mugatka 26.07.2012 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Mugatko - da rade zrobić piękną sielską szafek dużo nie ma - fronty przemalujesz - testowałam u siebie na szafie, a i tu dziewczyny czytałam malowały fronty z płyty - da radę. Ramki z listewek dodajesz też na frontach? Kamila no szafek trochę jednak jest - z drugiej strony dwa razy więcej ramki powstaną i tu właśnie zadanie dla mojego M, na pewno po zrobieniu kilku frontów wygoni mnie z domu Do malowania mnie akurat nie musisz przekonywać kochana bo ja już nie jedną szafę, szafkę, półeczkę mam za sobą Aga, ale wyzwanie przed Tobą Dasz radę zbieraj materiały i siły, żeby wszystko gładko poszło:)))) Asia zbieram zbieram to wszystko ja już oczami wyobraźni widzę tą moją nową kuchnie co noc z nią zasypiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 26.07.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Mugatko no to trzymam kciukasy kuchnia ma potencjał a ty jesteś zdolna bestia to dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 To trzymam kciuki, żeby poszło gładko i po Twojej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 26.07.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 no fakt - zapomniałam, ze Ty z tych co i ja - lubiących przemalowanki To Ci bedę wirtualnie towarzyszyć, bo i mnie czeka trochę przeróbek i ramki na frontach też - tylko w szafie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.07.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Ależ wyzwanie! Zmiana o 180 stopni się szykuje Zaciskam mocno kciuki Ale te panele ścienne mi się podobają. Co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 26.07.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Oj Aga, wiem, ze żaden mąż nie lubi słowa JUŻ Kuchnia ma spore możliwości- ogromne wyzwanie przed Wami,ale dacie radę- wiem to:) Jeżeli to hortensja bukietowa, to na bank nie trzeba owijać- szkoda, ze wyrzuciłaś karteczkę... Z drugiej strony owinięcie na pewno jej nie zaszkodzi, a Ty będziesz miała zimą spokojną głowę Trzymam kciuki za remoncik:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.07.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Mugatko poczytałam o domkach, dziękuję za info:hug:Ależ Ty masz cudna mugatkowa łazienkę, poprostu idealna! Trzymam kciuki za metamorfozę kuchni, ta obecna całkiem swieżo wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.07.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Mugatko doskonale Cię rozumiem z tym zasypianiem z kuchnią ja też tak mam, ze często obmyślam coś przed snem już dokładnie widzę Twoją nowa kuchnię blat i zlew zostawiasz czy też wymieniasz ? Kafelki piękne....kiedyś też bym chciała je mieć w swojej kuchni....moje cegiełki zawitały u mnie tylko ze względu na cenę, ale muszę przyznać, ze bardzo je polubiłam. Czekam z niecierpliwością na przemianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 27.07.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 No proszę co ja tu czytam? metamorfoza kuchenna już tuż tuż płyteczki bardzo ciekawe i dekory ładny kolor mają. Oj będzie się działo, trzymam kciuki za pomyślny remoncik http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 27.07.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Mugatko - moj tez nienawidzi slowa "juz" a kocha "zaraz". Dlatego ja sama biore sie za rzeczy ktore powinien zrobic on i za 5 min jest kolo mnie i mam na "juz". Znam siebie i wiem, ze pewnie zaczelabym juz matowic fronty i sama przyczepiac listewki. Ale ja mam ADHD wiec mnie nie sposob zatrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.07.2012 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Mugatko no to trzymam kciukasy kuchnia ma potencjał a ty jesteś zdolna bestia to dasz radę Karola, trzymaj kciuki, trzymaj. Ja naprawdę wierzę że dam radę przynajmniej zrobić tyle żebym się w niej dobrze czuła w sumie mam już w głowie kadry które Wam kiedyś pokażę hehe To trzymam kciuki, żeby poszło gładko i po Twojej myśli Dzięki Nelli no fakt - zapomniałam, ze Ty z tych co i ja - lubiących przemalowanki To Ci bedę wirtualnie towarzyszyć, bo i mnie czeka trochę przeróbek i ramki na frontach też - tylko w szafie Najbardziej mnie przerażają te ramiaki właśnie, przecież jak mój mąż będzie musiał 21 drzwiczek ubrać w ramki to po pierwszych 3 będzie miał dość... A Tobie Kamila kto zrobi ramki w szafie ? Jak dociąć tyle ładnych równych kątów sama bym się za to wzięła ale chyba jednak nie podołam Ależ wyzwanie! Zmiana o 180 stopni się szykuje Zaciskam mocno kciuki Ale te panele ścienne mi się podobają. Co to? narendil zdecydowanie zmian będzie sporo, mam nadzieję na całkiem inną kuchnię za mały budżet To płytki CERKOLOR - seria wenecka/vento http://www.cerkolor.com.pl/pl/kolekcje/wenecka/vento.html Oj Aga, wiem, ze żaden mąż nie lubi słowa JUŻ Kuchnia ma spore możliwości- ogromne wyzwanie przed Wami,ale dacie radę- wiem to:) Jeżeli to hortensja bukietowa, to na bank nie trzeba owijać- szkoda, ze wyrzuciłaś karteczkę... Z drugiej strony owinięcie na pewno jej nie zaszkodzi, a Ty będziesz miała zimą spokojną głowę Trzymam kciuki za remoncik:hug: Aguś trzymaj te kciukasy i nie puszczaj Mugatko poczytałam o domkach, dziękuję za info:hug: Ależ Ty masz cudna mugatkowa łazienkę, poprostu idealna! Trzymam kciuki za metamorfozę kuchni, ta obecna całkiem swieżo wygląda:) Aneta dziękuje za łazienkę,po roku używania nadal ją kocham Kuchnia jest 7 letnia i jest zdecydowanie beeeeeeeeeeee Mugatko doskonale Cię rozumiem z tym zasypianiem z kuchnią ja też tak mam, ze często obmyślam coś przed snem już dokładnie widzę Twoją nowa kuchnię blat i zlew zostawiasz czy też wymieniasz ? Kafelki piękne....kiedyś też bym chciała je mieć w swojej kuchni....moje cegiełki zawitały u mnie tylko ze względu na cenę, ale muszę przyznać, ze bardzo je polubiłam. Czekam z niecierpliwością na przemianę Kasia no ja wiem że Ty wiesz jak to jest Jesteś moim motorem napędowym w tej całej akcji Też się zastanawiałam nad Twoimi cegiełkami ale mam już w łazience cegiełki i chciałam coś innego ... ale fakt drogo ten cerkolor wyszedł to najwyższy koszt całego remontu... blat i zlew musi zostać zlew IKEA DOMSJO mi się nie zmieści bo ja w szafce mam butlę gazową i wchodzi na styk a tamten jest większy Zresztą jak zmienię zlew to i okap powinnam, jak okap to i płytę, jak płytę to i kuchenkę bo wszystko w tym cholernym inoxie mam... i robią się koszty których nie mogę i nie chce ponieść... dobrze ze zmywarka stara biała i lodówka też biała Mam pewną wizję tej kuchni przy minimum kaski i tego się będę trzymać No proszę co ja tu czytam? metamorfoza kuchenna już tuż tuż płyteczki bardzo ciekawe i dekory ładny kolor mają. Oj będzie się działo, trzymam kciuki za pomyślny remoncik http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n025.gif vesila będzie się działo będzie, szkoda tylko że to się jeszcze nie dzieje.. choć z drugiej strony w te upały nie mam siły nic robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.07.2012 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Mugatko - moj tez nienawidzi slowa "juz" a kocha "zaraz". Dlatego ja sama biore sie za rzeczy ktore powinien zrobic on i za 5 min jest kolo mnie i mam na "juz". Znam siebie i wiem, ze pewnie zaczelabym juz matowic fronty i sama przyczepiac listewki. Ale ja mam ADHD wiec mnie nie sposob zatrzymac Aga to powiedz jak mam przyciąć te listewki w rogach ? żeby było ładnie ? no powiedz ? ja chcę pod kątem 45 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_dar 27.07.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 (edytowane) Ja kładłam listwy przypodlogowe sama Kupilam za 10zł w castoramie plastikowa (absolutnie nie drewniana) prowadnice do przycinania katów. Kup sobie i masz piekne narzedzie i zrobisz rowniutko To jest taka rynienka z nacieciami. Zaraz Ci poszukam w necie o takie cos http://www.bricoman.pl/upload/products/zoom/korytko-do-ciecia-pod-katem-9045-300x38mm-76503.jpg idzie jak po masle, rewelacja Edytowane 27 Lipca 2012 przez aga_dar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 27.07.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 :eek:ojojoj,szykuje się lifting kuchni....:wiggle:fajnei ...zapowiada się super ,bo płytki są cudne...będę dopingować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 27.07.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 Mugatko - mnie listewki dotnie mój K. na całe szczęście ale popróbuj z tą plastikową prowadnicą Zaczynaj - bo my tu z niecierpliwości na zawał padniemy po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.07.2012 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 Ja kładłam listwy przypodlogowe sama Kupilam za 10zł w castoramie plastikowa (absolutnie nie drewniana) prowadnice do przycinania katów. Kup sobie i masz piekne narzedzie i zrobisz rowniutko idzie jak po masle, rewelacja Aga nooo rośniesz w moich oczach Jaka Ty dzielna i samodzielna Chyba spróbuje coś zrobić sama Kupię to cudo co pokazałaś i zobaczymy .... :eek:ojojoj,szykuje się lifting kuchni....fajnei ...zapowia:wiggle:da się super ,bo płytki są cudne...będę dopingować. Dzięki Beatko za doping Mugatko - mnie listewki dotnie mój K. na całe szczęście ale popróbuj z tą plastikową prowadnicą Zaczynaj - bo my tu z niecierpliwości na zawał padniemy po kolei hehe kiedyś się zacznie, to na pewno, ale raczej nie w takie upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.07.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2012 A u mnie tworzy się kolejna rabatka Jakoś ostatnio to mnie bardziej kręci niż wnętrza, ale pewnie jesienią wszystko wróci do normy czyli urządzanie, dekorowanie i szycie Co nie oznacza że kuchnia odchodzi w zapomnienie Ku pamięci wklejam sobie nabyte dziś roślinki, czekam na kuriera.... * Lawenda "Blue Scent" (FIOLETOWA)dorasta do 60 cm, sadzona co 50 cm, stanowiska słoneczne, * Lawenda"HIDCOTE BLUE STRAIN", KOLOR KWIATU CIEMNY NIEBIESKI, DORASTA NA WYSOKOŚĆ 40CM, stanowiska słoneczne, sadzić co 40cm * Żagwinozdobny - jest rośliną wieloletnią, bardzo dobrze zimuje w naszym klimacie, zalecane pH w granicach 5.0 do 7.5, nie należy nadmiernie podlewać, szybki przyrost w ciągu roku, kolor kwiatu niebiesko-fioletowo-bordowy -mix kolorów w jednej sadzonce,tworzy duże darnie. * przetacznik kłosowy - Szafirowa Veronica ROYAL CANDLES ‘Royal Candles’ to niezwykle uroczy przetacznik o ładnym zwartym pokroju i pionowo wzniesionych kłosowatych kwiatostanach. Roślina ta od wiosny tworzy gęsty kobierzec złożony z licznych pędów i ciemnozielonych liści. Latem z gęstwiny liści wyrastają liczne kłosowate kwiatostany o kontrastowej szafirowej barwie, dorastają one do 30cm. Kwitnienie trwa do września. Jest to roślina miododajna chętnie odwiedzana przez owady. Bardzo dobrze zimuje. Przetaczniki wymagaj ą słonecznych stanowisk, oraz żyznego umiarkowanie wilgotnego podłoża.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 30.07.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Mugatko oglądałam gazetkę netto i tak jakoś te kubeczki pasują mi do twoich kafli/dekorów kuchennych http://www.netto.pl/gazetka-flash.html?id=57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.07.2012 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 ooooosz Ty ! Są suuuper A ja nie mam netto blisko ??? buuuuuuuuu Ktoś poratuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 30.07.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Mugatko nie wiem czy trafię do netto w tym tygodniu, ale jak będę to mogę ci je kupić Tylko zadaje mi się, że są dosyć ciężkie więc przesyłka może być kosztowna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts