mugatka 28.05.2012 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 majeczka oooooooo tego nie doczytałam o tych zamknietych kwiatach... ide sie szkolic dalej Aga ja szukam raczej pnacza jednorocznego, szybkorosnącego - lubie zmiany i chcialabym co roku cos innego wsadzic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.05.2012 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Dropciu teraz to mnie wzięłaś pod włos, myślałam o podusiach ale ja latem to raczej za karę do maszyny siadam ... więc miało ich na razie nie być ale teraz to już sama nie wiem czy się nie poświęcić ... tylko jakie miałyby być te podusie ... łazienka jest biało czarna ... co tam mogłoby się wpasować ? jaka tkanina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.05.2012 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 oj yokasiu wiem o czym piszesz ale to zdecydowanie nie na moje siły ... ale piękna jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.05.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Aga, z jednorocznych nie jest aż taki duży wybór, ale coś się znajdzie:) Polecam tą stronkę W ostatnią sobotę widziałam na żywo Kobeę Pnącą- no boska jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.05.2012 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Co do poduszek, biel z domieszką czerni jest chyba najlepszą bazą. Myślę, że na cokolwiek się zdecydujesz (pastele, czy intensywniejsze kolory) będzie dobrze Ja np. lubię kiedy każda poduszka jest inna - niektóre gładkie, niektóre we wzory Biel czy szarość też będą pasować - jeśli wolisz coś bardziej neutralnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.05.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2012 Mugatko teraz w biedronce są krzewy i pnącza po 6.99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 29.05.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Martusiu, u mnie w biedr.nie ma krzaków...hmm.. Aguś, mój m. sam donice zbił, kupie kratownice i zaimpregnuje pod kolor pergol.Wrzuce zdjecie wieczorem. Nie przepłacaj za gotową. Chyba, że tanią znalazłaś.To podziel się namiarem:P Buziaki i uciekam, bo tylko na sekundke wpadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.05.2012 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Aguś, mój m. sam donice zbił, kupie kratownice i zaimpregnuje pod kolor pergol. Wrzuce zdjecie wieczorem. Nie przepłacaj za gotową. Chyba, że tanią znalazłaś. To podziel się namiarem:P a Ty podziel się mężem hehe ja raczej kupię, na jedną sztukę to może nie zbankrutuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.05.2012 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Ostatnio malowałam pokój u rodziców w domku Mama wybrała sobie kolor Duluxa (Kolory świata- szczypta cynamonu) wyszedł śliczny dlatego wklejam, może komuś się przyda... Jest to cieplutki kolorek, dość ciemny więc raczej do słonecznych pomieszczeń... mi się baaaaaaaardzo spodobał http://img163.imageshack.us/img163/7058/dsc00181wh.jpg By mugatka at 2012-05-30 http://img839.imageshack.us/img839/5969/dsc00175ry.jpg By mugatka at 2012-05-30 http://img444.imageshack.us/img444/5285/dsc00178h.jpg By mugatka at 2012-05-30 patrząc na fotki dostrzegam jakiś pomarańcz ale na żywo go nie widziałam, jest to kolor kawy z mlekiem, chyba ostatnie zdjęcie najbardziej oddaje realny kolor Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.05.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Mugatko, do donicy z kratką możesz posiać pnącą nasturcję. Będzie kolorowo.Jeśli chodzi o wilec, miała go u siebie chyba Arcobaleno, na zdjęciach które pokazywała wyglądał obłędnie. Jest jednoroczny, ale wytwarza mnóstwo nasion, zbierasz jesienią i wiosną siejesz od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.05.2012 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Tola jak miło że zajrzałaś szczęka mi opadła jak obejrzałam Twój ogród ... No właśnie ten wilec za mną chodzi, chyba jednak spróbuje, zobaczę ... Przemawia za nim to że się tak szybko rozrasta, mam nadzieję że jednak będzie kwitł dłużej niż godzinę dziennie, bo po południu już będzie w cieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.05.2012 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) A u nas troszkę się dzieje na zewnątrz, dobudowujemy kawałek zadaszenia, żeby samochodu w zimę nie odśnieżać Po prawej stronie domku buduje się daszek, jeszcze tylko blacha, wykończenie filarów i będzie gotowe... było - zniknęło ja ostatnio sadziłam "kwiotki",zrobiło się kolorowo Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.05.2012 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Mugatka, ja u Ciebie bywam, bywam jak mnie zmęczą moje beże, wtedy idę odpoczywać w szarościach i bieli Twoich i Betib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.05.2012 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 wstrętna baba, bywa i słowa dobrego czy złego nie napisze (foch) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.05.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Bardzo ładnie rozrosły Ci się kwiotecki. I nadal intensywnie kwitną. Koszyczek świetnie wygląda. Też go wylozylas folią?Na regał mam chęć. Nie wiem kiedy będzie okazja pojechać do i. Chyba w wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.05.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 oj tam foch od razu we frustrację wpadam, więc mnie zatyka i mówić nie dam rady. Jedynie myślę i myślę skąd by tu kasę na drugi dom. Żeby tak mieć dwa. Swój, bo kocham i już. I ten drugi szaro-biały...bo też bym kochała, ech. Mugatka, przecież Ty wiesz kobieto, że pięknie mieszkasz. PIĘKNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 30.05.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Mugatko śliczne kwiatki!!!! od razu kolorowo i wesoło się zrobiło Twój dom jest piękny! taki dystyngowany!!! schludny! i na zewnątrz już tak na cacy ukończony, bo i kostka i ogrodzenie jest zrobione i trawka już pięknie rośnie- jak długo już mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 30.05.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Ale fajne okno mają rodzice taki dziwny ma kształt Twój domek śliczny i te bratki na parapetach takie romantyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.05.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Cudne bratki. I ten ostatni regalik przy drzwiach Mugatko, a jakie drzwi mają rodzice? Fiordy może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.05.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) Bardzo ładnie rozrosły Ci się kwiotecki. I nadal intensywnie kwitną. Koszyczek świetnie wygląda. Też go wylozylas folią? Na regał mam chęć. Nie wiem kiedy będzie okazja pojechać do i. Chyba w wakacje. Słońce, no właśnie tego kosza z bratkami nie wyłożyłam folią i to był błąd, woda się przelewa i często muszę go podlewać ale bratki jakoś dały radę A ten regalik polecam, świetny na zwisające kwiatuszki, ja już drugi rok go używam... oj tam foch od razu we frustrację wpadam, więc mnie zatyka i mówić nie dam rady. Jedynie myślę i myślę skąd by tu kasę na drugi dom. Żeby tak mieć dwa. Swój, bo kocham i już. I ten drugi szaro-biały...bo też bym kochała, ech. Mugatka, przecież Ty wiesz kobieto, że pięknie mieszkasz. PIĘKNIE Oj tam Tola, nie przesadzaj bo mnie zawstydzasz:oops: ... u mnie jeszcze duuuuużo do zrobienia, końca nie widać... głowa pełna a portfel pusty Mugatko śliczne kwiatki!!!! od razu kolorowo i wesoło się zrobiło Twój dom jest piękny! taki dystyngowany!!! schludny! i na zewnątrz już tak na cacy ukończony, bo i kostka i ogrodzenie jest zrobione i trawka już pięknie rośnie- jak długo już mieszkacie? Martuś mieszkamy 6 lat ... kostka i brama dopiero w zeszłym roku zrobiona, krok po kroku ale do celu... najgorzej że to co zrobiłam 6 lat temu wewnątrz zbrzydło mi okrutnie ... i zupełnie inne wnętrza teraz kocham... (dobrze że Małż te moje zmiany dzielnie znosi) Ale fajne okno mają rodzice taki dziwny ma kształt Two to przedwojenny dom, jest piękny - ale może tak mówię bo się w nim wychowałam... okna są cudne... tylko ciężko je jakoś ubrać... wstawię Wam fotkę mojego rodzinnego domu... dość nietypowy już nie ma ... Edytowane 22 Czerwca 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts