narendil 06.04.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 mugatko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.04.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i1.fmix.pl/fmi1443/bcb4dd500013fd9b4f7f6a40/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.04.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych życzy Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 08.04.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 (edytowane) Bardzo, bardzo dziękuje za tyle miłych życzeń Nie dam rady dziś odwiedzić wszystkich moich ulubionych wątków i każdemu z osobna zostawić życzeń Życzę więc wszystkim odwiedzającym mój wątek ... Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych, spędzonych w gronie najbliższych i dziękuje że jesteście http://img560.imageshack.us/img560/4769/zyczeniawielkanocne2011.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 8 Kwietnia 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 08.04.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH!http://img23.imageshack.us/img23/1368/dsc06084oi.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.04.2012 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 jeszcze raz dziękuje za tyle życzeń u nas obecnie na tapecie dylemat "domku dla dzieci" Mam dwa typy, muszę to zrobić w cenie max 1600 zł i nie mogę się zdecydować Oba są podobne gabarytowo (wysokość w szczycie około 170cm)... skłaniam się ku temu z drabinką żeby nie stał bezpośrednio na ziemi... macie jakieś doświadczenia w sprawie drewnianych domków dla dzieci ? http://img441.imageshack.us/img441/7176/fzd971.jpg By mugatka at 2012-04-10 http://img138.imageshack.us/img138/9539/2232249812.jpg By mugatka at 2012-04-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 10.04.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Fajne te domki Nie mam żadnego doświadczenia w tej kwestii,ale sama chciałabym kupić coś takiego swojej córci więc chętnie popatrzę na co się zdecydujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.04.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 11.04.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 ...... dylemat "domku dla dzieci" Mam dwa typy, muszę to zrobić w cenie max 1600 zł i nie mogę się zdecydować Oba są podobne gabarytowo (wysokość w szczycie około 170cm)... skłaniam się ku temu z drabinką żeby nie stał bezpośrednio na ziemi... macie jakieś doświadczenia w sprawie drewnianych domków dla dzieci ? http://img441.imageshack.us/img441/7176/fzd971.jpg By mugatka at 2012-04-10 Nasze dzieciaczki mają ten domek z drewpacku, dokładnie ten sam model, tyle że zamiast okien z szybką zamówiliśmy okiennice, no i pod oknami wiszą doniczki , co do ustawiania na ziemi to zostały nam pustaki "emki" i właśnie na nich ten domek ustawiliśmy. Dzieciaki są bardzo zadowolone, a w okresie zimowym służy nam jako składzik na zabawki podwórkowo-ogrodowe ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 11.04.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Ten pierwszy domek fajny, a z okiennicami, o których pisze Waldek będzie sielsko i romantycznie:) A ja mam pytanie z tej samej branży-będziemy kupować pergole na tył działki, ja bardziej skłaniam się nawet do takich deskowanych, a nie lamelkowych. Problem następujący-czym malować, żeby miało fajny wygląd i nie zeszło po 1 sezonie? Reklam preparatów jest mnóstwo-tylko który kupić... Mugatko, będę miała 10szt. po 1.8m do pomalowania obustronnie... Widziałam w brico(to jedyne co w moim mieście jest) Sadolin 10l.za 159zł.Piszą, że daje 6lat ochrony... Macie doświadczenia, podzielcie się proszę miłego słonecznego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.04.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Nie znam się na domkach, ale bardziej podoba mi się ten pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 12.04.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Ten pierwszy domek fajny, a z okiennicami, o których pisze Waldek będzie sielsko i romantycznie:) A ja mam pytanie z tej samej branży-będziemy kupować pergole na tył działki, ja bardziej skłaniam się nawet do takich deskowanych, a nie lamelkowych. Problem następujący-czym malować, żeby miało fajny wygląd i nie zeszło po 1 sezonie? Reklam preparatów jest mnóstwo-tylko który kupić... Mugatko, będę miała 10szt. po 1.8m do pomalowania obustronnie... Widziałam w brico(to jedyne co w moim mieście jest) Sadolin 10l.za 159zł.Piszą, że daje 6lat ochrony... Macie doświadczenia, podzielcie się proszę miłego słonecznego dnia Sadolin szczerze polecam. Do tego, że konserwuje super to jeszcze jest na prawdę wydajny. Nasza huśtawka ma już 10 lat i nie koroduje nigdzie. pomalowałam na pierwszy raz x2 i potem po 5 latach znowu x1. Teraz jej się należy znów malowanie Mugatko domek ten pierwszy Słodki jest, a okiennice na pewno jeszcze dodadzą mu uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 12.04.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Mugatko, chyba mamy dzieci w podobnym wieku bo i u nas na tapecie jest domek:), tylko my myślimy o takim na drzewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.04.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Oj, jaki ja mam sentyment do takich domków Pamiętam jak dawno temu, kiedy u nas jeszcze wielu rzeczy nie było, tata przywoził z zagranicy piękne kolorowe katalogi marketów budowlanych. Przechowywałam je wszystkie w honorowym miejscu i przeglądałam jak zaczarowana (łącznie z wiertarkami i kosiarkami ), a moim ulubionym działem był właśnie ten z drewnianymi domkami. Ależ mi się taki marzył, eh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 12.04.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Mi sie podoba ten pierwszy. Jest po prostu czadowy. Waldek ma racje, trzeba by go bylo lekko"uniesc" i po klopocie. Ja znalazłam jeszcze cos takiego, ale nie wiem czy nie za wysoki.http://img01.allegroimg.pl/photos/oryginal/22/62/62/96/2262629608 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 13.04.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Sadolin szczerze polecam. Do tego, że konserwuje super to jeszcze jest na prawdę wydajny. Nasza huśtawka ma już 10 lat i nie koroduje nigdzie. pomalowałam na pierwszy raz x2 i potem po 5 latach znowu x1. Teraz jej się należy znów malowanie Mugatko domek ten pierwszy Słodki jest, a okiennice na pewno jeszcze dodadzą mu uroku. a ten Sadolin to miałaś Lakierobejcę impregnującą, czy sam impregant z woskiem?? i ile na te 10płotów mi zejdzie tego towaru?wydajne toto? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.04.2012 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 mhmm... dziękuje wszystkim za pomoc i opinie Dropciu ja też zawsze marzyłam o takim domku ale za moich czasów to było mało realne... Uparłam się że moje córy będą miały domek no i będą już za 2 tygodnie .... (mam córeczki w wieku 6 i 2 latka) Wszyscy byliście za domkiem nr 1 a u nas skończyło się jednak na domku 2... mam nadzieję że jak go "odstroję" to Wam też się spodoba... Jest wyższy od tej jedyneczki i jak się okazało robią go w moich okolicach, więc w cenie 1500 zł mam domek, transport i montaż... na tarasie będą doniczki z kwiatkami... odmalujemy go i myślę że jakoś będzie wyglądał ... najgorzej że moja 6-latka ma obiecane że sama zdecyduje o kolorach itp i codziennie słyszę inne zdanie, miał już być w kolorach tęczy, potem biały w kolorowe kwiatki aż boję się pomyśleć na czym się skończy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 13.04.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Mugatko moje chłopaki mają taki plac zabaw i jestem bardzo zadowolona z jakości można samemu skomponować sobie układ i ilość elementów i z czasem rozbudowywać http://www.miedzinski.pl/oferta/place-zabaw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 14.04.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 mugatko domek na pewno będzie śliczny! aż zazdroszczę twoim dziewczynom, bo sama zawsze o takim marzyłam... a w tym domku w okienku firanka i kwiatki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 16.04.2012 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 (edytowane) dziś troszkę poszyłam, wyszły takie podusie... nooo szału nie ma, ale miałam materiał i trzeba było coś z niego zrobić Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts