Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mały dworek" Archetonu - Mugatka :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dziękuje Wam wszystkim zdjęcia już z lekka poprawione :)

a imię Lena uwielbiam, ale to mój mąż je wybrał a ja się jakoś szczególnie nie sprzeciwiałam :) jeszcze 7 lat temu nie było popularne, teraz częściej jest wybierane...

yokasta a Tobie czemu buzia się uśmiechnęła ? też byłaś kiedyś baletnicą ? :) miło ze do mnie czasem zaglądasz :)

Dziewczynki drogie, dziś się postarzałam :)

Szarlotka z rozpłyniętymi lodami dla Was i ajerkoniak (moja produkcja) na osłodę wieczorku :)

Kwiaty od małża :)

Jadalnia utonęła w kwiatach, z jednej strony dobrze mieć urodziny :)

http://img1.garnek.pl/a.garnek.pl/020/106/20106321_800.0.jpg/wiosna-w-mojej-jadalni.jpg

i na koniec pewne porównanie... nie wiem czy pamiętacie dyskusje o bluszczu, zapowiadało się że w oknie i przy tak dużej ilości światła nie będzie mu dobrze...

a tu niespodzianka..., po dwóch miesiącach rozrósł się jak 'gupi' - teraz, jak go utrzymać w ryzach ... ? :)

IMG_1028.jpg

IMG_1030.jpg

IMG_1031.jpg

IMG_1033.jpg

bluszcz .jpg

Edytowane przez mugatka

Gość Gosc_123

Mugatko Twoje święto to dobra okazja by się w końcu przywitać w wątku, który od dawna podglądam ;) z niekłamaną przyjemnością!

Żyj nam sto lat w zdrowiu, w otoczeniu piękna i miłości!

http://papilot1.mykmyk.pl/img/660/0/wiosenne-kwiaty13752411.jpg

Mugatko, wszystkiego dobrego w nowym roku życia!

i na koniec pewne porównanie... nie wiem czy pamiętacie dyskusje o bluszczu, zapowiadało się że w oknie i przy tak dużej ilości światła nie będzie mu dobrze...

a tu niespodzianka..., po dwóch miesiącach rozrósł się jak 'gupi' - teraz, jak go utrzymać w ryzach ... ? :)

To ja wieszczyłam, że pewnie zmarźnie i że za jasno... Ale super, że jednak się nie dał! Na pewno łagodna zima mu w tym pomogła. A może to jakiś pancerny bluszcz ;)? W sumie niektóre gatunki rosną sobie "na wolności" i nawet w zimie są zielone. Może to jakiś bliski krewniak? W każdym razie, ładny jest. Ja też lubię takie wisielce, ale zamiast zwisających pędów zawsze splątuję je jakoś, żeby przypominały rozczochraną kulę. Możesz też zrobić stelaż z drutu - na przykład kulę czy jakiś łuczek i wokół tego oplątywać pędy.

Indy-k :welcome: miło mi Cię gościć, ja doskonale pamiętam Twoją kuchnię i piec kaflowy z innego wątku, byłam zauroczona ! :)

Super że się ujawniłaś :) to naprawdę miłe gdy jakiś "podglądacz" napisze coś miłego ... :)

Edytowane przez mugatka

Dziękuje wszystkim za życzenia

:) bardzo dziękuje ! :)

Bluszcz rozrósł się obłędnie! pięknie okno wygląda! skąd go miałaś? ze szczepki?

Martuś bluszcz i doniczki z IKEA :)

MugatkoJa też lubię takie wisielce, ale zamiast zwisających pędów zawsze splątuję je jakoś, żeby przypominały rozczochraną kulę. Możesz też zrobić stelaż z drutu - na przykład kulę czy jakiś łuczek i wokół tego oplątywać pędy.

Chyba zrobię coś takiego ale w stojącej doniczce, bo jakoś tutaj wolę jak on sobie dynda :)

Kasia ma chyba tak owinięty bluszcz w kształcie wianka...