta a teraz półeczka uszkodzona w transporcie ... zawsze pod górkę, ale co tam półeczka - > słyszałam że w weekend ma być SŁONECZKO i ciepełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 12.03.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 poszewki śliczne - jak zwykle w weekend słoneczko powiadasz? tylko czemu do weekendu tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 13.03.2012 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Mugatko poszewki super, ale szalejesz z tą maszyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 13.03.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Słyszałam, że w weekend to koło 20 stopni ma być Fajnie by było mugatko dobrze, że półeczka uszkodzona nie tak mocno i mąż dał radę Pamiętaj dać znać jakbyś się wybierała do I. ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 14.03.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Mugatko, dawno mnie u Ciebie nie było, a tu tyle piękności! W tildach (ogólnie, ale w Twoich szczególnie) jest coś magicznego... no nie wiem - są jakieś takie ludzkie. Może dlatego nie możesz się z nimi rozstać? Bo to jakby oddawać przyjaciela w obce ręce . Szare poduszki zauroczyły mnie kompletnie! Miałam podobny pomysł na poduszki na krzesła i teraz widzę, że to piękne połączenie z tymi koronkami. No naprawdę - masz takie wyczucie koloru, że tylko pozazdrościć. A czy mogłabyś mi napisać, jakie mniej-więcej wymiary ma ta szafeczka z szufladami i podać linka do pana z allegro? Już kiedyś chyba podawałaś (albo któraś z dziewczyn), ale oczywiście nie zapisałam i mi umknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.03.2012 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 (edytowane) pysiaczku pamiętam o Tobie, początek kwietnia na pewno barbe, dziękuje słonko, to miłe co napisałaś... moja półeczka ma wymiary długość 110 cm, głebokosc 25 cm, wysokosc całosci ok 30 cm.... i teraz tak, szufladki niestety nie pracują zbyt lekko, ciężko się je wysuwa ale może to się z czasem wyrobi, tak mów mój M gdybym zamawiała raz jeszcze i wiedziała o tym to wolałabym dopłacić i zrobić na prowadnicach ... ale już po mielonym.... samo wykonanie jest ok, dopracowana i ogólnie jestem zadowolona, cena 250 zł z transportem też ludzka barbe - priv Edytowane 14 Marca 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 14.03.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Mugatko, dzięki za wymiary i dzięki za priv . Półeczka całkiem pokaźna! Koniecznie pokaż, jak już będzie wisiała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.03.2012 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.......Poszukuje metalowej tacy, białej oczywiście, może być z ażurową krawędzią... wielkość 43x25 maxchciałabym ją postawić na szafeczce w łazience, bo tam jest drewniany blat i mhmm w pobliżu wanny wiadomo że coś tam odkładamy, chciałabym postawić na tej tacy świecznik lub świeczniki .... no i cena wiadomo...http://img717.imageshack.us/img717/2906/img0704ab.jpgBy mugatka at 2012-02-04 podpowiecie coś ? plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts