Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mały dworek" Archetonu - Mugatka :)

Recommended Posts

Witam :)

Chciałam dziś pokazać moją produkcję walentynkową :)

Chciałam też zorganizować takie małe "candy" :) w podzięce za to że jesteście i za miłe przyjęcie mnie na forum :)

To zestaw serduszek które dziś uszyłam, trzy z tych serduszek dostanie wylosowana osoba :)

Proszę zgłaszać w postach chęć wzięcia udziału w losowaniu :)

Losowanko w czwartek 19.01 np o 20:00 :)

zapraszam :)

01.JPG

06.JPG

serducha łącznie.jpg

02.jpg

07.JPG

Edytowane przez mugatka

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Barbe-cue nie pamiętam już nazwy grzejnika, to jakaś mała firma wyczajona na allegro :)

A listwa na ręczniki też jest, tylko wtedy nie była jeszcze zamontowana :)

Moja była zamocowana na stałe (gdyby nie była, to chyba bym ją odczepiła), ale dali do niej tak beznadziejne haczyki - jakieś takie mega-nowoczesne - że pierwszą rzeczą, jaką zrobiłam po dostarczeniu grzejnika, było ich odkręcenie i zamiana na inne. A z grzejnikiem to ja chyba będę miała mały problem... W mojej kamienicy grzejniki są opomiarowane i muszę zgłosić, że mam już nowy, żeby mogli zamocować na nim pomiernik. Odwlekam tę chwilę jak mogę - nie dlatego, żeby oszukać, bo i tak grzejnik jest wyłączony, ale dlatego, że jak sobie pomyślę, jak ten pomiernik będzie wyglądał na takim fajnym grzejniku, to szlag mnie trafia...:bash::bash::bash::mad::mad::mad:

A nas dziś wreszcie zasypało :) Pierwszy solidny śnieg. Moje dziecię chore i siedzimy w domku zamiast wyjść na sanki buuu :(

Tyle dobrego że siedząc w domku wykańczam mój wiatrołap, myślę że jeszcze dzień, dwa i Wam go pokażę :)

Dziś powstały kolejne detale do wiatrołapu, przemalowany stary taboret dostał spódniczkę :)

A szafeczka na klucze otrzymała kropkę nad "i" :)

IMG_0340forumm.jpg

Edytowane przez mugatka