Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mały dworek" Archetonu - Mugatka :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pokonałam 15 metrów rabatki wzdłuż ogrodzenia, nie było łatwo... dobrze że Małż trochę pomógł :)

Wykopywanie fragmentu trawnika i układanie tam kostki to pomysł zdecydowanie wykańczający psychicznie i fizycznie.

Asiulkowo dzięki za podpowiedź w sprawie tego pół okrągłego szpadelka do darni, bez tego narzędzia bym oszalała...

Pracy dwa dni ale satysfakcja ogromna, jestem z siebie dumna :)

A oto efekty:)

wychodzę co chwila na działkę i nie mogę się nacieszyć tym czymś co zrobiłam... :)

kostka jeszcze zasypana, nie zmyta a tej krzywizny mojej linii prostej proszę nie widzieć :)

img1165vl.jpg

img1163x.jpg

img1162gk.jpg

Edytowane przez mugatka

mugatko ,alez masz śliczne córeczki.Tylko do pitulania:)Zosia bardzo przypomina mi moją Zuzię ,jak była mała.Tez miała takie cudne wałeczki:yes:a teraz jest śledziem..

Rabatka wygląda imponująco ,bardzo się napracowałaś .Pomysł z kostką bardzo fajny ,,przynajmniej będzie można kosiarką najechać.

Oooo wpadłam w samą porę...

Dziewczynki są urocze, śliczne aniołki, i te oczy cudne...

Podziwiam Cie za tą rabatę, za chiny ludowe bym sie nie zmusiła do takiej roboty, nie że leniuch jestem, ale w ogrodzie nie lubię grzebać, jesli nie mam z tego pożytku, np owoców; ale oglądać i podziwiać czyjeś ogrody to chętnie :lol: możesz być z siebie baaardzo dumna :yes: