agawi74 06.09.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Hej Aga, pięknie Ci wyszła rabatka, ale wilec przebił wszystko- boski jest:jawdrop:Wiem, ze jednoroczne nasturcje tez szybko rosną- możesz spróbować za rok:)Również posiadam taką samą odmianę berberysa- super jest:wiggle:I wrzosy masz cudne.Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.09.2012 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Mugatko piękną rabatkę stworzyłaś ... Widzę,że złapałaś ogrodowego bakcyla ... ja też uwielbiam takie grzebanie w ziemi ... niesamowicie mnie to odpręża ... mmajeczka oj złapałam bakcyla złapałam i będę za tym tęsknić zimą baaaaaaaaardzo Pięknie! podlesianka dziękuje Mugatko dzięki za nazwę wilca sama posiałam nasionka tego cudu i nie wiedziałam co to... Faktycznie jest śliczny i szkoda, że nie można się nim zachwycać przez cały dzień Rabatka bardzo ładna, a wrzosy pięknie kwitną Po ile sztuk jednej odmiany sadziłaś? Ja zaczęłam wczoraj modzić moje mini wrzosowisko... mam nadzieję, że nie będzie jednoroczne. Pozdrawiam cieplutko marta ja mam mini rabatkę z wrzosami, będę ją poszerzać z czasem, zobaczę jak to wszystko przetrwa zimę i czy na wiosnę znowu będę miała chęci dłubać w ziemi, sadziłam po około 5-6 sztuk jednej odmiany ... a wilca w przyszłym roku posadzę mnóóóóóóóóóóóóóóóstwo Śliczne wrzosy uwielbiam te roślinki. No i chyba już jesień nadchodzi u mojej mamy też wszystkie wrzosy porozkwitały i astry mają pełno kwiatów. Two dziękuje i oby nadeszła piękna złota jesień .... Hej BOSKIE Ja też je strasznie lubię...........wspomnienia z dzieciństwa to zdjęcie mi przywołało :rolleyes:Rabatka świetna Pozdrawiam admete no właśnie, moja Mama też kiedyś miała wilce, były bardziej popularne. Ale u mnie już na pewno zagoszczą na stałe Mugatko piękne te ogrodowe zajawki:yes::)a berberysy admiration też lubię , u mnie ponad 25 szt.. domek cudo!!! pięknie wyszedł Aneta dzięki - też potrzebuje około 25 sztuk ale u mnie po 18 zł sztuka... chyba muszę poczekać do wiosny bo kasy już na to brak ... Pokażesz swoje ? masz w grupie ? na obwódce ? jak duże masz już roślinki ? Mugatka, dziękuje za wpis na moim dzienniku, ja obejrzalam Twój ogród i oniemiałam.... teraz idę po herbatkę i będe wertować pozostałe strony, coby być na bieżąco Pozdrawiam serdecznie E&K ja oniemiałam jak zajrzałam dziś do Ciebie po dłuższej nieobecności Cześć mugatko, wpadłam się przywitać po przerwie Miło pooglądać tyle kolorów kiedy wszystko już powoli żółknie i opada. Strasznie lubię wszelkie pnącza, bluszcze. W Twoim chyba się właśnie zakochałam Drop ... fajnie będzie zimą wrócić do tych zdjęć dlatego zamierzam wklejać ich dużo ku pamięci i dla porównań Hej Aga, pięknie Ci wyszła rabatka, ale wilec przebił wszystko- boski jest:jawdrop:Wiem, ze jednoroczne nasturcje tez szybko rosną- możesz spróbować za rok:) Również posiadam taką samą odmianę berberysa- super jest:wiggle:I wrzosy masz cudne. Buziaki:hug: Agawi Miło że zajrzałaś bo czytałam że zapracowana na maxa jesteś Ja dziś właśnie nadrabiam zaległości netowe Nasturcje znam ale ja jakoś tak nie bardzo lubię pomarańczowe kwiaty Pokaż swoje berberysy, jak masz nasadzone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 09.09.2012 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Nie było mnie kilka dni na necie ale jest tego mały powód, baaaaaaa nawet dwa powody Moja kuchnia zaczęła wreszcie swoją metamorfozę, mam już położone płytki ............ wreszcie nie oglądam tym paskudnych inoxów na ścianie ale w kuchni to na razie tylko tyle... Natomiast niespodziewanie szybciej trochę niż planowałam wzięłam się za zmiany w salonie Został już "olistwowany" na górze i na dole i pomalowany sama własnoręcznie go pomalowałam Jutro skręcam mebelki i niedługo jakieś foty wrzucę wreszcie pozbyłam się moich znienawidzonych 7 letnich mebli wenge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.09.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 No to czekamy na fotorelację! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.09.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 mugatko...domek wyszedł prześliczny, jak z bajki:) ukwiecony pięknie:) A wrzosów "zazdraszczam":) Nie mam do nich ręki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 09.09.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Mugatko i ja tupię nóżkami z podekscytowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podlasianka77 10.09.2012 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Też jestem ciekawa tych zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.09.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Mugatko ale się wzięłaś ostro za robotę! Powinnam brać z Ciebie przykład jak nic Nie mogę się już doczekać aż nam pokażesz te wszystkie zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 10.09.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Domek do pozazdroszczenia nawet nie pokazuję mojej małej ( ponieważ u nas miejsca brak ), wrzosowisko cudne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 10.09.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Zapisuję się na listę podziwiających, po prostu zakochałam się w domku ogrodowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 13.09.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Mugatko i ja czekam na fotki po metamorfozie ! własnie zajrzałam zobaczyc, jak kuchenne rewolucje A tu i salonowi się dostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 13.09.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Agawi Miło że zajrzałaś bo czytałam że zapracowana na maxa jesteś Ja dziś właśnie nadrabiam zaległości netowe Nasturcje znam ale ja jakoś tak nie bardzo lubię pomarańczowe kwiaty Pokaż swoje berberysy, jak masz nasadzone ? [/color] Tak mugatko, jestem zapracowana i tak do końca wrześnie będzie:bash: W tym tygodniu zajrzałam pierwszy raz:oops: Berberysy mam już i duże i mniejsze, w wolnej chwili pstryknę fotkę. Trzymam kciuki za metamorfozę kuchni i całej reszty. A będą fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 15.09.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 no no mugatko rozpędziłaś się, pokaż efekty, ciekawe jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.09.2012 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Mugatko, nadrobiłam wreszcie u Ciebie:hug: i jestem zachwycona!!! Domek:jawdrop: mowę mi wprost odebrało jak zobaczyłam go po metamorfozie, wilce cudne (chyba i ja posieję je w przyszłym roku) Rabaty fantastycze a na metamorfozę kuchni czekam jak inni z niecierpliwością Ps. a berberysa nie próbowałaś sobie ukorzenić? Fakt, że trochę dłużej czekać trzeba na efekt, ale jak się uda to jaka satysfakcja!!! (że o oszczędnościach nie wspomnę) U mnie w tym roku kilka szt wysiało się samo, tzn. nie tej odmiany, bo ja kupowałam chyba artropurpurea (na pewno wyższy) kupiłam 10szt i nie wszystkie są takie same (co mnie niespecjalnie martwi;)) i się wysiewają... Trochę wypieliłam, nim się zorientowalam co to, ale kilka zostawiłam i pewnie wiosną będę przesadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 18.09.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 No to czekamy na fotorelację! :yes: ... z przyjemnością bym Was zarzuciła jakimiś zdjęciami ale komputer w domku odmówił posłuszeństwa, teraz z doskoku na forum tylko w pracy a tu na zabawę w zdjęcia czasu i warunków brak mugatko...domek wyszedł prześliczny, jak z bajki:) ukwiecony pięknie:) A wrzosów "zazdraszczam":) Nie mam do nich ręki! Beatko dziękuje Ty masz rękę do wszystkiego ... Mugatko i ja tupię nóżkami z podekscytowania oj chyba już zabolała nóżka, zacznij tupać drugą może jak mój M usłyszy to szybcirj naprawi domowego kompa ... Też jestem ciekawa tych zmian. ... a ja jestem ciekawa Waszych opinii ale cóż... i Wy musicie poczekać i ja też Mugatko ale się wzięłaś ostro za robotę! Powinnam brać z Ciebie przykład jak nic Nie mogę się już doczekać aż nam pokażesz te wszystkie zmiany ano ostro się wzięłam bo ciepłe dni jakoś tak nie ubłagalnie zmierzają ku końcowi .... Domek do pozazdroszczenia nawet nie pokazuję mojej małej ( ponieważ u nas miejsca brak ), wrzosowisko cudne.... Dziękuje Andżelika szkoda że brakuje Wam miejsca bo to na prawdę fajna rzecz dla dzieciaków ... Zapisuję się na listę podziwiających, po prostu zakochałam się w domku ogrodowym. Cześć Pendrak Tylko nie właź mi pod trawnik witam Cię serdecznie ... Mugatko i ja czekam na fotki po metamorfozie ! własnie zajrzałam zobaczyc, jak kuchenne rewolucje A tu i salonowi się dostało głównie salonowi się dostało ale jakoś końca nie widać ... zostały rzeczy które musi zrobić mój M a wiadomo jak to jest ... moje zlecenia muszą się uprawomocnić więc cieeeeeeeeeeeeeeerpliwości Tak mugatko, jestem zapracowana i tak do końca wrześnie będzie:bash: W tym tygodniu zajrzałam pierwszy raz:oops: Berberysy mam już i duże i mniejsze, w wolnej chwili pstryknę fotkę. Trzymam kciuki za metamorfozę kuchni i całej reszty. A będą fotki? hejo Aga to czekam cierpliwie na te berberysy.... fotki będą będą ... ale czasu mi jeszcze troszkę trzeba... odpocznij troszkę pracusiu bo brakuje Cię na forum... no no mugatko rozpędziłaś się, pokaż efekty, ciekawe jesteśmy No już Słoneczko mam nadzieję że lada dzień pokażę co tam wymyśliłam ale cudów się nie spodziewajcie Mugatko, nadrobiłam wreszcie u Ciebie:hug: i jestem zachwycona!!! Domek:jawdrop: mowę mi wprost odebrało jak zobaczyłam go po metamorfozie, wilce cudne (chyba i ja posieję je w przyszłym roku) Rabaty fantastycze a na metamorfozę kuchni czekam jak inni z niecierpliwością Ps. a berberysa nie próbowałaś sobie ukorzenić? Fakt, że trochę dłużej czekać trzeba na efekt, ale jak się uda to jaka satysfakcja!!! (że o oszczędnościach nie wspomnę) U mnie w tym roku kilka szt wysiało się samo, tzn. nie tej odmiany, bo ja kupowałam chyba artropurpurea (na pewno wyższy) kupiłam 10szt i nie wszystkie są takie same (co mnie niespecjalnie martwi;)) i się wysiewają... Trochę wypieliłam, nim się zorientowalam co to, ale kilka zostawiłam i pewnie wiosną będę przesadzać Yuka do ukorzeniania nie mam ręki, nawet z winobluszczem mi nie wyszło, a ponoć to łatwe do ukorzenienia, zresztą te berberysy chyba dość wolno rosną a ja rządna jestem szybkiego efektu zaoszczędzę przez zimę i na wiosnę sobie zafunduje Teraz już temat ogrodowy zamknęłam, muszę zainwestować swój czas i kaskę w kuchnię i salon *** Domek wczoraj właśnie odmalowałam również w środku, moja córka domalowała w nim swoje obrazki, zawiesiłam firaneczki i uważam że to wszystko w tym sezonie ... Firanki miałam wieszać już po zimie ale wyobraźcie sobie że jakieś ptaszysko potraktowało domek jako swoją budkę i zrobiło sobie tam KIBEL ... mam nadzieję że firanki skutecznie go odstraszą ... Dzięki że zaglądacie i obiecuje że jak tylko M naprawi mi kompa to Was zasypię fotkami Tak chciałabym się poczuć w moim pokoju dziennym, taki stworzyć klimat http://imageshack.us/a/img404/9513/wszystkiegonaj.gif By mugatka at 2012-09-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.09.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Mugatko no to czekamy na metamorfozę Moje berberysy rosną w grupie , na "wyspie" przy wejściu do domu http://imageshack.us/a/img824/7462/img9197h.jpg Uploaded with ImageShack.us chciałam Ci zrobić powiększenie krzaczka ale imageshack strajkuje, może pózniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.09.2012 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) Anetka dziękuje za berberysy Kilka fotek z laptopa którego nie cierpię, bo strasznie przekłamuje kolory ... * Pomalowałam domek wewnątrz i podłogę, powiesiłam firaneczki ... nie ma tylko schodków bo jeszcze schną http://img2.garnek.pl/amin.garnek.pl/023/076/23076825_200.0.jpg http://img2.garnek.pl/amin.garnek.pl/023/076/23076827_200.0.jpg * właścicielka domku http://img4.garnek.pl/amin.garnek.pl/023/076/23076835_200.0.jpg * moje pelargonie i lobelia jeszcze nie czują jesieni... i tak niech zostanie jak najdłużej ... (lobelia była już w strasznym stanie i jakieś 3 tygodnie temu obcięłam ją dość krótko i dostała drugie życie ...) http://imageshack.us/a/img687/2848/dsc00988pr.jpg By mugatka at 2012-09-19 http://imageshack.us/a/img845/4868/dsc00993ln.jpg By mugatka at 2012-09-19 http://imageshack.us/a/img823/3237/dsc00992zn.jpg By mugatka at 2012-09-19 *** a tu malutka zapowiedź tego co ma powstać w kuchni... najważniejsze że płytki już są na ścianie a nie w kartoniku aaaaaaa i mój pierwszy własny bukiecik lawendy ... http://img4.garnek.pl/amin.garnek.pl/023/076/23076837_200.0.jpg c.d.n. Edytowane 18 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.09.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 WOW, jak cudnie!!!A Panienka z okienka przeurocza:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 19.09.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Mugatko ,ależ cudowne zdjęcia!!!Domek wyszedł Ci bajkowo ,a na jego właścicielkę nie ,mogę się napatrzeć ...To zdjęcie koniecznie powiększ i powieś na ścianie....Patrząc na nie mam nieodparte wrażenie ,że znajduję się w rzeczywistości "Dzieci z Bullerbyn":)Pięknie Ci to wyszło!!! Cieszę się ,ze zaczątek nowej kuchni już jest ...coś czuję ,ze to dopiero będzie klimacik!!! I wszystko Ci tak pięknie jeszcze kwitnie ,nie czuje się zbliżającej się jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.09.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Patrząc na nie mam nieodparte wrażenie ,że znajduję się w rzeczywistości "Dzieci z Bullerbyn":) Ech ... Dzieci z Bullerbyn :rolleyes: ... uwielbiałam i uwielbiam tą książkę ... teraz czytam ją mojej córci i znów czuję się jak dziecko :rolleyes: Mugatko przepiękny domek, właścicielka, kwiaty ... chyba w przyszłym roku skuszę się na zwisające pelargonie Będziesz przechowywać je przez zimę, są tak piękne,że aż żal wyrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts