mugatka 10.06.2012 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Vesila nooooooooo i wzięłaś i zgadłaś A tak poważnie to zamieniłam się w kurę i w każdej wolnej chwili grzebię w ziemi Ale się zrobi ta sesyjka, zrobi się... kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 11.06.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Korzystaj z pogody Mugatko, zdjęcia ogrodu też z chęcią zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 11.06.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Mugatko jakiś czas nie zaglądałam do Ciebie a tu takie cudeńkaDom rodzinny marzenie uwielbiam takie domy z duszą Wiatrołap z prawdziwego zdarzenia dopracowany , odpicowany jak ta lala a wiesz że w tym moim sklepiku jest cała kolekcja koronkowa :wiggle:Może uda mi się cyknąć zdjęcie ale uwierz mi padniesz taki tam maja cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.06.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Hej Mugatko, co słychać? Co nowego Ci zakwitło? Kochana kiedyś pytałaś się u mnie o takie drobne białe kwiatki, które kupiłam. Wyobraż sobie, ze zapomniałam jak się nazywają Jak sobie przypomnę to dam Ci znać Buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 15.06.2012 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Korzystaj z pogody Mugatko, zdjęcia ogrodu też z chęcią zobaczymy Two jakiego ogrodu? Agawi, Tola mają ogród - ja mam kawał łąki i mikro rabatkę ale powoli do przodu ... wstyd pokazywać Mugatko jak ładnie u Ciebie w holu się zrobiło:) atena dzięki, to mały kącik - jeszcze sporo do zrobienia Mugatko jakiś czas nie zaglądałam do Ciebie a tu takie cudeńka Dom rodzinny marzenie uwielbiam takie domy z duszą Wiatrołap z prawdziwego zdarzenia dopracowany , odpicowany jak ta lala a wiesz że w tym moim sklepiku jest cała kolekcja koronkowa :wiggle:Może uda mi się cyknąć zdjęcie ale uwierz mi padniesz taki tam maja cudeńka Karola cyknęłaś te koronki ??? chętnie bym zobaczyła i padła Hej Mugatko, co słychać? Co nowego Ci zakwitło? Kochana kiedyś pytałaś się u mnie o takie drobne białe kwiatki, które kupiłam. Wyobraż sobie, ze zapomniałam jak się nazywają Jak sobie przypomnę to dam Ci znać Buziak agawi u mnie jeszcze cienko z kwitnieniem w zeszłym roku zrobiłam rabatkę bez żadnej wiedzy na ten temat, wszystko jest nie tak muszę poprzesadzać sporo roślinek i ułożyć to w jakąś całość ale brak czasu na zrobienie nowej rabatki i wszystko stoi w miejscu ... pod koniec czerwca mam urlop i może coś pójdzie do przodu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 15.06.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Aguś, pewnie, że pójdzie do przodu:)W urlopie zrobisz na nowo rabatkę i będzie po Twojej mysli. pozdrowionka posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 15.06.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Hej No tak tyle dni mnie nie było nie jestem w temacie ... ech Widziałam na zdjęciach Twój dom rodzinny :jawdrop: Piękny ... piękny ... chciałabym mieszkać w takim domu :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.06.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 mugatka domek rodzinny na prawdę cudny, Twój też taki będzie, wszystko pomału dopracujesz, hol już wygląda świetnie:) kiedy sesyjka w łazience? nie daj sie dłużej prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.06.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Karola cyknęłaś te koronki ??? chętnie bym zobaczyła i padła Mugatko nie miałam jeszcze okazji ale jak tylko tam będę na pewno cyknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 16.06.2012 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Mugatko Twój rodzinny dom cudny!!! przypomina mi domki w mojej rodzinnej miejscowości...szkoda, że takie widoki coraz rzadziej sa spotykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 16.06.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Mugatko Twój dom rodzinny jest niesamowity Jak zobaczyłam okno w przemalowanym pokoju wiedziałam że kryje się za tym coś fantastycznego . Pięknie się robi u Ciebie na zewnątrz......u mnie do pierwszych kwiatków w donicach jeszcze daleko , wię fajnie nacieszyć oko nimi u Ciebie. Pozdrawiam i miłego weekendu życzę ps - hol.......cudny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dalile 17.06.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Mój trzeci pos na forum, a jednocześnie trzecie przywitanie w ulubionym temacie. Witam serdecznie i powiem szczerze, jestem pod wrażeniem wnętrz Twego domostwa mugatko Parę inspiracji na pewno podkradnę do siebie. Nie mogę się doczekać kolejnych odsłon. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 17.06.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Aguś, pewnie, że pójdzie do przodu:) W urlopie zrobisz na nowo rabatkę i będzie po Twojej mysli. pozdrowionka posyłam Aśka wczoraj wywiozłam dzieci do Babci i trochę podziałałam Efekt, kawałek nowej rabatki w której znalazły miejsce: lawenda, liliowce, goździki i żurawki Minus to spalone plecy, nie przespana noc i ból do tej pory ... ale satysfakcja z kawałka nowej rabatki większa od bólu Hej No tak tyle dni mnie nie było nie jestem w temacie ... ech Widziałam na zdjęciach Twój dom rodzinny :jawdrop: Piękny ... piękny ... chciałabym mieszkać w takim domu :rolleyes: mmajeczka też uwielbiam swój rodzinny dom a im jestem starsza tym bardziej. innymi oczami się patrzy... mugatka domek rodzinny na prawdę cudny, Twój też taki będzie, wszystko pomału dopracujesz, hol już wygląda świetnie:) kiedy sesyjka w łazience? nie daj sie dłużej prosić słońce no wezmę się za tą sesyjkę, ale w sumie to Wy tam już prawie wszystko widziałyście... nooo może po za ławeczką .... Mugatko nie miałam jeszcze okazji ale jak tylko tam będę na pewno cyknę Karola to czekam cierpliwie ... nie zapomnij tylko Mugatko Twój rodzinny dom cudny!!! przypomina mi domki w mojej rodzinnej miejscowości...szkoda, że takie widoki coraz rzadziej sa spotykane a co to za rodzinna miejscowość ? jeśli to nie sekret ... ? Mugatko Twój dom rodzinny jest niesamowity Jak zobaczyłam okno w przemalowanym pokoju wiedziałam że kryje się za tym coś fantastycznego . Pięknie się robi u Ciebie na zewnątrz......u mnie do pierwszych kwiatków w donicach jeszcze daleko , wię fajnie nacieszyć oko nimi u Ciebie. Pozdrawiam i miłego weekendu życzę ps - hol.......cudny:) admete ja 6 lat potrzebowałam żeby dojrzeć do kwiatków, rabatek itp wcześniej nic z tych rzeczy kompletnie mnie nie interesowało ... a teraz opanować się nie mogę ...ciągle dłubałabym w ziemi... mąż wraca z pracy i nazywa mnie kurą i mówi "ko ko ko ko" tylko finansowo niestety to studnia bez dna... Mój trzeci pos na forum, a jednocześnie trzecie przywitanie w ulubionym temacie. Witam serdecznie i powiem szczerze, jestem pod wrażeniem wnętrz Twego domostwa mugatko Parę inspiracji na pewno podkradnę do siebie. Nie mogę się doczekać kolejnych odsłon. Pozdrawiam serdecznie Dalile witam Cię serdecznie to wyróżnienie dla mnie że wśród tylu wątków m.in. mój Ci się spodobał Zaglądaj, podkradaj i pokazuj co tam stworzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 17.06.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 AśkaMinus to spalone plecy, nie przespana noc i ból do tej pory ... ale satysfakcja z kawałka nowej rabatki większa od bólu Hmmmmmm skąd ja to znam ... też mi się wczoraj zachciało zabawy na skalniaku, efekt jak powyżej, ale satysfakcja bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dalile 17.06.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 (edytowane) Ja jestem w lesie, bez kasy (chociaż działamy w tym temacie), z dołem stuletniego domu w środku remontu i niezagospodarowaną górą... póki co mam wykończony przedpokój i łazienkę, także nie ma czego pokazywać Dziękuję za miłe przyjęcie Edytowane 17 Czerwca 2012 przez Dalile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 18.06.2012 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Super Aguś no to pokazuj ten kawałek rabatki:) ja dziś popołudniu jadę wyżyc się na zielsku i odpocząć opaleniznę musisz mieć piękną)) pozdr. miłego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dalile 18.06.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 U nas dwa ogródki czekają, a zająć się nimi nie ma czasu/ochoty... aż żal patrzeć na to zielsko. Muszę się w tym tygodniu porządnie za to wziąć. Ja tego nie czuję po prostu. Chyba nigdy nie będę działkowcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 18.06.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Efekt, kawałek nowej rabatki w której znalazły miejsce: lawenda, liliowce, goździki i żurawki Minus to spalone plecy, nie przespana noc i ból do tej pory ... ale satysfakcja z kawałka nowej rabatki większa od bólu Mugatko pokazuj:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.06.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2012 Mugatko przyszłam się tylko przywitać, a zasiedziałam sie i czas przestał istnieć!!! Cudowny dom!!! Tak cieplo u Ciebie i cudeńka, które tworzysz... Bajka po prostu!!! Pozdrawiam serdecznie i nadal nie mogę wyjść z zachwytu:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 21.06.2012 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Hmmmmmm skąd ja to znam ... też mi się wczoraj zachciało zabawy na skalniaku, efekt jak powyżej, ale satysfakcja bezcenna mmajeczka jak tam plecy, nadal bolą ? U mnie po paru dniach ból minął, teraz tylko swędzą okrutnie, skóra złazi nie wiem co gorsze... ból czy swędzenie Ja jestem w lesie, bez kasy (chociaż działamy w tym temacie), z dołem stuletniego domu w środku remontu i niezagospodarowaną górą... póki co mam wykończony przedpokój i łazienkę, także nie ma czego pokazywać Dziękuję za miłe przyjęcie Zdecydowanie jest co pokazywać stuletni dom ... przedpokój, łazienka Zakładaj wątek albo pokazuj u mnie Super Aguś no to pokazuj ten kawałek rabatki:) ja dziś popołudniu jadę wyżyc się na zielsku i odpocząć nie mam za bardzo co pokazywać... ale zaraz wkleję fotki z nazwami roślin... ku pamięci ... Asiu w porównaniu z Twoimi wyczynami to PRYSZCZ ale powoli do przodu.... U nas dwa ogródki czekają, a zająć się nimi nie ma czasu/ochoty... aż żal patrzeć na to zielsko. Muszę się w tym tygodniu porządnie za to wziąć.Ja tego nie czuję po prostu. Chyba nigdy nie będę działkowcem Dalile na wszystko przyjdzie czas... ja dopiero po 6 latach mieszkania zaczęłam dłubać w ziemi, to moje marne początki... ale już wiem że to ciężka praca ale i relax na maxa... czego chcieć więcej... Cała byłam uwalona ziemią wczoraj, ale po kąpieli miło wyjść w szlafroku i zobaczyć że znowu coś do przodu... też mówiłam zawsze że to nie dla mnie... Mugatko pokazuj:yes: agawi zaraz wrzucę co nie co... ale szału nie będzie muszę kore jeszcze dokupić i obrzeża porobić ale kasa się skończyła w tym miesiącu Mugatko przyszłam się tylko przywitać, a zasiedziałam sie i czas przestał istnieć!!! Cudowny dom!!! Tak cieplo u Ciebie i cudeńka, które tworzysz... Bajka po prostu!!! Pozdrawiam serdecznie i nadal nie mogę wyjść z zachwytu:D:D:D Yuka WITAM i dziękuje Ja do Ciebie też po cichutku zaglądam i cieszę oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts