słońce 2 06.05.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 jaki porządeczek, zazdroszczę i ile już kwiatów w donicach:rolleyes: co to tam za stojaczek przy wejściu? fajny bąbelek załapał się na fotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.05.2012 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 agawi - moja mama ogrodniczka da mi znać jak będą przymrozki, schowam kwiaty do garażu słońce to stojak z IKEA - kosztuje 50 zł a naprawdę fajnie wygląda wypełniony kwiatami (LERBERG - regał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 06.05.2012 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 (edytowane) I chciałam Wam pokazać na chwilkę moje szczęścia i kilka ukochanych zdjęć ...zdjęcia przeminęły z wiatrem Edytowane 12 Maja 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.05.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 a to ten co ma chyba pysiaczeknie mogłam go właśnie znaleźć, nie wiedziałam że to regał. dzięki:)o mamo! jakie słodziutkie aniołeczki, Zosine nóżki do całowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.05.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Ależ przecudne dziewczynki:jawdrop:http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Obie wyglądają jak aniołkihttp://emoty.blox.pl/resource/102.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.05.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Przedostatnie zdjęcie to moje ulubione. Cudnie wyglądają razem. A jaki mają piękny kolor oczu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.05.2012 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 mugatko postępy ogródkowe świetne. Kawał roboty za Wami Ale Twoich dziewczyn nic nie pobije! Świetne to zdjęcie razem przed wejściem mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.05.2012 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 (edytowane) Pokonałam 15 metrów rabatki wzdłuż ogrodzenia, nie było łatwo... dobrze że Małż trochę pomógł Wykopywanie fragmentu trawnika i układanie tam kostki to pomysł zdecydowanie wykańczający psychicznie i fizycznie. Asiulkowo dzięki za podpowiedź w sprawie tego pół okrągłego szpadelka do darni, bez tego narzędzia bym oszalała... Pracy dwa dni ale satysfakcja ogromna, jestem z siebie dumna A oto efekty:) wychodzę co chwila na działkę i nie mogę się nacieszyć tym czymś co zrobiłam... kostka jeszcze zasypana, nie zmyta a tej krzywizny mojej linii prostej proszę nie widzieć Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 10.05.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Mugatko Twoje córeczki są prześliczne zdjecie z pianą jest moim faworytem Ogród piękny widać, że się napracowałaś ale za to jaka satysfakcja co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.05.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Ależ masz piękne córki! Tata już strzelbę kupił? Rabatka świetnie wyszła I ja tam krzywizny nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 10.05.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Mugatko ależ śliczności! Słodziaki dwa! Wcale się nie dziwię, że zdjęcia ulubione bo są piękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.05.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Aga, ale ślicznie:jawdrop: Napracowałaś się:hug:I co to za obrzeże w końcu wynalazłaś? Rabatka jeszcze się rozrośnie i będzie jeszcze piękniej, o ile to w ogóle możliwe:D Buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.05.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 mugatko ,alez masz śliczne córeczki.Tylko do pitulania:)Zosia bardzo przypomina mi moją Zuzię ,jak była mała.Tez miała takie cudne wałeczki:yes:a teraz jest śledziem..Rabatka wygląda imponująco ,bardzo się napracowałaś .Pomysł z kostką bardzo fajny ,,przynajmniej będzie można kosiarką najechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 11.05.2012 04:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Aguś fajnie wyszło:)))))))))napracowałaś się Kochana za wszystkie czasy.Teraz odpocznij sobie:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.05.2012 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 mugatko no pięknie Ci to wyszło A jaka satysfakcja co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.05.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Cudne córeczki (zdjęcie w pianie wymiata) - a rabata - pełen szacun! oj, pewnie bolały plecy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.05.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Oooo wpadłam w samą porę... Dziewczynki są urocze, śliczne aniołki, i te oczy cudne... Podziwiam Cie za tą rabatę, za chiny ludowe bym sie nie zmusiła do takiej roboty, nie że leniuch jestem, ale w ogrodzie nie lubię grzebać, jesli nie mam z tego pożytku, np owoców; ale oglądać i podziwiać czyjeś ogrody to chętnie możesz być z siebie baaardzo dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 11.05.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ależ cudne te Twoje słodzizny :rolleyes: Mugatko pięknie ogarnęłaś ten swój kawałek ugoru :o ... to może jak już jesteś tak zaprawiona w boju to zapraszam do mnie do pomocy :lol2: ... u mnie trochę łatwiej będzie to zrobić bo trawy niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.05.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ale masz fajne panny ten kolor oczu niesamowity Nooo i rabatka jak się patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 12.05.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Mugatko załapałam się na foty córeczek ale słodziaki Wyglądają na urocze i grzeczne dziewczynki Rabatka wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts