Drop_Inn 26.09.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Mugatko, chyba muszę zacząć pokazywać Twoją łazienkę wszystkim, którzy próbują mi wmówić, że jeśli białe płytki to MUSI wyjść szpitalnie, sterylnie, zimno, nieprzytulnie Dla mnie to jedno z bardziej klimatycznych wnętrz na forum (I jak idealnie utrzymana, mimo upływu czasu:o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.09.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Mugatko cóż ja mogę rzec na temat łazienki... no piękna jest po prostu i tyle!!!! a ławeczka wkomponowała się idealnie!!!! Ja z mojej kropeczkowej bawełenki też chce uszyć zazdrostki do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.09.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 A ja łazienkę widzę chyba pierwszy raz i :jawdrop::jawdrop: Mowę mi odebrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 27.09.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Mugatko - super ławeczka łazienke podziwiam kolejny raz . Fotki klimatyczne bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.09.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Mugatko, w Twojej łazience jak w niebie,biało, błękitnie-szaro, nastrojowo, tak czysto, świeżo i nie wiem jak to jeszcze określić...lekko, zwiewnie,prześlicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 27.09.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 rany - jak tu uroczo! i w domku, i łazience i w salonie pewnie nie będzie inaczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.09.2012 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 mugatko łazienkę masz prześliczną i naprawdę ta ławeczka jeszcze jej dodała uroku Wyszło świetnie i jest tak miło i nastrojowo z tymi świecami no wiem że może być przytulnie ale nie robiłabym brązów gdyby nie kanapa która MUSI zostać ... jak ja Ci zazdroszczę tych szarych Ektorpów, ukradnę Ci je, zobaczysz ciekawi mnie bo jak oglądam używane Ektorpy na allegro to wyglądają często odstraszająco... czy ludzie o nie nie dbają czy faktycznie tak są tak wytłamszone po jakimś czasie ... Wydaje mi się, że na pewno troszkę ludzie o nie nie dbają. Owszem kanapa się deformuje i od zwykłego siedzenia - nie przeczę. Ale wystarczy raz na jakiś czas porządnie zbić poduchy i jak nowa Tak łatwo mi kanapy nie ukradniesz, bo ciężka jak nie wiem co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podlasianka77 27.09.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 27.09.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Kurcze...jak pięknie w łazience.....klimatycznie i nastrojowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 28.09.2012 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Mugatko łazienka cudna, klimatyczna ławeczka wpasowała sie idealnie :yes: i jakie piękne nastrojowe foty strzelasz karola dzięki Mugatko ławeczka przepięknahttp://www.pic4ever.com/images/84.gifhttp://www.pic4ever.com/images/84.gif Nigdy bym na to nie wpadła, żeby taka ławkę wstawić do łazienkihttp://www.pic4ever.com/images/306.gif Jesteś genialna! haha, no bez przesady Aga, gdzieś tu podpatrzyłam i tyle ach....znowu wzdycham do Twojej łazienki.... to miłe ... Mugatko, chyba muszę zacząć pokazywać Twoją łazienkę wszystkim, którzy próbują mi wmówić, że jeśli białe płytki to MUSI wyjść szpitalnie, sterylnie, zimno, nieprzytulnie Dla mnie to jedno z bardziej klimatycznych wnętrz na forum (I jak idealnie utrzymana, mimo upływu czasu:o) Drop nawet nie wiesz jak miło coś takiego przeczytać ... chciałam żeby ta łazienka miała "klimat"... i fajnie że się udało... a co do utrzymania w czystości to jest na szczęście bez problemowa ... wszystko ma swoje miejsce i to jest chyba klucz do sukcesu ... nic nie stoi na wierzchu, nawet mąż używa swojego koszyka i wszystko tam chowa a jak nie ma pierdół na wierzchu to sprząta się migusiem... Mugatko cóż ja mogę rzec na temat łazienki... no piękna jest po prostu i tyle!!!! a ławeczka wkomponowała się idealnie!!!! Ja z mojej kropeczkowej bawełenki też chce uszyć zazdrostki do kuchni szyj pierwsza - będę miała od kogo ściągać A ja łazienkę widzę chyba pierwszy raz i :jawdrop::jawdrop: Mowę mi odebrało Dziękuje Yuka... z tą łazienką w sumie wkroczyłam w świat tego forum... to tu zainspirowałam się mugatami, naoglądałam milion Waszych realizacji i próbowałam stworzyć coś swojego... i cieszę się bardzo że tu trafiłam ... Mugatko - super ławeczka łazienke podziwiam kolejny raz . Fotki klimatyczne bardzo Kamilcia Mugatko, w Twojej łazience jak w niebie, biało, błękitnie-szaro, nastrojowo, tak czysto, świeżo i nie wiem jak to jeszcze określić...lekko, zwiewnie, prześlicznie. Tola Twoje słowa to miód na moje serce rany - jak tu uroczo! i w domku, i łazience i w salonie pewnie nie będzie inaczej! nihiru oby to były prorocze słowa (co do tego salonu) mugatko łazienkę masz prześliczną i naprawdę ta ławeczka jeszcze jej dodała uroku Wyszło świetnie i jest tak miło i nastrojowo z tymi świecami :wiggle:Wydaje mi się, że na pewno troszkę ludzie o nie nie dbają. Owszem kanapa się deformuje i od zwykłego siedzenia - nie przeczę. Ale wystarczy raz na jakiś czas porządnie zbić poduchy i jak nowa Tak łatwo mi kanapy nie ukradniesz, bo ciężka jak nie wiem co jest ehhh ale przynajmniej "pozazdraszczam" sobie tych Twoich szaraczków ... Pięknie! Kurcze...jak pięknie w łazience.....klimatycznie i nastrojowo:) Beatko i tak właśnie miało być ****************************************************************************************************************** A teraz pytanko, czy ktoś ma reling IKEA FINTORP ? ooooooo taki: Potrzebuje wysokość mocowania, zaznaczyłam kreseczką czerwoną o co mi chodzi ... mam niewielki odstęp pomiędzy szafkami kuchennymi a płytkami i chciałabym wiedzieć czy mi się zmieści mocowanie tego relingu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.09.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Hej Mugatko, wpadłam się tylko przywitać Z relingiem niestety nie pomogę.... Miłego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 29.09.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 (edytowane) A teraz pytanko, czy ktoś ma reling IKEA FINTORP ? ooooooo taki: [ATTACH=CONFIG]139117[/ATTACH] Potrzebuje wysokość mocowania, zaznaczyłam kreseczką czerwoną o co mi chodzi ... mam niewielki odstęp pomiędzy szafkami kuchennymi a płytkami i chciałabym wiedzieć czy mi się zmieści mocowanie tego relingu ... Mugatko, w najszerszym miejscu ta blaszka ma 65mm. A łazienka... Ach... Edytowane 29 Września 2012 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.09.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Mugatko - ależ śliczna jest Twoja łazienka, naprawdę cudowna, a ławeczka wpisała się genialnie:yes:BRAWO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.09.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Mugatko, w najszerszym miejscu ta blaszka ma 65mm. A łazienka... Ach... barbe jak miło Cię znowu przeczytać, jakoś mało Cię ostatnio na forum i zdjęć też nie pokazujesz Twojej galerii nadal brak ... a kto jak kto, ale Ty masz co pokazać ... Dziękuje za podpowiedź w sprawie relingu... kurcze a ja mam tylko 5 cm... mój M będzie musiał coś wymyślić ... bo nie odpuszczę ... Mugatko - ależ śliczna jest Twoja łazienka, naprawdę cudowna, a ławeczka wpisała się genialnie:yes: BRAWO!!! Dziękuje Natalia i chyba WITAM, kojarzę Cię z innych wątków ale u mnie chyba jeszcze Cię nie widziałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 30.09.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Mugatko Twoja łazienka jest przepiękna Ławeczka pasuje idealnie W temacie relingów ja swoje mam na kafelkach tzn dziurki wywiercone są w fugach, żeby kafelek nie niszczyć...zawsze można wyjąć wkręt i uzupełnić dziurkę fugą chyba że u Ciebie o coś innego chodzi Wczoraj kupiłam w TK fajny zielnik do kuchni może jutro mąż wywierci mi dziurki to na blogu pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 30.09.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 (edytowane) Mugatko my też mamy relingi mocowane jak Kasia Nie wiem czy znasz jak nie to polecam https://picasaweb.google.com/ole4ka27knigi np w dziale Tilda Landsted na końcu są cudowne wykroje mi.in manekin którego widziałaś u mnie w Sew Pretty Christimas Homestyle wykrój muffinki, babuszki... ja wpadłam kompletnie... Edytowane 30 Września 2012 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.09.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Mugatko Twoja łazienka jest przepiękna Ławeczka pasuje idealnie W temacie relingów ja swoje mam na kafelkach tzn dziurki wywiercone są w fugach, żeby kafelek nie niszczyć...zawsze można wyjąć wkręt i uzupełnić dziurkę fugą chyba że u Ciebie o coś innego chodzi Wczoraj kupiłam w TK fajny zielnik do kuchni może jutro mąż wywierci mi dziurki to na blogu pokażę Kasia chciałam ten reling nad płytki bo mam tam 5 cm gołej ściany... i nie bardzo chcę wiercić w płytkach... jak nie wyjdzie to może faktycznie trzeba celować w fugi... zobaczę czy mój M coś wymyśli Czekam na zielnik Witaj Mugatko Ostatnio czasu mi brakuje ale w końcu jestem aby Ci napisać że masz cudowną łazienkę z której nie chciałabym wychodzić gdybym taką miała. Dziękuje Atena już niedługo wszystkie będziemy miały więcej czasu na "forumowanie"... długie jesienne wieczory na pewno będą temu sprzyjały ... miło że zajrzałaś Mugatko my też mamy relingi mocowane jak Kasia Nie wiem czy znasz jak nie to polecam https://picasaweb.google.com/ole4ka27knigi np w dziale Tilda Landsted na końcu są cudowne wykroje mi.in manekin którego widziałaś u mnie w Sew Pretty Christimas Homestyle wykrój muffinki, babuszki... ja wpadłam kompletnie... dzięki Marta , nie znałam.... utonęłam na cały dzień dobrze że siedzę dziś w pracy i mogę sobie pozwolić na sporo netowania czekam na Twoje kolejne szyciowe dzieła z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 01.10.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Mugatko jakie piękne foteczki z łazienki cudne, urocze, cieplutkie wnętrze aż cię chce zanurzyć w piance i zrelaksować przy świetle świec oj brakuje mi takiego relaksu u nas tylko prysznic na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 01.10.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Mugatko,cudną masz łazienkę, jak z katalogu, bardzo sie mi podoba:yes:szaro-brazowe hemnesy też lubię, więc salon zapowiada sie równie cudnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.10.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 (edytowane) Mugatko jakie piękne foteczki z łazienki cudne, urocze, cieplutkie wnętrze aż cię chce zanurzyć w piance i zrelaksować przy świetle świec oj brakuje mi takiego relaksu u nas tylko prysznic na razie. Two znam Twój ból doskonale, ja na drugą łazienkę czekałam mhmm ... żeby nie skłamać około 5 lat ... Miałam podobnie jak Ty teraz tylko prysznic ... więc łącze się z Tobą w bólu... i dziękuje za miłe słowa Mugatko, cudną masz łazienkę, jak z katalogu, bardzo sie mi podoba:yes: szaro-brazowe hemnesy też lubię, więc salon zapowiada sie równie cudnie:) Vesila fajnie usłyszeć miłe słowa to taka nagroda za milion godzin spędzonych w necie w poszukiwaniu inspiracji zresztą Ty sama wiesz Zakochałam się w tych Hemnesach - szaraczkach od pierwszego wejrzenia i kocham je nadal a szczególnie za to że nie widać na nich kurzu... po doświadczeniach z meblami wenge wiem co piszę szaraczki górą ********************************* a teraz ku pamięci, kupiłam roślinki i czekam na: *kostrzewa sina INTENSE BLUE *nachyłek CRANBERRY ICE * żurawka BLACK BEAUTY (bordowe kępy) * żuraweczka SWEET TEA (pomarańczowo-herbaciana) ********************************* i troszkę jesieni u mnie ... wrzosy zasuszyłam i po tygodniu nadal są piękne, zobaczymy jak dalej... w wazonie kwiaty z mojego ogródka, jak to miło że mogę coś już u siebie skubnąć ... szarłat i złocień wielki ... http://imageshack.us/a/img89/4292/dsc01270nyt.jpg http://imageshack.us/a/img716/969/dsc01272nw.jpg http://imageshack.us/a/img834/5660/dsc01277vw.jpg http://imageshack.us/a/img855/3571/dsc01287cx.jpg miłego weekendu Edytowane 5 Października 2012 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts