mmajeczkaa 16.04.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Jak to szału nie ma ŚLICZNIE CI WYSZŁY :rolleyes: Ach jak ja Ci zazdroszczę takich umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.04.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 PRZEPIĘKNE te podusie Mugatko:jawdrop: Ty otwieraj jakiś sklep! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 16.04.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Ty otwieraj jakiś sklep! Dokładnie...a ja będę jego pierwszym klientem.......Mugatko pliss nie bądź taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 16.04.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Taaa szalu nie ma... boskie, cudne, kurcze takie dostojne. MI sie bardzo podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 16.04.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 fajne, mega energetyzujące:)))) buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 17.04.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Świetne czerwone podusie mugatko i jest szał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 18.04.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Dawno mnie tutaj nie było a tu Mugatka poczyniła nowe, śliczne podusie My nie mamy jeszcze dzieciaków ale taki domek to sama chciałabym mieć jak go udekorujecie to maluchy będą miały szał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.04.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ja tam dostrzegam szał I to jaki! Bardzo fajnie prezentują się jako komplet - super wszystko dobrałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 18.04.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Mugatko szał jest! fajne podusie:) Czekam niecierpliwie na wybory kolorystyczne Twojej Córki, w sprawie domku oczywiście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.04.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 (edytowane) dzięki dziewczyny za te miłe słowa - jak zwykle człowiek obrasta tu w piórka ja ? sklep ? raczej nie ... bo mnie cieszą tylko pojedyńcze egzemplarze, jak mam uszyć drugi raz to samo to już nie jest zabawne... a zdarzyło mi się szyć już 12 takich samych szarych poszewek i powiedziałam sobie że nigdy więcej... tak więc sklep nie, ale wystawiam czasami swoje pojedyńcze "dzieła" na allegro zapraszam na domek dla dzieciaczków czekamy ... chyba ja bardziej czekam niż córy chciała bym tam poszaleć wnętrzarsko haha, metraż nieduży (2mx2m) więc może dam radę Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.04.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Poszewki ja zwykle śliczne mugatko, jak zwykle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.04.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Vesila dziękuje moooi jak tu zajrzysz kochana to daj mi kilka porad co do pikowania, plissss pikowałam ostatnio mały kawałek 50x50 w środku ocieplinka i wszystko mi się brzydko pościągało, pomarszczyło ... jakieś porady ekspertki w tej dziedzinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.04.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Mugatko ty zdolniacho podusie jak zwykle pięknehttp://emoty.blox.pl/resource/23_134_5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 19.04.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Vesila dziękuje moooi jak tu zajrzysz kochana to daj mi kilka porad co do pikowania, plissss pikowałam ostatnio mały kawałek 50x50 w środku ocieplinka i wszystko mi się brzydko pościągało, pomarszczyło ... jakieś porady ekspertki w tej dziedzinie ? OOOO, jestem, jestem:) ale czy ekspertką to raczej nie:no: hihiih Ale coś zaradzimy:) Szpilki to podstawa żeby ci się nie przesuwało, jak dobrze pospinasz to potem nie powinnaś mieć problemu ze ściąganiem czy marszczeniem materiału. I ważne jak spinasz żeby spojrzeć i z drugiej strony czy równo wyszło. Jak będziesz miała w miarę gęsto przy szpilkowane to mniejsze prawdopodobieństwo prucia;) Chociaż czasem nie wiem jakbyś pospinała i tak się coś skrzywi i trzeba pruć... Ja też to mam;) A, i jeszcze łatwiej pikować materiały w kratkę czy paski, sprawdzone;) Moje flamastry znikają zanim zacznę szyć A po kratce czy linii łatwiej się szyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.04.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Kochana imienniczko, z okazji Agusiowych imienin życzę Ci samych słonecznych i bardzo szczęśliwych dni oraz spełnienia wszystkich marzeńhttp://www.sherv.net/cm/emo/kiss/blow.gif http://flowerbasket.com.au/images/big_8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.04.2012 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 O u mugatki też impra Wszystkiego naj naj kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 20.04.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 AGNIESZKO Naaaaaaaaaaaaaaaaaajlepsze życzenia imieninowe!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.04.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 A ja nie wiedziałam, że Ty też Agnieszka Wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/flowers/smileys-flowers-038371.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 20.04.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 W DNI IMIENIN WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO STO LAT http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSQxSUttsJvWN_HJZIROwxD01BJ9AuNhTh6O4PMr_awhNHouZIrcg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.04.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 A u Mugatki to my już nie świętowałyśmy imienin? Chociaż... może to były urodziny... Tak czy inaczej, dużo dobrego Kochana. Chyba przede wszystkim radości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts