mugatka 31.07.2012 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Marta jakbyś mogła to byłabym wdzięczna, 6 sztuk poproszę ( mieszanych wzorów) Zrobię Ci przelewik Kubeczki są w miarę tanie, więc nawet jak przesyłka wyjdzie drożej to nic Dziękuje baaaaaaaaaardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.07.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Mugatko widzę, że się przygotwujesz do ogromnej zmiany Bardzo fajnie bo uwielbiam takie metamorfozy Strasznie jestem ciekawa jaki będzie efekt końcowy Twojej kuchni. Na pewno powali nas na kolana Szczerze Cię dopinguję i czekam na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 31.07.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Mugatko najprawdopodobniej będę w netto w piątek to jak będą to ci kupię Wyślij mi na pw nr telefonu żebym w razie czego mogła zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 31.07.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Mugatko ja też przyszłam z informacją o kubeczkach ale widzę Marta mnie uprzedziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.07.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Mugatko widzę, że się przygotwujesz do ogromnej zmiany Bardzo fajnie bo uwielbiam takie metamorfozy Strasznie jestem ciekawa jaki będzie efekt końcowy Twojej kuchni. Na pewno powali nas na kolana Szczerze Cię dopinguję i czekam na efekty dzięki Pysiaku za doping, oj potrzebny mi bo jakoś się nie mogę za to zabrać została mi do kupienia boazeria i mam skompletowane materiały Już nie będzie wymówek tylko trzeba zakasać rękawy i działać tylko niech ktoś przygarnie moje dzieci plissssssssssss Mugatko najprawdopodobniej będę w netto w piątek to jak będą to ci kupię Wyślij mi na pw nr telefonu żebym w razie czego mogła zadzwonić Martuś bardzo Ci dziękuje za chęci - mam nadzieję że się uda wieczorem zmajstruje priva Mugatko ja też przyszłam z informacją o kubeczkach ale widzę Marta mnie uprzedziła ooooooo Kasia-pracuś miło że o mnie pomyślałaś bardzo mi się podobają te kubeczki, oby się udało je zdobyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.07.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 (edytowane) A teraz chciałam Wam pokazać moją okoliczną łąkę, kwitnie tak już od paru tygodni i końca nie widać Nie wytrzymałam i się zatrzymałam na chwilkę zrobić parę fotek , mijam ją w drodze do pracy... pająków było mnóstwo ale ... zacisnęłam zęby i wlazłam tam ... ciekawe co to takiego ? zapytam Elfir? może to przetacznik kłosowy ? Sami zobaczcie jakie cudo.... http://img1.garnek.pl/amin.garnek.pl/022/373/22373401_200.0.jpg i miłego dnia dla wszystkich Edytowane 17 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.07.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Przepiękna łąka Miłego dnia mugatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 31.07.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Mugatko na mojej wsi też kwitną te kwiaty...całe łąki są fioletowe. nawet chciałam zerwać je do wazonu i zabrać do Katowic ale jak wracaliśmy padało i kwiaty zostały u siebie Nigdy nie rosło ich tak dużo jak w tym roku, pewnie to jakiś chwast ale jaki ładny Ja mogę zerknąć u siebie na te kubeczki ale najwcześniej w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 31.07.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Aga piękna ta łąka:jawdrop: Jak z bajki:yes: Zazdroszczę Ci taaakiej drogi do pracy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 31.07.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Pięknie ta łąka wygląda Ciekawe co to za "chwast" na niej rośnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 31.07.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Mugatko, piękne zdjęcia . Mi to wygląda na krwawnicę, która właśnie często rośnie na mokrych łąkach. I trzymam kciuki za metamorfozę kuchni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.07.2012 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Przepiękna łąka Miłego dnia mugatko też tak uważam Mugatko na mojej wsi też kwitną te kwiaty...całe łąki są fioletowe. nawet chciałam zerwać je do wazonu i zabrać do Katowic ale jak wracaliśmy padało i kwiaty zostały u siebie Nigdy nie rosło ich tak dużo jak w tym roku, pewnie to jakiś chwast ale jaki ładny Ja mogę zerknąć u siebie na te kubeczki ale najwcześniej w czwartek Kasia a ja tam byłam, dziś foty robiłam i nie pomyślałam żeby to dziabnąć do wazonu może przez te pajęczyny szybko uciekałam stamtąd Jutro kubeczki luknie Aga_dar, może jej się uda kupić, a jak nie to mam jeszcze Ciebie i Martę - suuuuper Jak się zdublujecie to też nic się nie stanie, mogę mieć i 12 sztuk hehe Aga piękna ta łąka:jawdrop: Jak z bajki:yes: Zazdroszczę Ci taaakiej drogi do pracy:lol2: no fakt, jak z bajki zawsze mocno zwalniam jak tamtędy przejeżdżam Pięknie ta łąka wygląda Ciekawe co to za "chwast" na niej rośnie ??? Już mam diagnozę to krwawnica pospolita lubi podmokłe tereny na wątku Elfir się dowiedziałam tych mądrości Mugatko, piękne zdjęcia . Mi to wygląda na krwawnicę, która właśnie często rośnie na mokrych łąkach. I trzymam kciuki za metamorfozę kuchni . Magda a TY już byłaś u mnie ? nie kojarzę ... ale WITAM serdecznie... tak, to krwawnica, już się dowiedziałam Każdy kciuk potrzebny Dziś skończyłam przygotowania kolejnej rabatki, czekam tylko na roślinki i znowu troszkę do przodu.... lawendowo będzie ... Zmierzyłam ph mojej ziemi i mam lekko kwaśną glebę, którą dziś pod lawendę musiałam "odkwasić" mam nadzieję że będzie jej u mnie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 31.07.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 mugatko a z czym będziesz sadziła lawendę? jak wrzosy -rozrastają się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 01.08.2012 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Marta u mnie będą z tyłu przetacznik kłosowy Veronica ROYAL CANDLES potem lawenda Blue Scent i HIDCOTE BLUE STRAIN a z przodu żagwin Tak to sobie wykombinowałam - ale efekt zobaczę pewnie dopiero za rok A wrzosy może na rozrosniecie miały za mało czasu ale zaczynają kwitnąć, też myślę że dopiero za rok zobaczę czy im się u mnie podoba Zrobię fotkę bliżej jesieni, będę porównywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 01.08.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 mugatko, u nas też na łąkach, które mam przed domem rosną te krwawnice...nie tak bujnie jak u ciebie ale też ładnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 01.08.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Mugatko, byłam, byłam, ale tylko cichaczem i z doskoku , ale zawsze kibicuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 01.08.2012 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Mugatko widzę ze ostro działasz w ogródku ale cię wzięło a kiedy zabierasz sie za kuchnie Buziole zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.08.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Aga piękna ta łąka:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.08.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Beata, Aneta też uważam że pięknie ta krwawnica wygląda, dlatego zasypałam Was fotkami Magda, odzywaj się częściej, nie bądź "cichaczem" Karola - nie pytaj Ja cały czas się zabieram, myślami Mam nadzieję że przed zimą się wyrobimy.... Jestem mimo wszystko bardzo uzależniona w tym temacie od męża, a same wiecie jak to jest ... i ten ciągły upał jeśli chodzi o jakieś prace to ciężko się zmotywować ... Informuje że Aga_dar kupiła mi kubeczki ale się cieszę i jeszcze raz bardzo naszej Agacie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 02.08.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 oj tam upał - nie jest tak źle w końcu lato mamy, hehe. Ja mam w kolejce kilka mebli do odnowienia - może nie ma tego tyle, co kuchnia, ale w sumie też dają sporą ilość na razie oczysciłam szafkę podbiurkową do pokoju starszaka - może Cię zmoblizuje, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts