admete 22.03.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Mugatko i ja ze spóźnionymi życzeniami przychodzę Spełnienia wszystkich marzeń http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-719593.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.03.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 mugatko spóźnione życzenia, bo wczoraj już tu jakoś nie zajrzałam Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie, spełnienia marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 23.03.2012 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 przegapiłamhttp://klub.chip.pl/gekon/emots_m/niesmialy02.gif w takim razie świeże kwiaty przynoszę, sto lat w szczęściu i zdrowiu mugatko http://i3.fmix.pl/fmi1804/152dc082000902f54f6bbea2/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.03.2012 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Mugatko .....sto lat kochana!!! życzę Ci wszystkiego naj, naj....mimo, że spóźnione;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franeczka 25.03.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Ale plama. Wszystkiego najlepszego! Czy wszystkich wywiała ładna pogoda na ogrody, czy szykujecie się do świąt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.03.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 no właśnie franeczka ja dziś mam dyżur, pracuje cały dzień i nawet nie mam co poczytać, puste to forum jak nigdy .... ehhh ta wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 pracuje cały dzień i nawet nie mam co poczytać, puste to forum jak nigdy .... ehhh ta wiosna Masz świętą rację mugatko Jeszcze gorzej będzie latem niestety:( Musisz się zaopatrzyć w książki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.03.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Dobrze że chociaż rano do kawy mam co poczytać w nocy sporo Was tu buszuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 27.03.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witaj, ja wciaz do Ciebie zagladam, podziwiam. DObrze ze Was mam, to jakies inspiracje do mnie docieraja Powiedz mi kochana na jakim oknie masz ten bluszcz, bo ja uwielbiam to pnacze ale zawsze balam sie, ze mi padnie. Mam ochote na niego w kuchni i w przedpokoju. Czyli wschodnie i polnocne okno Twoj jest yyyy, tfu tfu ... no wiesz jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.03.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 aguś miło że zaglądasz ale u mnie ostatnio nic się nie dzieje, nie mam jakoś "powera" jak widać bluszcz sobie wisi na wschodnim oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 27.03.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ale ja podczytuje, ogladam. Wciaz cos sie zmienia, cos mozna podpatrzec Czyli moj by mogl w kuchni sobie wisiec i moglabym sie pozbyc za jakis czas firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.03.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 (edytowane) tylko czy Ci za bardzo nie zaciemni ? Ja mam w jadalni drugie duże okno od południa i to ratuje sytuacje, bo ten bluszcz jak się rozrósł to nieźle zaciemnia ... nie chcesz założyć wątku to pokaż swoją kuchnie u mnie aga Ty masz u siebie chyba szafkę rtv Hemnesa, możesz mi zmierzyć wnęke na dekodery itp ??? ile tam jest w środeczku ? (mąż ma spory wzmacniacz wrrrr i nie wiem czy się tam zmieści...) podaj plisssssssss wysokość, szerokość i głębokość Edytowane 27 Marca 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.03.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ależ przyrost bluszcz zaliczył Ja nie mam, niestety ręki do kwiatów:( Mugatko, zachwyca to Twoje szycie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 27.03.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Spoko spoko, niech mnie troche zasloni od sasiadów a jak za bardzo sie rozrosnie to ja mu znajde miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.03.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 mada no właśnie ja też nie mam ręki do kwiatów, u mnie jedynie przetrwała ZAMIA i teraz ten bluszcz jakimś cudem.... wszystkie inne roślinki morduje w przeciągu miesiąca ... Polecam Zamię bo to naprawdę ciężko zabić przetestowane u paru osób tzw "nie mających ręki do kwiatów" Aguś doczytałaś o hemnesie ? podasz wymiary ? (edytowałam posta wyżej .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 27.03.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 mada no właśnie ja też nie mam ręki do kwiatów, u mnie jedynie przetrwała ZAMIA i teraz ten bluszcz jakimś cudem.... wszystkie inne roślinki morduje w przeciągu miesiąca ... Polecam Zamię bo to naprawdę ciężko zabić przetestowane u paru osób tzw "nie mających ręki do kwiatów" Hmmmmm... zamię też przetestowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 28.03.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 (edytowane) Oczywiscie nie doczytalam hihihi. Wneki sa niskie niestety. Nasze "sprzeciory" teraz sie mieszcza, ale jak Kris zmieni (a sie zasadza) to sie nie zmiesci. Generalnie nie jest tam nisko, ale wiele psuje listwa z przodu (psuje w sensie wielkosci wnek). My wkladalismy sprzet od tylu i dopiero wtedy montowalismy listwy maskujace kable z tylu. Namieszalam chyba tymi swoimi wypocinami hihihi. Juz podaje Ci wymiary: http://images35.fotosik.pl/1274/e95b5bb40421677c.jpg a 105mm b 155mm c 450mm głebokosc (do listwy maskujacej kable): 350mm ZAMIE niestety i ja zajechalam na smierc niemal. W sumie u mnie zyja tylko stoczyki i hoja (ale to bardzo mile stworzonko, bo kwitnie wciaz i nie potrzebuje niczego procz wody jak mi sie przypomni. 2 tyg temu ja przesadzilam, bo rozsadzila skubana doniczke na male kawałki. Przy okazji przesadzania jej przesadzilam tez Zamie i mam nowy lisc nawet hihihi. Moze bluszcz sie uchowa. Musze odwiedzic w koncu IKEE. Kuchni nie bede wrzucac, bo nie bede Ci watku zasmiecac. Moze ktoregos razu odwaze sie i zaloze swoj watek z probami krawieckimi, przerobkami mebli itd. Powiem Wam dziewczyny ze dzieki Wam zaczyna sie w moim mieszkaniu robic jakos bardziej po domowemu. Duzo mi jeszcze brakuje ale cieplej zdecydowanie Zaluje tylko ze tak pozno tu wpadłam i ze moja szafa juz wtedy byla zrobiona i ze chlopu uleglam i mam ciemny orzech ale co tam, jak sie wpienie to za 2 lata przemaluje hahahahhaha Edytowane 28 Marca 2012 przez aga_dar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 28.03.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Mugatko spóźnione życzenia Sto lat! Zaszyłam się i nie zaglądałam, za to teraz mam mnóstwo do nadrobienia. Spódniczka baletowa śliczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 01.04.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 (edytowane) Mugatko a Ty gdzie? Musisz mi pomoc w czyms. Wracaj szybciorem. Edytowane 2 Kwietnia 2012 przez aga_dar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.04.2012 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 moooi za życzonka dziękuje aguś dzięki za wymiary trochę nie nadążam ostatnio za tempem forum, brakuje czasu... w czym mogę Ci pomóc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts