pysiaczek 24.07.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Super półeczka mugatko i piękne woreczki Czy na lobelię to już nie koniec czasem? Wczoraj miałam ją kupić do siebie na balkon ale była bardzo tania (1,40) i wyglądała już jak delikatnie mówiąc przechodzona i zrezygnowałam Nie wiem na jakie kwiaty jest teraz sezon bo to jeszcze nie jesień, ale wiele z tych lipcowych już poprzekwitało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 24.07.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 (edytowane) Przetacznik ma piękne zdjęcia w necie ale czy ma ktoś go w swoim ogrodzie ? chętnie bym popatrzyła ... Gosia ma przetacznika ... http://forum.muratordom.pl/showthread.php?127581-efekt-motyla-czyli-Batuta/page28 Lobelia kwitnie do jesieni, ona potrzebuje umiarkowanej wilgotności, dlatego raczej z surfinią czy petunią w jednej doniczce nie przeżyje Edit: często robię kompozycję ... bakopa i surfinia ... zawsze razem dawały świetnie radę, nigdy jedna drugiej nie udusiła Mugatko a co Twojej bakopie dolega ... ona raczej bezproblemowa jest Edytowane 24 Lipca 2012 przez mmajeczkaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 24.07.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Jej mugatko, prześliczny jest, naprawdę :hug: Ze sto razy cenniejszy niż ta moja drobna przysługa Gdybyś jeszcze kiedyś czegoś potrzebowała to mów, bo na razie wcale nie czuję żebym na niego zasłużyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 24.07.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Mugatko - pewna byłam, ze ja juz u ciebie gościłam - widać tylko podglądałam Zatem witam oficjalnie się Woreczki cudne a półka z potencjałem - jak lubię ja w końcu połozyłam w kuchni płytki bardziej "uniwersalne" Oxiger z Paradyza - to też 10x10, białe - z bliska widać delikatna fakturkę, niby krateczkę. Meble będą białe, klasyczne w sumie, Agd i uchwyty czarne, a zlew ceramiczny z Ikei. Ciągnie mnie trochę w strone dodatków w klimatach lat 50-tych, bałam się, ze takie stylizowane płytki "nie udźwigną" tematu No, ale to się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 24.07.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2012 Hej Aga, co ja czytam będzie remoncik?:wiggle:Płyteczki, które pokazałaś są śliczne:rolleyes: Rabatka wyszła Ci super, pięknie kwitnie hortensja. To chyba odmiana Tardiva. Rośnie spora- moja mam ma takie 2:)Czekam na metamorfozę półeczki, bo świetna jest. Buziaki:bye: ps. Sorki, ze Ci jeszcze nie odpisałam na priva, ale nie nadążam ze wszystkim- takie mam zaległości:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 25.07.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Kupuj kupuj te Hemnesy. Okazja jest. Dobrze ze na biale nie ma bo bym sie wsciekła Pogoda dobijajaca dla nas i kwiatów. Raz ulewy i gradobicia a za chwile mega upały. Zdurniec mozna Mnie ogarnela niemoc. Nic mi sie nie chce. Dzis mlody mnie wyciagnal na dlugasny spacer. Dobrze, ze choc z przydasiami wrocilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 25.07.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Mugatko już nie mogę się doczekać metamorfozy Twojej kuchni Piękne woreczki uszyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.07.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Mugatko wow szykuję się kuchenna metamorfoza :popcorn::popcorn: płyteczki fajowe no i jak zwykle piękne woreczki ty nasza zdolniacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.07.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Super półeczka mugatko i piękne woreczki Czy na lobelię to już nie koniec czasem? Wczoraj miałam ją kupić do siebie na balkon ale była bardzo tania (1,40) i wyglądała już jak delikatnie mówiąc przechodzona i zrezygnowałam Nie wiem na jakie kwiaty jest teraz sezon bo to jeszcze nie jesień, ale wiele z tych lipcowych już poprzekwitało Pysiak ja nie wiem jak jest z sezonem na lobelie, ale u mnie w ogrodniczym widziałam jeszcze przepiękne sadzonki Ja mimo tegorocznych niepowodzeń z pelargoniami (szara pleśń) nadal je uwielbiam, nowe sadzonki rozrosły się w mig i są po prostu cudowne i zazwyczaj tak było aż do przymrozków Gosia ma przetacznika ... Mugatko a co Twojej bakopie dolega ... ona raczej bezproblemowa jest mmajeczka dzięki za linka do Gosi, byłam widziałam i podpytałam chyba się zdecyduje na tego przetocznika kłosowego:) bakopa już od dawna prawie nie kwitnie, ma trochę przybrązowione listki, wkurza mnie ... zrobię fotę to Ci pokażę co i jak Jej mugatko, prześliczny jest, naprawdę :hug: Ze sto razy cenniejszy niż ta moja drobna przysługa Gdybyś jeszcze kiedyś czegoś potrzebowała to mów, bo na razie wcale nie czuję żebym na niego zasłużyła Drop oj tam oj tam Mugatko - pewna byłam, ze ja juz u ciebie gościłam - widać tylko podglądałam Zatem witam oficjalnie się Woreczki cudne a półka z potencjałem - jak lubię ja w końcu połozyłam w kuchni płytki bardziej "uniwersalne" Oxiger z Paradyza - to też 10x10, białe - z bliska widać delikatna fakturkę, niby krateczkę. Meble będą białe, klasyczne w sumie, Agd i uchwyty czarne, a zlew ceramiczny z Ikei. Ciągnie mnie trochę w strone dodatków w klimatach lat 50-tych, bałam się, ze takie stylizowane płytki "nie udźwigną" tematu No, ale to się zobaczy Kamilcia a może jakąś fotkę wrzucisz tych swoich płyteczek ? a kuchnia kiedy powstanie ? Hej Aga, co ja czytam będzie remoncik?:wiggle:Płyteczki, które pokazałaś są śliczne:rolleyes: Rabatka wyszła Ci super, pięknie kwitnie hortensja. To chyba odmiana Tardiva. Rośnie spora- moja mam ma takie 2:) Czekam na metamorfozę półeczki, bo świetna jest. Buziaki:bye: ps. Sorki, ze Ci jeszcze nie odpisałam na priva, ale nie nadążam ze wszystkim- takie mam zaległości:bash: Aguś fajnie że wróciłaś, pusto było bez Ciebie ano będzie remoncik, tylko kiedy ? retorycznie pytam No właśnie nie zapisałam co to za odmiana hortensji pamiętam tylko że muszę ją okryć na zimę Kupuj kupuj te Hemnesy. Okazja jest. Dobrze ze na biale nie ma bo bym sie wsciekła Pogoda dobijajaca dla nas i kwiatów. Raz ulewy i gradobicia a za chwile mega upały. Zdurniec mozna Mnie ogarnela niemoc. Nic mi sie nie chce. Dzis mlody mnie wyciagnal na dlugasny spacer. Dobrze, ze choc z przydasiami wrocilam Aga z tą niemocą to mam podobnie, u nas znowu był taki upał że ledwo człowiek łazi a co dopiero coś zrobić... Mam tyle planów, pomysłów, rzeczy do uszycia, zrobienia a robię w sumie NIC... i pokaż te przydasie Mugatko już nie mogę się doczekać metamorfozy Twojej kuchni Piękne woreczki uszyłaś Kasia co tu dużo gadać, powiem Ci że JA TEŻ Mugatko, wow szykuję się kuchenna metamorfoza :popcorn::popcorn: płyteczki fajowe no i jak zwykle piękne woreczki ty nasza zdolniacho nawet nie wiesz Karola jak bardzo nie mogę się doczekać tych moich zmian... a woreczki powstały przy okazji skracania zasłon mojej Mamie został mi kawałek materiału więc go przemieniłam w woreczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.07.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 i taaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaammmmmmmmmm odebrałam dziś moje płyteczki w LM ale je kocham a Pan który ma je ułożyć pojechał sobie na wakacje, jak on tak mógł http://img33.imageshack.us/img33/5838/dsc00644ll.jpg By mugatka at 2012-07-25 Dobranoc, jutro Was poczytam bo dziś już brakuje czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.07.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Aguś fajnie że wróciłaś, pusto było bez Ciebie ano będzie remoncik, tylko kiedy ? retorycznie pytam No właśnie nie zapisałam co to za odmiana hortensji pamiętam tylko że muszę ją okryć na zimę Dzięki mugatko Mnie to wygląda na hortensję bukietową, więc okrywać nie trzeba. Jesteś pewna, ze musisz? Na remoncik przyjdzie czas, zobaczysz. Najlepiej zimą, to czas szybciej zleci, lata szkoda na remonty:) Płyteczki są piękne- wyglądają jakby miały 100 lat:jawdrop::jawdrop:I te dekory...http://www.matrax.net/forum/images/keny/slini_sie.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/smilies/wub.gif Do jutra:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podlasianka77 26.07.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 i taaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaammmmmmmmmm odebrałam dziś moje płyteczki w LM ale je kocham a Pan który ma je ułożyć pojechał sobie na wakacje, jak on tak mógł http://img33.imageshack.us/img33/5838/dsc00644ll.jpg By mugatka at 2012-07-25 Dobranoc, jutro Was poczytam bo dziś już brakuje czasu Płytki piękne, idealne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 26.07.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Płytki rewelacja. Cudo, boskie. Juz sie nie moge doczekac az zaczniesz swoj maly remoncik kuchni A przydasie u siebie wstawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.07.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Mugatko, dostałam woreczek Śliczny, na pewno mi się przyda na jakieś pelętające się po szafkach przydasie Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 26.07.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Mugatko - super płytki u mnie będą te - http://www.paradyz.com/Collection/bathroom/oxicer_oxi - te gładkie białe, one maja taki niby krateczkowy deseń - fajny, delikatny. Co prawda dzisiaj zaczęłam dumać, ze może Majolika byłaby jednak lepsza, ale... juz polozone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.07.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dzięki mugatko Mnie to wygląda na hortensję bukietową, więc okrywać nie trzeba. Jesteś pewna, ze musisz? Na remoncik przyjdzie czas, zobaczysz. Najlepiej zimą, to czas szybciej zleci, lata szkoda na remonty:) Płyteczki są piękne- wyglądają jakby miały 100 lat:jawdrop::jawdrop:I te dekory...http://www.matrax.net/forum/images/keny/slini_sie.gifhttp://www.matrax.net/forum/images/smilies/wub.gif Do jutra:bye: Aga, pamiętam że jak kupowałam to było w opisie żeby okrywać ... mhmmm... nawet wstążeczke sobie na niej zawiązałam żeby pamiętać hehe szkoda że odmiany nie zapisałam ale może to ta co pisałaś, czas pokaże... Remont raczej latem muszę zrobić bo sporo malowania nas czeka (szafki) i szybciej wtedy to schnie i się wietrzy Ja bym chciała JUŻ ale sporo rzeczy musi zrobic mój M a on baaaaaaardzo nie lubi słowa JUŻ Płytki piękne, idealne! dziękuje, wczoraj nie mogłam się nimi nacieszyć Płytki rewelacja. Cudo, boskie. Juz sie nie moge doczekac az zaczniesz swoj maly remoncik kuchni A przydasie u siebie wstawiłam też nie mogę się doczekać a przydasie widziałam, byłam dziś u Ciebie Mugatko, dostałam woreczek Śliczny, na pewno mi się przyda na jakieś pelętające się po szafkach przydasie Dziękuję oooo jak szybko dotarł ciesze się że się przyda Mugatko - super płytki u mnie będą te - http://www.paradyz.com/Collection/bathroom/oxicer_oxi - te gładkie białe, one maja taki niby krateczkowy deseń - fajny, delikatny. Co prawda dzisiaj zaczęłam dumać, ze może Majolika byłaby jednak lepsza, ale... juz polozone Kamilcia u Ciebie ma się tyle dziać że już powinnaś mieć swój wątek, na prawdę nie wiem na co czekasz dziewczyno Majolika też śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 26.07.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Mugatko - oj dzieje sie u mnie, dzieje - ale chyba na własny wątek nie mam odwagi... Na pewno w wątkach tematycznych sie pochwalę efektami W Zol-owej łazience juz własciwie prawie finisz - dzięki Twoim zdjęciom i podpowiedziom w wątku o cegiełkach mam idealne połączenie na obudowie wanny :* Kiedy zaczynasz remont kuchni? meble nowe całkiem, czy lifting? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.07.2012 17:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 (edytowane) oooooooooo naprawdę pomogłam ? hehe jak miło Też czytałam ten wątek jak kładliśmy cegiełki, wertowałam go milion razy w tą i z powrotem:) Kamila zdecydowanie lifting... mam 6 letnią kuchnię wenge której NIENAWIDZĘ coś takiego wrrrrrrrrrr a ma być piękna biała sielska anielska i ma pasować do mojej powstałej już jadalni Zaczynam od już hehe, na razie gromadzę materiały i siły Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 26.07.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Mugatko - da rade zrobić piękną sielską szafek dużo nie ma - fronty przemalujesz - testowałam u siebie na szafie, a i tu dziewczyny czytałam malowały fronty z płyty - da radę. Ramki z listewek dodajesz też na frontach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 26.07.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Aga, ale wyzwanie przed Tobą Dasz radę zbieraj materiały i siły, żeby wszystko gładko poszło:)))) Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts