Drop_Inn 30.05.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 (edytowane) O jaa, jaki cudny! W takim to chyba dzieciństwo ma się jak z bajki... Edytowane 30 Maja 2012 przez Drop_Inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 30.05.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Piękny dom dom z duszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 30.05.2012 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Aga twój rodzinny dom jest jak z bajki!!!!! perełeczkaMieszka w nim jedna rodzina czy kilka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.05.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 Rzeczywiście określenie bajkowy dom narzuca się od pierwszego spojrzenia.Do tego stojąca w wejściu kobieta, nienaganna figura,wygląda tak posągowo, że aż nierealnie, naprawdę jak postać z bajki.Królewna Śnieżka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moooi 31.05.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Mugatko kwiaty śliczne, a dom rodzinny rzeczywiście jak z bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.05.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 O jaa, jaki cudny! W takim to chyba dzieciństwo ma się jak z bajki... chyba w dzieciństwie się nie docenia takich rzeczy, po prostu są i już teraz patrzę na mój dom innymi oczami Piękny dom dom z duszą dla mnie na pewno z duszą ... Aga twój rodzinny dom jest jak z bajki!!!!! perełeczka Mieszka w nim jedna rodzina czy kilka? to był dom wielopokoleniowy, mieszkała w nim Babcia i jej dwie córki ze swoimi rodzinami, teraz już zostali moi rodzice i ciocia ... a bywało że mieszkało nas tam ze 12 osób ale i tak nadal tętni życiem, szczególnie latem... wszyscy się tam zjeżdżamy w weekendy Jaki piękny dom, musiało być magiczne dzieciństwo w takim domku . A okna od razu mnie zachwyciły . magicznie to może nie było ale miło wspominam dzieciństwo... dom ma swoje wady, ciężko ogrzać taki drewniany dom, który był budowany jako letniak... Rzeczywiście określenie bajkowy dom narzuca się od pierwszego spojrzenia. Do tego stojąca w wejściu kobieta, nienaganna figura, wygląda tak posągowo, że aż nierealnie, naprawdę jak postać z bajki. Królewna Śnieżka? hehe Tola, to akurat ja parę lat wstecz, przed urodzeniem dzieci, teraz już tak posągowo nie jest Mugatko jak jest fajnie kolorowo przed domem A dom Twojego dzieciństwa to faktycznie wygląda jak z bajki Mugatko kwiaty śliczne, a dom rodzinny rzeczywiście jak z bajki. Z ciekawostek to moja Babcia jako młoda dziewczyna pracowała w tym domu na tzw wtedy "służbie", a kilkanaście lat później udało jej się go kupić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.05.2012 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) A u mnie metamorfozę przechodzi holl, oto pierwszy fragmencik stara odnowiona rama dostała lustro a półkę robił ten sam Pan co ławeczkę Nie ma jeszcze listew podłogowych ani sufitowych, kiedyś będą, na pewno Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 31.05.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Najpierw szczęka mi opadła na widok domu rodzinnego ...coś wspaniałego:jawdrop::jawdrop:niewiarygodnie wspaniałego .Aga ja bym z tej wieżyczki nie schodziła,ukułabym się wrzecionem i już!! a potem drugi raz :jawdrop:na widok holu ,wszystko pięknie dograne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.05.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ja się podpisuję pod słowami Beatki:jawdrop: Aga, domek rodzinny wspaniały- kawał historii:wiggle: Początki holowe świetne- wszystko idealnie pasuje- lustro i półka fantastyczne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaC79 31.05.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Mugatko, choć dom w którym teraz mieszkasz masz bardzo ładny, to dziwię się że nie chciałaś dalej mieszkać w tym bajkowym. Jest cudny. Nie czytałam wszystkiego, nadrobię jutro, być może piszesz, czemu tam nie mieszkacie, przecież ten dom jest olbrzymi, przynajmniej tak na zdjęciu wygląda. Ja bym się stamtąd nie wyprowadzała. Mieszkałabym sobie na poddaszu jak "Ania z Zielonego Wzgórza" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 01.06.2012 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mugatko hol piękny!!!!!!!!!!!!!! i rama i półka i konik!!!! i tak jasno na tym zdjęciu-masz tam okno? Widzę, że pan Z co rusz to coś rzeźbi dla jakiejś "foremki" ławeczka już przyszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 01.06.2012 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mugatko pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.06.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Cudnie wyszło a pan znowu wyczarował coś pięknego http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-751965.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 01.06.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Hej Mugatko Cudnie u Ciebie . Piękny , z duszą hol- słodka póleczka,lustro,konik .Bardzo gustownie u Ciebie Dom rodzinny-jak to określiły dziewczyny-jak z bajki . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.06.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Najpierw szczęka mi opadła na widok domu rodzinnego ...coś wspaniałego:jawdrop::jawdrop:niewiarygodnie wspaniałego .Aga ja bym z tej wieżyczki nie schodziła,ukułabym się wrzecionem i już!! a potem drugi raz :jawdrop:na widok holu ,wszystko pięknie dograne. Beauty hehe ale skąd wrzeciono w tych czasach dziękuje za jawdrop Ja się podpisuję pod słowami Beatki:jawdrop: Aga, domek rodzinny wspaniały- kawał historii:wiggle: Początki holowe świetne- wszystko idealnie pasuje- lustro i półka fantastyczne:D dziękuje, mam nadzieję że wykończę go szybciej niż łazienkę (z łazienką zeszło się tylko roczek) Mugatko, choć dom w którym teraz mieszkasz masz bardzo ładny, to dziwię się że nie chciałaś dalej mieszkać w tym bajkowym. Jest cudny. Nie czytałam wszystkiego, nadrobię jutro, być może piszesz, czemu tam nie mieszkacie, przecież ten dom jest olbrzymi, przynajmniej tak na zdjęciu wygląda. Ja bym się stamtąd nie wyprowadzała. Mieszkałabym sobie na poddaszu jak "Ania z Zielonego Wzgórza" Kasiu dom może jest i duży ale na dzisiejsze czasy mało komfortowy, ciężko go ogrzać - może nie uwierzysz ale Mama ciągle pali w piecach kaflowych i ma jeszcze sporo innych minusów Mugatko hol piękny!!!!!!!!!!!!!! i rama i półka i konik!!!! i tak jasno na tym zdjęciu-masz tam okno? Widzę, że pan Z co rusz to coś rzeźbi dla jakiejś "foremki" ławeczka już przyszła? Martuś dzięki holl jest otwarty na salon i wpada tam światło z drzwi tarasowych, w południe jest dość jasno. Ławeczka przyszła, jest jeszcze ładniejsza niż na fotce od Pana Z jestem baaaaaaaaaaardzo zadowolona Mugatko pięknie Kaśka, nie tak pięknie jak u Ciebie w kuchni Cudnie wyszło a pan znowu wyczarował coś pięknego http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/happy/smileys-happy-751965.gif Hej Mugatko Cudnie u Ciebie . Piękny , z duszą hol- słodka póleczka,lustro,konik .Bardzo gustownie u Ciebie Dom rodzinny-jak to określiły dziewczyny-jak z bajki . dziękuje na tej duszy najbardziej mi zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 01.06.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mugatko, fantastyczny dom rodzinny! Szkoda, że tyle ma minusów:( A Twój hol - jak z obrazka:) Pokażesz ławeczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.06.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 W takim domu chciałabym mieszkać, teraz nie dziwię się, ze chciałabys, aby Twoj domek tez taka dusze posiadał. Tobie na pewno to się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.06.2012 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Mugatko, fantastyczny dom rodzinny! Szkoda, że tyle ma minusów:( A Twój hol - jak z obrazka:) Pokażesz ławeczkę? Maduś dawno Cię nie było u mnie fajnie że zajrzałaś Szykuje końcową sesję łazienki z ławeczką w roli głównej pokażę jak posprzątam i jak słońce wyjdzie bo lepsze fotki wtedy wychodzą W takim domu chciałabym mieszkać, teraz nie dziwię się, ze chciałabys, aby Twoj domek tez taka dusze posiadał. Tobie na pewno to się uda Emi mam nadzieję że się uda i że kiedyś moje córy będą miło wspominać dom swojego dzieciństwa i z chęcią do niego wracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.06.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 No i gdzie ta sesyjka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 10.06.2012 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 No właśnie, jakieś zdjątka miały być... Szykuje końcową sesję łazienki z ławeczką w roli głównej pokażę jak posprzątam i jak słońce wyjdzie bo lepsze fotki wtedy wychodzą pewnie gospodyni nie chce sie posprzątać do tej sesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts