martaibartek 20.05.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Mugatko piękna łazienka! najbardziej podobają mi się pstryczki elektryczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 21.05.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Mugatko Piękna ta Twoja łazieneczka... Koszyczki wpasowane idealnie, pstryczki- elektryczki suuuper:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.05.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 mugatkołazienka wyszła fantastycznie ,a pstryczki...swego czasu moje marzenie....wszystko dopasowane idealnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.05.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 mugatko ale cudnie Przepięknie wygląda łazienka już taka udomowiona Czekamy na więcej fotek jak przyjdzie to COŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.05.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Piękna łazienka Mugatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 21.05.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 Nadrabiam Mugatko łazienka PIĘKNAhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gifhttp://forum.barcis.pl/images/smilies/pragnie.gif Jest elegancko, świeżo i zarazem bardzo przytulnie. Pstryczki boskie:yes: Musicie się w niej wspaniale odprężać, bo warunki są wręcz wymarzone:D Nie jestem pewna co to za roślinki, które pokazałaś, ale zaniepokoiły mnie tez brązowe plamki. Powody mogą być dwa- albo listki trochę podmarzły- wtedy robią się takie lekko brązowawe lub to jest grzyb i jak najszybciej powinnaś zastosować oprysk (do kupienia w ogrodniczych). Obserwuj jaki będzie listek, który dopiero się rozwinął. Jeżeli też ma kropki to pędź po chemię Buziaki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 22.05.2012 03:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Aguś, dziękuję za namiary:)Nosz kuszą mnie te płytki coraz bardziej.Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.05.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Piękniasta łazienka Mugatko i śliczna ta taca na szafeczce, też właśnie poluję na allegro na coś podobnego i nie pomyślałam że przecież można przemalować ona jest metalowa? farba się trzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.05.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Marta, moooi, Beauty, pysiaczku, mmajeczko dziękuje za miłe słowa i że do mnie wpadacie od czasu do czasu pstryczki naprawdę są fajne, uwielbiam je, warto było na nie poczekać nawet rok agawi - Elfir podpowiedziała że to chyba są kaliny, a kropki mogą być od polania roślin wodą w słońcu, poparzyłam liście chyba będe obserwować młode listki to się upewnie, na to nie wpadłam Aśka ja te płytki polecam z czystym sumieniem uwielbiam je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.05.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Two dziękuje, taca jest metalowa, farba się trzyma bez problemu... my tylko odtłuszczamy powierzchnię, prawie nigdy nie szorujemy starej tylko wiesz u mnie takie rzeczy maluje Małż, natryskowo, kilka cienkich warstw ale myślę że farbą w sprayu też dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.05.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Dzięki Mugatko spróbuję z tym sprayem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.05.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 agawi - Elfir podpowiedziała że to chyba są kaliny, a kropki mogą być od polania roślin wodą w słońcu, poparzyłam liście chyba Mugatko, ja swoją kalinę polewam po liściach- a rośnie w pełnym słońcu i nic jej nie jest:) A może lekko przemarzła podczas ostatnich przymrozków? koniecznie obserwuj młode listki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami1227 23.05.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Łazieneczka czyściusienieńka że szok! Śliczna!U mnie jak u agawi - krzaczki w pełnym słońcu (i kaliny i jaśminy) i od wody nic im się nie dzieje... Co do przemarznięcia, to raczej by listki na brzegach brązowiały, lub całe, a takie kropeczki to chyba nie od tego... Może przędziorek? Wszystko się wyjaśni, jak młode listki rozwiną się - zdrowe czy chore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 24.05.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Jejki jaka boska lazienka. Idealna, cudna. Wszystko zgrane. Dopracowana w najmniejszym szczegole. "Zazdraszczam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.05.2012 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 Mugatko, ja swoją kalinę polewam po liściach- a rośnie w pełnym słońcu i nic jej nie jest:) A może lekko przemarzła podczas ostatnich przymrozków? koniecznie obserwuj młode listki:yes: obserwowałam, młode te na szczycie są bez kropek, chyba przemarzła troszkę faktycznie, natomiast na kalinie roseum zobaczyłam mnóstwo mrówek poczęstowłam mrówki jakimś preparatem, zobaczymy co dalej .... Łazieneczka czyściusienieńka że szok! Śliczna! U mnie jak u agawi - krzaczki w pełnym słońcu (i kaliny i jaśminy) i od wody nic im się nie dzieje... Co do przemarznięcia, to raczej by listki na brzegach brązowiały, lub całe, a takie kropeczki to chyba nie od tego... Może przędziorek? Wszystko się wyjaśni, jak młode listki rozwiną się - zdrowe czy chore. Dzięki kami oglądałam roślinkę, nie znalazłam żadnego robactwa... mhmmm młode listki bez plamek więc już na razie nie wnikam co tam się stało Jejki jaka boska lazienka. Idealna, cudna. Wszystko zgrane. Dopracowana w najmniejszym szczegole. "Zazdraszczam" Aguś dzięki, nie skromnie powiem że nadal (po roku) uwielbiam swoją łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.05.2012 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 (edytowane) A teraz to COŚ co zamówiłam do łazieneczki, może to dziwne ale stanie tam ławka... ogrodowa Pewien przemiły Pan Zbyszek zrobił mi ją na wymiar i dziś dostałam fotkę czekam na kuriera i akcje łazienka uważam za zakończoną Mam już w niej wszystko co chciałam A oto i to COŚ w całej okazałości taaaaaaaaaaadam Edytowane 21 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.05.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 ja pierdziu!! mugatka szybko mów gdzie i za ile to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.05.2012 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 słoneczko priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.05.2012 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2012 natomiast na kalinie roseum zobaczyłam mnóstwo mrówek poczęstowłam mrówki jakimś preparatem, zobaczymy co dalej .... Mugatko mrówki chodzą, bo pewnie są na kalinie mszyce. Przyjrzyj się listkom pod spodem czy nie ma czarnych mszyc. Raczej tęp mszyce, a nie mrówki, które je zjadają Ławka boska, ale myślałam w pierwszej chwilki, że ona do wiatrołapu lub holu, no w ostateczności ogrodu:lol2: A tymczasem do.. łazienki:D Super pomysł Miłego weekendu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.05.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2012 Mugatko świetna ta ławeczka! ta z netto była kształtem podobna tylko plecy miała proste!a ile dałaś za to cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts