Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mały dworek" Archetonu - Mugatka :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mugatko jakiś czas nie zaglądałam do Ciebie a tu takie cudeńka

Dom rodzinny marzenie uwielbiam takie domy z duszą

Wiatrołap z prawdziwego zdarzenia dopracowany , odpicowany jak ta lala

a wiesz że w tym moim sklepiku jest cała kolekcja koronkowa :wiggle:Może uda mi się cyknąć zdjęcie ale uwierz mi padniesz taki tam maja cudeńka

Korzystaj z pogody Mugatko, zdjęcia ogrodu też z chęcią zobaczymy :cool:

Two jakiego ogrodu? :) Agawi, Tola mają ogród - ja mam kawał łąki i mikro rabatkę :) ale powoli do przodu ... wstyd pokazywać :)

Mugatko jak ładnie u Ciebie w holu się zrobiło:)

atena dzięki, to mały kącik - jeszcze sporo do zrobienia :)

Mugatko jakiś czas nie zaglądałam do Ciebie a tu takie cudeńka

Dom rodzinny marzenie uwielbiam takie domy z duszą

Wiatrołap z prawdziwego zdarzenia dopracowany , odpicowany jak ta lala

a wiesz że w tym moim sklepiku jest cała kolekcja koronkowa :wiggle:Może uda mi się cyknąć zdjęcie ale uwierz mi padniesz taki tam maja cudeńka

Karola cyknęłaś te koronki ??? chętnie bym zobaczyła i padła :)

Hej Mugatko, co słychać?:D Co nowego Ci zakwitło?

Kochana kiedyś pytałaś się u mnie o takie drobne białe kwiatki, które kupiłam. Wyobraż sobie, ze zapomniałam jak się nazywają:bash: Jak sobie przypomnę to dam Ci znać:)

Buziak

agawi u mnie jeszcze cienko z kwitnieniem :) w zeszłym roku zrobiłam rabatkę bez żadnej wiedzy na ten temat, wszystko jest nie tak :(

muszę poprzesadzać sporo roślinek i ułożyć to w jakąś całość ale brak czasu na zrobienie nowej rabatki i wszystko stoi w miejscu ...

pod koniec czerwca mam urlop i może coś pójdzie do przodu ...:)

Mugatko Twój dom rodzinny jest niesamowity :jawdrop:

Jak zobaczyłam okno w przemalowanym pokoju wiedziałam że kryje się za tym coś fantastycznego :yes:.

Pięknie się robi u Ciebie na zewnątrz......u mnie do pierwszych kwiatków w donicach jeszcze daleko ;), wię fajnie nacieszyć oko nimi u Ciebie.

Pozdrawiam i miłego weekendu życzę

ps - hol.......cudny:)

Aguś, pewnie, że pójdzie do przodu:)

W urlopie zrobisz na nowo rabatkę i będzie po Twojej mysli.

pozdrowionka posyłam

Aśka wczoraj wywiozłam dzieci do Babci i trochę podziałałam :)

Efekt, kawałek nowej rabatki w której znalazły miejsce: lawenda, liliowce, goździki i żurawki :)

Minus to spalone plecy, nie przespana noc i ból do tej pory ... ale satysfakcja z kawałka nowej rabatki większa od bólu :)

Hej :)

No tak tyle dni mnie nie było nie jestem w temacie ... ech ;)

Widziałam na zdjęciach Twój dom rodzinny :jawdrop::jawdrop::jawdrop:

Piękny ... piękny ... chciałabym mieszkać w takim domu :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

mmajeczka też uwielbiam swój rodzinny dom a im jestem starsza tym bardziej. innymi oczami się patrzy...:)

mugatka domek rodzinny na prawdę cudny, Twój też taki będzie, wszystko pomału dopracujesz, hol już wygląda świetnie:)

kiedy sesyjka w łazience? nie daj sie dłużej prosić:)

słońce no wezmę się za tą sesyjkę, ale w sumie to Wy tam już prawie wszystko widziałyście... nooo może po za ławeczką .... :)

Mugatko nie miałam jeszcze okazji ale jak tylko tam będę na pewno cyknę

Karola to czekam cierpliwie ... nie zapomnij tylko :)

Mugatko Twój rodzinny dom cudny!!!:jawdrop: przypomina mi domki w mojej rodzinnej miejscowości...szkoda, że takie widoki coraz rzadziej sa spotykane :(

a co to za rodzinna miejscowość ? jeśli to nie sekret ... ? :)

Mugatko Twój dom rodzinny jest niesamowity :jawdrop:

Jak zobaczyłam okno w przemalowanym pokoju wiedziałam że kryje się za tym coś fantastycznego :yes:.

Pięknie się robi u Ciebie na zewnątrz......u mnie do pierwszych kwiatków w donicach jeszcze daleko ;), wię fajnie nacieszyć oko nimi u Ciebie.

Pozdrawiam i miłego weekendu życzę

ps - hol.......cudny:)

admete ja 6 lat potrzebowałam żeby dojrzeć do kwiatków, rabatek itp :) wcześniej nic z tych rzeczy kompletnie mnie nie interesowało ... a teraz opanować się nie mogę ...ciągle dłubałabym w ziemi... mąż wraca z pracy i nazywa mnie kurą i mówi "ko ko ko ko" :) tylko finansowo niestety to studnia bez dna...

Mój trzeci pos na forum, a jednocześnie trzecie przywitanie w ulubionym temacie. :)

Witam serdecznie i powiem szczerze, jestem pod wrażeniem wnętrz Twego domostwa mugatko :)

Parę inspiracji na pewno podkradnę do siebie.

Nie mogę się doczekać kolejnych odsłon. :)

Pozdrawiam serdecznie

Dalile witam Cię serdecznie :) to wyróżnienie dla mnie że wśród tylu wątków m.in. mój Ci się spodobał :):welcome:

Zaglądaj, podkradaj i pokazuj co tam stworzysz :)

Ja jestem w lesie, bez kasy (chociaż działamy w tym temacie), z dołem stuletniego domu w środku remontu i niezagospodarowaną górą... póki co mam wykończony przedpokój i łazienkę, także nie ma czego pokazywać :)

Dziękuję za miłe przyjęcie :)

Edytowane przez Dalile

Hmmmmmm skąd ja to znam ... też mi się wczoraj zachciało zabawy na skalniaku, efekt jak powyżej, ale satysfakcja bezcenna :D

mmajeczka jak tam plecy, nadal bolą ? :)

U mnie po paru dniach ból minął, teraz tylko swędzą okrutnie, skóra złazi :( nie wiem co gorsze... ból czy swędzenie :)

Ja jestem w lesie, bez kasy (chociaż działamy w tym temacie), z dołem stuletniego domu w środku remontu i niezagospodarowaną górą... póki co mam wykończony przedpokój i łazienkę, także nie ma czego pokazywać :)

Dziękuję za miłe przyjęcie :)

Zdecydowanie jest co pokazywać :) stuletni dom ... przedpokój, łazienka :)

Zakładaj wątek albo pokazuj u mnie :)

Super Aguś:)

no to pokazuj ten kawałek rabatki:)

ja dziś popołudniu jadę wyżyc się na zielsku i odpocząć:)

nie mam za bardzo co pokazywać... ale zaraz wkleję fotki z nazwami roślin... ku pamięci ...

Asiu w porównaniu z Twoimi wyczynami to PRYSZCZ ale powoli do przodu....:)

U nas dwa ogródki czekają, a zająć się nimi nie ma czasu/ochoty... aż żal patrzeć na to zielsko. Muszę się w tym tygodniu porządnie za to wziąć.Ja tego nie czuję po prostu. Chyba nigdy nie będę działkowcem :)

Dalile na wszystko przyjdzie czas... ja dopiero po 6 latach mieszkania zaczęłam dłubać w ziemi, to moje marne początki...

ale już wiem że to ciężka praca ale i relax na maxa... czego chcieć więcej...

Cała byłam uwalona ziemią wczoraj, ale po kąpieli miło wyjść w szlafroku i zobaczyć że znowu coś do przodu... :)

też mówiłam zawsze że to nie dla mnie...

Mugatko pokazuj:yes::D

agawi zaraz wrzucę co nie co... ale szału nie będzie :) muszę kore jeszcze dokupić i obrzeża porobić ale kasa się skończyła w tym miesiącu :)

Mugatko przyszłam się tylko przywitać, a zasiedziałam sie i czas przestał istnieć!!! Cudowny dom!!! Tak cieplo u Ciebie i cudeńka, które tworzysz... Bajka po prostu!!! Pozdrawiam serdecznie i nadal nie mogę wyjść z zachwytu:D:D:D

Yuka WITAM i dziękuje :) Ja do Ciebie też po cichutku zaglądam i cieszę oczy :)