Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mały dworek" Archetonu - Mugatka :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam, Mugatko Twoje anioły - lalki są przecudne, normalnie się w nich zakochałam. Jeśli możesz zdradź proszę skąd wzięłaś jakiś wzór jak takie cudo zrobić. Pozostałe dzieła, które tworzysz też są piękne.

agawi, karolka thank_you.jpg

Dropciu, pysiaczku miały być folkowe, były dwa zestawy takich samych ale Pani zamawiająca rozkompletowała i jeden zestaw mi został jak by co :)

TUTAJ

ślązaczka WITAM u siebie :) ja mam książkę z szablonem do tych aniołków

jest albo w TEJ albo TU nie pamiętam :(

Edytowane przez mugatka

mmajeczka, atena a Wy jak zwykle przeeemiłe :) dzięki - zawsze miło usłyszeć jakiś komplement... baaaaaaaardzo miło ....

Przyszła moja półeczka z szufladkami robiona na zamówienie i wszystko pięknie tylko oczywiście w transporcie ją uszkodzili... :(

na szczęście na tyle nie groźnie że prawie nie widać, mąż musiał trochę posklejać i chyba będzie dobrze ...

rzucają tymi paczkami nie patrząc na nic :(

Mugatko, dawno mnie u Ciebie nie było, a tu tyle piękności! W tildach (ogólnie, ale w Twoich szczególnie) jest coś magicznego... no nie wiem - są jakieś takie ludzkie. Może dlatego nie możesz się z nimi rozstać? Bo to jakby oddawać przyjaciela w obce ręce ;).

Szare poduszki zauroczyły mnie kompletnie! Miałam podobny pomysł na poduszki na krzesła i teraz widzę, że to piękne połączenie z tymi koronkami. No naprawdę - masz takie wyczucie koloru, że tylko pozazdrościć.

A czy mogłabyś mi napisać, jakie mniej-więcej wymiary ma ta szafeczka z szufladami i podać linka do pana z allegro? Już kiedyś chyba podawałaś (albo któraś z dziewczyn), ale oczywiście nie zapisałam i mi umknął.

pysiaczku pamiętam o Tobie, początek kwietnia na pewno :)

barbe, dziękuje słonko, to miłe co napisałaś...

moja półeczka ma wymiary długość 110 cm, głebokosc 25 cm, wysokosc całosci ok 30 cm....

i teraz tak, szufladki niestety nie pracują zbyt lekko, ciężko się je wysuwa :( ale może to się z czasem wyrobi, tak mów mój M :)

gdybym zamawiała raz jeszcze i wiedziała o tym to wolałabym dopłacić i zrobić na prowadnicach ... ale już po mielonym....

samo wykonanie jest ok, dopracowana i ogólnie jestem zadowolona, cena 250 zł z transportem też ludzka :)

barbe - priv :)

Edytowane przez mugatka

Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie.......

Poszukuje metalowej tacy, białej oczywiście, może być z ażurową krawędzią... wielkość 43x25 max

chciałabym ją postawić na szafeczce w łazience, bo tam jest drewniany blat i mhmm w pobliżu wanny wiadomo że coś tam odkładamy, chciałabym postawić na tej tacy świecznik lub świeczniki .... no i cena wiadomo...

http://img717.imageshack.us/img717/2906/img0704ab.jpg

By mugatka at 2012-02-04

podpowiecie coś ? plissss