mugatka 12.05.2012 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Mugatko Twoje córeczki są prześliczne zdjecie z pianą jest moim faworytem Ogród piękny widać, że się napracowałaś ale za to jaka satysfakcja co ? Dzięki Kasiu, napracowałam się bardzo, tym bardziej że lewa w tym jestem i wiele rzeczy nie przemyślałam i musiałam poprawiać ... ale satysfakcja OGROMNA, widzę tą rabatkę z okna kuchennego i z jadalni więc często lukam ... Ależ masz piękne córki! Tata już strzelbę kupił? Rabatka świetnie wyszła I ja tam krzywizny nie widzę. Mąż (zapaleniec ASG) ma już kilka karabinów, nie sądze żeby jakiś kawaler się tu zbliżył przez najbliższe 30 lat mhmm... nie widzisz krzywizny? a mój M tylko te krzywizny widzi Mugatko ależ śliczności! Słodziaki dwa! Wcale się nie dziwię, że zdjęcia ulubione bo są piękne! dzięki moooi (Twoja spódniczka na blogu - CUDO) Aga, ale ślicznie:jawdrop: Napracowałaś się:hug:I co to za obrzeże w końcu wynalazłaś? Rabatka jeszcze się rozrośnie i będzie jeszcze piękniej, o ile to w ogóle możliwe:D Buziaki:) agawi no z Twoich ust to naprawdę miło usłyszeć, a nic złego tam nie znalazłaś? - ja się nie pogniewam, potrzebuje porad jak powietrza obrzeże to które mi pokazałaś, ale ciężko się to wbijało, powinno mieć chyba ostre te szpikulce a były półokrągłe TO KUPIŁAM planuje nasadzić tam jeszcze jednoroczne kwiatki, żeby tak bardziej kolorowo było ale w przyszłości to ma byc po prostu żywopłot... zrobiłam straszny mix, różne pęcherznice, kalina, hortensja bukietowa, jaśminowiec... starałam się wybierać krzaki o podobnym pokroju ale... co wyjdzie to nie wiem, najwyżej usiądę za parę lat i będe płakać mugatko ,alez masz śliczne córeczki.Tylko do pitulania:)Zosia bardzo przypomina mi moją Zuzię ,jak była mała.Tez miała takie cudne wałeczki:yes:a teraz jest śledziem.. Rabatka wygląda imponująco ,bardzo się napracowałaś .Pomysł z kostką bardzo fajny ,,przynajmniej będzie można kosiarką najechać. moja starsza też była taka z fałdkami hehe do całowania ale wyrosła więc Zośką się nie przejmuje pracy było sporo ale znacznie więcej jest satysfakcji Aguś fajnie wyszło:))))))))) napracowałaś się Kochana za wszystkie czasy. Teraz odpocznij sobie:) pozdrawiam aśka mugatko no pięknie Ci to wyszło A jaka satysfakcja co nie? pysiak "noooooooooooooooooooooooo" Cudne córeczki (zdjęcie w pianie wymiata) - a rabata - pełen szacun! oj, pewnie bolały plecy.... plecy to może nawet nie ale ogólnie to padłam na pysk Oooo wpadłam w samą porę... Dziewczynki są urocze, śliczne aniołki, i te oczy cudne... Podziwiam Cie za tą rabatę, za chiny ludowe bym sie nie zmusiła do takiej roboty, nie że leniuch jestem, ale w ogrodzie nie lubię grzebać, jesli nie mam z tego pożytku, np owoców; ale oglądać i podziwiać czyjeś ogrody to chętnie możesz być z siebie baaardzo dumna vesila ale to właśnie dla pożytku zrobiłam, to ma być żywopłot więc czysty pożytek a co do aniołków to wcale nie takie aniołki ale ... i tak je UWIELBIAM Ależ cudne te Twoje słodzizny :rolleyes: Mugatko pięknie ogarnęłaś ten swój kawałek ugoru :o ... to może jak już jesteś tak zaprawiona w boju to zapraszam do mnie do pomocy :lol2: ... u mnie trochę łatwiej będzie to zrobić bo trawy niet mmajeczka chętnie Ci pomogę ale wiesz... noooo może innym razem ... hehe Mugatko urocze masz córeczki Fotka z pianą rewelacja Rabata wyszła świetnie Ale masz fajne panny ten kolor oczu niesamowity Nooo i rabatka jak się patrzy dziewczynki się wzruszyły i zrumieniły przez te Wasze komplementy rabatka się nie wzruszyła na szczęście Mugatko załapałam się na foty córeczek ale słodziaki Wyglądają na urocze i grzeczne dziewczynki Rabatka wymiata karolek może i wyglądają na aniołki ale z pewnością nie są, szczególnie ta młoda z wałeczkami na udach Dziękuje wszystkim za tyle miłych ciepłych słów w ten zimny i ponury dzień... BUZIAKI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 12.05.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 agawi no z Twoich ust to naprawdę miło usłyszeć, a nic złego tam nie znalazłaś? - ja się nie pogniewam, potrzebuje porad jak powietrza Mugatko, na serio wszystko robiłaś dobrze:wiggle: i nic złego nie znalazłam:no: Wyszło pięknie, więc się nie zamartwiaj. Obrzeża fajne- my mieliśmy ciut inne, ale teraz nie mogę ich namierzyć na Allegro... U nas tez ciężko wchodziły, bo ziemia po budowie wiadomo jaka jest- pełna resztek cegieł i drutów zbrojeniowych:sick: U nas męczył się z obrzeżami mąż zrobiłam straszny mix, różne pęcherznice, kalina, hortensja bukietowa, jaśminowiec... starałam się wybierać krzaki o podobnym pokroju ale... co wyjdzie to nie wiem, najwyżej usiądę za parę lat i będe płakać Fajny mixik:D- teraz tylko czekać aż się rozrosną:rolleyes: Płakać na pewno nie będziesz:no: Miłej niedzieli:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 13.05.2012 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Dziewczyny cukierasy!!! A co do rabatki, to jak już zaczęłaś, to teraz z górki - będzie się rozrastała w każdą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.05.2012 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Czy ktoś mi może powiedzieć co za krzaki wsadziłam w zeszłym roku ? pamięć mnie zawiodła obstawiam że to jaśminowiec i kalina ale pewności nie mam I jeszcze ten pierwszy krzaczek jakoś mi choruje - ma czarne kropki ... co to może być ? 1) http://img641.imageshack.us/img641/860/dsc00108yw.jpg By mugatka at 2012-05-18 http://img51.imageshack.us/img51/139/dsc00105gu.jpg By mugatka at 2012-05-18 http://img151.imageshack.us/img151/9894/dsc00104m.jpg By mugatka at 2012-05-18 2) ma teraz jakieś pączki... http://img29.imageshack.us/img29/8576/dsc00109xu.jpg By mugatka at 2012-05-18 http://img703.imageshack.us/img703/6788/dsc00110jt.jpg By mugatka at 2012-05-18 dziś postaram się wrzucić kilka detali wykończeniowych w mojej ukochanej łazience, trwało to prawie rok... ale PRAWIE wszystko już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.05.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 http://emoty.blox.pl/resource/tuptup.gif no to czekamy na fotki pieknej mugatowej łazienki na krzaczkach sie nie znam ani kropelkęhttp://emoty.blox.pl/resource/confused7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.05.2012 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 ...A co do rabatki, to jak już zaczęłaś, to teraz z górki - będzie się rozrastała w każdą stronę kami chciałabym żeby było tak jak mówisz, w sumiei coś w tym jest już kombinuje gdzie zrobić rabatkę z azaliami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.05.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 ... na krzaczkach sie nie znam ani kropelkęhttp://emoty.blox.pl/resource/confused7.gif vesila - to podobnie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.05.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 (edytowane) Pokażę Wam kilka pierdułek które zamieszkały ostatnio w łazience na całokształt jeszcze trzeba troszkę poczekać I tak po roku doczekałam się włącznika do kinkietów i gniazdka Kupiony dawno temu żyrandol znalazł się wreszcie na swoim miejscu Małż się zlitował Proszę nie zauważać braku żarówek Witrynka dostała wiklinowe koszyczki i kosmetyki mają już swoje miejsce Na witrynce patera odmalowana na biało (była żółta) czeka na komplet świec nooo i odmalowany kwietnik, który jednocześnie maskuje pod ażurem otwór wentylacyjny (nie chciałam kratki) bluszcz się rozrośnie mam nadzieję, bo to szczepka z jadalni no to Was zasypałam fotkami ... Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 18.05.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 piękne dodatki:)skad włącznik i kontakt?bo bombowe:) Żyrandol i kosze i taca i bluszczyk fajne. Aguś....zawsze chciałam podłogę do łazienki kratownicę, ale ta Twoja jest przyjemniejsza. Na mój mega maleńki metraż bo 2*1,7 może lepiej będzie wyglądała właśnie taka. Uświadom mnie, jak kupować te małe czarne dekory? Na ilość, czy metry, czy jak? Bom ciemna i nie wiem;) buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 18.05.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Bardzo ładnie mugatko ja co prawda nie przepadam za tak zdobnymi żyrandolami, ale za to bardzo podoba mi się witrynka I najważniejsze, że po roku łazienka wciąż lśni jak nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.05.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 No, pysznie jest! I od razu z pytankiem. Gniazdko to Berker? Ono jest hermentyczne? Podobają mi się, ale nie wiem, czy można je przy umywalce zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 18.05.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 mugatka łazienka boska !!!! wiesz, że to moje kolory i chętnie bym Ci ją w całości zabrała więcej fotek proszę bo np pięknego lusta nie widać włącznik i gniazdko super taca na świece idealna...kurcze ostatnio gdzieś widziałam ładne szare świece tylko zupełnie nie pamiętam gdzie nie wiem czy nie w pepco...lampa, kwietnik wszystko idealnie pasuje do Twojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.05.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 a nie mówiłam, że piękna łazienka?? czy Wy z niej w ogóle korzystacie, tak świeżo i czyściutko ... acha- zdjęć to nam wręcz poskąpiłaś mugatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.05.2012 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 (edytowane) piękne dodatki:) skad włącznik i kontakt?bo bombowe:) Żyrandol i kosze i taca i bluszczyk fajne. Aguś....zawsze chciałam podłogę do łazienki kratownicę, ale ta Twoja jest przyjemniejsza. Na mój mega maleńki metraż bo 2*1,7 może lepiej będzie wyglądała właśnie taka. Uświadom mnie, jak kupować te małe czarne dekory? Na ilość, czy metry, czy jak? Bom ciemna i nie wiem;) buziaki Asiu włącznik i gniazdko to Berker seria 1930, te czarne dekory w podłodze kupowałam na sztuki. Pan w sklepie mi przeliczył ile będzie potrzebnych do mojego metrażu ale można to po prostu rozrysować przy małej łazience Ja kupowałam taki zestaw 1 i 2 Bardzo ładnie mugatko ja co prawda nie przepadam za tak zdobnymi żyrandolami, ale za to bardzo podoba mi się witrynka I najważniejsze, że po roku łazienka wciąż lśni jak nowa Dzięki Dropciu, żyrandol na zdjęciach wygląda bardziej strojnie niż w realu, nie rzuca się jakoś szczególnie w oczy. Lśni i to bez wielkich nakładów pracy i to jej wielki PLUS .... I od razu z pytankiem. Gniazdko to Berker? Ono jest hermentyczne? Podobają mi się, ale nie wiem, czy można je przy umywalce zamontować Narendil to Berker seria 1930, nie są bryzgoszczelne, ja mam oddalone trochę od umywalki i nie udało nam się go jeszcze zachlapać. Te bryzgoszczelne mają takie klapki a ja tego nie byłam w stanie strawić, więc odsunęliśmy po prostu gniazdo od umywalki... mugatka łazienka boska !!!! wiesz, że to moje kolory i chętnie bym Ci ją w całości zabrała więcej fotek proszę bo np pięknego lusta nie widać włącznik i gniazdko super taca na świece idealna...kurcze ostatnio gdzieś widziałam ładne szare świece tylko zupełnie nie pamiętam gdzie nie wiem czy nie w pepco...lampa, kwietnik wszystko idealnie pasuje do Twojego domku Kasiu dzięki że zajrzałaś i jeszcze tyle miłych słów, fajnie że się podoba A świece właśnie nie bardzo wiem jakie tam kupić, poproszę jakieś podpowiedzi Zdjęcia udomowione będą za parę dni czekam jeszcze na COŚ A lustro i całą łazienkę możesz zobaczyć na mojej pierwszej stronie, tylko tam jest jeszcze taka surowa, zaraz po wykończeniu a nie mówiłam, że piękna łazienka?? czy Wy z niej w ogóle korzystacie, tak świeżo i czyściutko ... acha- zdjęć to nam wręcz poskąpiłaś mugatko Dzięki Vesila, będzie sesja udomowionej łazienki za parę dni nieskromnie powiem że mam tą łazienkę od roku i nadal ją kocham korzystamy korzystamy codziennie i jakoś tak dobrze się trzyma bez wielkiego nakładu pracy... Mugatko to co pokazałaś wygląda świetnie , ale poproszę o więcej fotek Pozdrawiam i życzę miłego dnia atena dziękuje będą będą zdjęcia Mugatko, piękna łazienka. Kochana, często szorujesz białe fugi i czym? yokasta może to dziwnie zabrzmi ale ja jeszcze ani razu nie myłam płytek na ścianie ani fug, i nie widzę nadal takiej potrzeby i nawet jeszcze ich nie impregnowałam ... Może dlatego że to nasza górna łazienka i mniej z niej korzystamy w ciągu dnia, tam są głównie wieczorne odprężające kąpiele... Edytowane 19 Maja 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.05.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 (edytowane) wiesz yokasiu, ja nie doradzę bo u mnie (muszę się przyznać) jest REŻIM łazienkowy Przed wejściem do TEJ łazienki wszyscy muszą wziąć prysznic, w tej drugiej, brzydkiej http://www.emotikony.friko.pl/emots/1/rotfl.gifhttp://www.emotikony.friko.pl/emots/1/rotfl.gifhttp://www.emotikony.friko.pl/emots/1/rotfl.gif Edytowane 19 Maja 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 19.05.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 super Wam wyszło, bardzo podobaja mi się koszyczki- skąd one? jak idealnie rozmiarowo je dobrałaś, tacka i kwietnik też śliczneno bosko, bosko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 19.05.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 wiesz yokasiu, ja nie doradzę bo u mnie (muszę się przyznać) jest REŻIM łazienkowy Przed wejściem do TEJ łazienki wszyscy muszą wziąć prysznic, w tej drugiej, brzydkiej http://www.emotikony.friko.pl/emots/1/rotfl.gifhttp://www.emotikony.friko.pl/emots/1/rotfl.gifhttp://www.emotikony.friko.pl/emots/1/rotfl.gif nie no nie straszcie gdzie ja najpierw moje brudaski bedę myć, w garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.05.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Mugatko Cudna ta twoja łazienka wszystko dopracowane A ta biel aż bije po oczach no i jaki ładne malunki tam wiszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.05.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 super Wam wyszło, bardzo podobaja mi się koszyczki- skąd one? jak idealnie rozmiarowo je dobrałaś, tacka i kwietnik też śliczne no bosko, bosko! Słoneczko koszyczki z allegro, tkaniną sama obszyłam naszukałam się rozmiaru chyba przez miesiąc ale w końcu się udało nie no nie straszcie gdzie ja najpierw moje brudaski bedę myć, w garażu? w misce przed łazienką niech ręce i nogi myją Mugatko Cudna ta twoja łazienka wszystko dopracowane A ta biel aż bije po oczach no i jaki ładne malunki tam wiszą Karola CMOK to moje prace ze szkoły średniej, mamusia przechowała przez prawie 18 lat dlatego nawet jak się komuś nie podobają to niech lepiej tego głośno nie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 19.05.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 OOo taka zdolniacha jesteś ?? Fajnie bo oprócz aspektów wizualnych masz jeszcze coś pamiątkowego na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts