Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mały dworek" Archetonu - Mugatka :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj,

ja wciaz do Ciebie zagladam, podziwiam. DObrze ze Was mam, to jakies inspiracje do mnie docieraja :)

Powiedz mi kochana na jakim oknie masz ten bluszcz, bo ja uwielbiam to pnacze ale zawsze balam sie, ze mi padnie. Mam ochote na niego w kuchni i w przedpokoju. Czyli wschodnie i polnocne okno :) Twoj jest yyyy, tfu tfu ... no wiesz jaki :)

tylko czy Ci za bardzo nie zaciemni ?

Ja mam w jadalni drugie duże okno od południa i to ratuje sytuacje, bo ten bluszcz jak się rozrósł to nieźle zaciemnia ...

nie chcesz założyć wątku to pokaż swoją kuchnie u mnie :)

aga Ty masz u siebie chyba szafkę rtv Hemnesa, możesz mi zmierzyć wnęke na dekodery itp ???

ile tam jest w środeczku ? (mąż ma spory wzmacniacz wrrrr i nie wiem czy się tam zmieści...) podaj plisssssssss wysokość, szerokość i głębokość :)

Edytowane przez mugatka

mada no właśnie ja też nie mam ręki do kwiatów, u mnie jedynie przetrwała ZAMIA i teraz ten bluszcz jakimś cudem....

wszystkie inne roślinki morduje w przeciągu miesiąca ... :(

Polecam Zamię bo to naprawdę ciężko zabić :) przetestowane u paru osób tzw "nie mających ręki do kwiatów" :)

Aguś doczytałaś o hemnesie ? podasz wymiary ? (edytowałam posta wyżej ....

mada no właśnie ja też nie mam ręki do kwiatów, u mnie jedynie przetrwała ZAMIA i teraz ten bluszcz jakimś cudem....

wszystkie inne roślinki morduje w przeciągu miesiąca ... :(

Polecam Zamię bo to naprawdę ciężko zabić :) przetestowane u paru osób tzw "nie mających ręki do kwiatów" :)

Hmmmmm... zamię też przetestowałam...:(

Oczywiscie nie doczytalam hihihi.

Wneki sa niskie niestety. Nasze "sprzeciory" teraz sie mieszcza, ale jak Kris zmieni (a sie zasadza) to sie nie zmiesci. Generalnie nie jest tam nisko, ale wiele psuje listwa z przodu (psuje w sensie wielkosci wnek). My wkladalismy sprzet od tylu i dopiero wtedy montowalismy listwy maskujace kable z tylu. Namieszalam chyba tymi swoimi wypocinami hihihi. Juz podaje Ci wymiary:

http://images35.fotosik.pl/1274/e95b5bb40421677c.jpg

a 105mm

b 155mm

c 450mm

głebokosc (do listwy maskujacej kable): 350mm

ZAMIE niestety i ja zajechalam na smierc niemal. W sumie u mnie zyja tylko stoczyki i hoja (ale to bardzo mile stworzonko, bo kwitnie wciaz i nie potrzebuje niczego procz wody jak mi sie przypomni. 2 tyg temu ja przesadzilam, bo rozsadzila skubana doniczke na male kawałki. Przy okazji przesadzania jej przesadzilam tez Zamie i mam nowy lisc nawet hihihi. Moze bluszcz sie uchowa. Musze odwiedzic w koncu IKEE.

Kuchni nie bede wrzucac, bo nie bede Ci watku zasmiecac. Moze ktoregos razu odwaze sie i zaloze swoj watek z probami krawieckimi, przerobkami mebli itd. Powiem Wam dziewczyny ze dzieki Wam zaczyna sie w moim mieszkaniu robic jakos bardziej po domowemu. Duzo mi jeszcze brakuje ale cieplej zdecydowanie :) Zaluje tylko ze tak pozno tu wpadłam i ze moja szafa juz wtedy byla zrobiona i ze chlopu uleglam i mam ciemny orzech :( ale co tam, jak sie wpienie to za 2 lata przemaluje hahahahhaha

Edytowane przez aga_dar