Beauty 20.04.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Też nie wiedziałam ,ż e jesteś Agnieszka ...Ale jeszcze zdążyłam przed 12-stą Najlepsze Życzenia Imieninowe http://slowdizajn.pl/wp-content/uploads/2011/03/krokusy31.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.04.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Ja spóźniona bo nie wiedziałam nawet że moja imienniczka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO I SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ http://i3.fmix.pl/fmi1062/3bb231910010faa34f590a7b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.04.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Mugatko spóźnione, ale szczere sto lat, sto lat!!!!! Jak tam domek dla dziewczynek? kiedy będzie?Pochwaliłabyś się terenem wokół domu, miejscem gdzie będzie stał domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 22.04.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 witaj! ale u Ciebie jest cudownie! podoba mi się absolutnie wszystko! W łazience zakochałam się całkowicie <3 cudowne płytki, witrynka, żyrandol, kwietnik. Jadalnia też podoba mi się niesamowicie - okrągły stół z obrusem w kropki, coś zdecydowanie dla mnie Półeczka na przydasie też piękna! tylko chyba ciut za mała na wszystkie przydasie ;D Widzę że mamy podobną pasję - szycie. Tobie wychodzi to pięknie. Zakochałam się w szarej tkaninie w kropki :)piękne serduszka, tildowy domek, falbanki, aniołki (też jako włosy używam włóczki), po prostu wszystko mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.04.2012 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) Dzięki dziewczynki za życzenia Marta ja nie mam co pokazywać przed domem więc nie pokazuje Tobie do pięt nie dorastam... może kiedyś coś z tym zrobię posadziłam na razie przy siatce kilka pęcherznic, kaline i jaśmin - to ma stanowić żywopłot kiedyś tam ... jak urośnie ... a pomiędzy tymi krzewami chciałabym dosadzić hosty ... ale ja się na tym w ogóle nie znam... nie wiem czy to dobrze czy źle ale ... coś tam próbuje... uczę się na błędach... nie mam za bardzo czasu robić dyplomu z ogrodnictwa i chyba też za bardzo za tym nie przepadam... ale to ponoć z wiekiem przychodzi ... aaaaaaaaaaaaa domek będzie po majówce Mollik :welcome:witam Cię serdecznie i dziękuje za wszystkie miłe słowa, a Ty co tam sobie szyjesz ? Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 22.04.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 na forum nie mam swojego wątku jeszcze ale zapraszam na bloga http://molliksystem.blogspot.co.uk/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ajpi 23.04.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ja z rewizytą i spóźnionymi życzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.04.2012 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Mollik śliczne rzeczy zobaczylam na twoim blogu ajpi dziękuje a ja zaczynam uzupełniać doniczki kwiatami zawsze miałam najwięcej surfinii ale denerwuje mnie codzienne obrywanie zwiędłych kwiatków i one się strasznie kleją brrr w tym roku kupiłam sadzonki million bells i lobelii zwisającej ... mają wyglądać tak... a jak będzie to życie napisze , http://img35.imageshack.us/img35/6584/millionbells.jpg By mugatka at 2012-04-25 http://img826.imageshack.us/img826/6900/lobeliazwisajca2.jpg By mugatka at 2012-04-25 http://img848.imageshack.us/img848/3117/lobeliazwisajca1.jpg By mugatka at 2012-04-25 aaaaa i chyba dałam się złapać na chwyt marketingowy i kupiłam jedną sadzonkę truskawek zwisających ... o "owocach" tego czegoś z czasem napiszę... ktoś może miał takie truskawki ? http://img841.imageshack.us/img841/9852/elan5.jpg By mugatka at 2012-04-25 czy takie sadzonki można już zostawiać na noc na zewnątrz ? czy zabierać je jeszcze do domku ? jak myślicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 25.04.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 w tym roku kupiłam sadzonki million bells i lobelii zwisającej ... Million bells nie znam,ale ślicznie wygląda Lobelia ładnie się rozrasta i jest piękna, nieraz już ją miałam Sadzonki zabieraj na noc do domku, teraz niestety jeszcze mogą zmarznąć, na zewnątrz zostawiamy dopiero po 15 maja:yes: Ja właśnie siedzę i oglądam krzewy, drzewa, kwiaty i zastanawiam się co wybrać...co kupić...i jak to razem skomponować, żeby pięknie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.04.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 mmajeczka mam ten sam problem z ogrodem, kompletnie nie wiem co gdzie i jak ? ale jak to ja ... jak nie wiem co to nie kupuje i wierzę że kiedyś przyjdzie dzień olśnienia a na razie myślę że "pomyślę o tym jutro" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.04.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 czy takie sadzonki można już zostawiać na noc na zewnątrz ? czy zabierać je jeszcze do domku ? jak myślicie ? Mugatko piękne sadzonki:yes: Ten tydzień ma być bardzo ciepły, ale ja bym była jeszcze ostrożna bo mogą być przymrozki. Wszelkie kwiatki sadzę dopiero po 15 maja:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.04.2012 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 mmajeczka mam ten sam problem z ogrodem, kompletnie nie wiem co gdzie i jak ? ale jak to ja ... jak nie wiem co to nie kupuje i wierzę że kiedyś przyjdzie dzień olśnienia a na razie myślę że "pomyślę o tym jutro" I ja też nie wiem co jak i gdzie - mam ogólny zarys i zamysł - ale jak to przełożyć na rzeczywistość , warunki itd..... A jest na forum jakiś taki wątek? Bo szukałam i nie znalazłam Może założymy i będziemy wklejać sprawdzone kompozycje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 26.04.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Może założymy i będziemy wklejać sprawdzone kompozycje przydały by się jakieś sprawdzone podpowiedzi Ja mam kilka książek o ogrodach kupionych jeszcze na studiach i tak się wspomagam. Jest dużo zdjęć ogrodowych wnętrz i podpisane są roślinki wchodzące w skład kompozycji, jak mi się jakieś zestawienie spodoba to sprawdzam sobie czy nadaje się na moją działeczkę (gleba, światełko itp.) może coś mi z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 26.04.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 dziękuję million bells wyglądają cudownie! w surfiniach też denerwują mnie lepiące się suche kwiaty truskawki wyglądają smakowicie niesty nic o nich nie wiem. Teściowa je kiedyś miała i tylko tyle pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 27.04.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Siostra mojego męża miała tą odmianę truskawek w zeszłym roku na balkonie Fajnie wyglądały i nawet się chwaliła że owocki były słodkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.04.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 O nie a ja kupiłam surfinie No trudno - dobrze, że tylko 6 sztuk Chciałabym też tą lobelię jak ją u Ciebie mugatko zobaczyłam Truskawki mam dwie ale normalne - tradycyjne. Zobaczymy czy coś z nich będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.05.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 (edytowane) Mugatko widziałam,że pytałaś u Agi o obrzeża ... Mi podoba się takie rozwiązanie ... sama właśnie tak planuję zrobić ... trawnik od rabaty oddzielony kostką granitową ... wklejam zdjęcie ... Edit: usunięte Edytowane 1 Maja 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.05.2012 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 pysiaczku surfinie żeby cały czas ładnie kwitły trzeba ciągle skubać z tych przekwitniętych kwiatów... ale piękne są zawsze je miałam - w tym roku pierwszy raz sobie odpuściłam ale kto wie.. mmajeczka dzięki, bardzo mi się podoba ale mi została kostka brukowa i muszę ją wykorzystać dodatkowo mam straszne przeciągi więc muszę zrobić jakąś barierę żeby mi kory za bardzo nie wywiewało w świat ... zrobię obrzeże wysokie z plastiku, taki płotek jak u Agawi widziałam a potem ułożę tą moją kostkę na równi z trawnikiem żeby łatwo było kosić plan już jest ale realizacja leży - nie mam weny w ten upał ... dodatkowo jak wkopać tą kostkę w istniejący już trawnik... to będzie dopiero dłubanina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 01.05.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ok Mugatko to kasuję zdjęcie ... Ja też zastanawiałam się nad takim obrzeżem jak ma Aga ... ale spodobało mi się jak jest to rozwiązane na tym zdjęciu i tak chcemy zrobić u nas ... a jak to wyjdzie to zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.05.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Pokasowałyście fotki dziewczynki i nic nie widziałam:cry: Ja powiem tak, że w istniejącej trawie, to Mugatka ma rację, ze będzie dłubanina, ale jest to do zrobienia:) Mnie też się nic nie chce w te upały:bash:Buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts