monah 11.10.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 (edytowane) http://img209.imageshack.us/img209/3084/dsc00772r.jpg By mugatka at 2012-08-19 z rzadka już tu zaglądam, ale zajrzałam - i mi szczeneczka opadła cudny domek, szacun!!! Edytowane 11 Października 2012 przez monah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.10.2012 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Mugatko rzadko zaglądam (gdzie można kupić czas?) Ale zawsze wychodzę pełna wrażeń, po sporej dawce świetnych zdjęć i zaaranżowanych przez Ciebie kącików Piękne roślinki kupiłaś :)i jakaś trawka tam stoi? Widzę że świetnie zapakowane - dasz mi namiar na priv? U nas żurawki po 10 - 12 zł, także nieciekawe te ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.10.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 mugatko śliczna zazdroska i jakie smakowite dżemiki Szacun, że Ci się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.10.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Mugatko, bardzo klimatycznie u Ciebie:yes: A dżemiki:jawdrop: wyglądają przepięknie!!! Ekstra zakupy, widzę, że nadal działasz z ogrodem:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.10.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 (edytowane) Mugatko żurawki bardzo ładne. Jedna z moich ulubionych to właśnie sweet tee Czy możesz podać namiary na pw? Edytowane 12 Października 2012 przez martaibartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 13.10.2012 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 To moze ja sprobuje? Przypadkiem nie jest to azalia (rozanecznik)? Marzena makrz dzięki,porównując netowe zdjęcia myślę że masz racje Mugatko o namiary poproszę Zazdrostka bardzo ładna! a konfitury wyglądają smakowicie!!!!! marta zazdrostka miała być w jasnym błękicie i groszki ale nie miałam tego materiału więc uszyłam co miałam... będzie na zmianę... zazdrostek nigdy za wiele Mugatko, ale zakupy poczyniłaś:jawdrop: U nas żurawki są gdzieś po 6-7 zł/szt. A Ty po ile płaciłaś? Twój kwiatek to azalia na 100% Latem może stać cały sezon w ogrodzie, a zimą trzeba go wstawić do domku. Piękna jest:D agawi to chyba faktycznie azalia, intuicyjnie wystawiłam ją na lato na dwór i po wniesieniu do domku od razu zakwitła i ma mnóstwo pąków .. żurawki płaciłam dużo drożej około 11 zł ale w moich okolicznych szkółkach nie ma tych odmian na których mi zależało ... żuraweczka "sweet tea" to moja ulubiona. Ależ dzemiki piękne, bo że pycha to wiadomo:wiggle: u mnie żurawki po 12 zł ale duże sadzonki. ...jak głupia naklejka na słoiku poprawia całokształt hehe... takie urocze te słoiczki się zrobiły że nie pozwalam ich nikomu zjadać Będą stały dla ozdoby i już ja płaciłam po około 11 zeta wysyłkowo ... ale tak jak już pisałam u mnie nie ma tych odmian w okolicy ... Hmmm ja uwielbiam domowe dżemiki, a w tym roku nic mi sie nie udało zrobić, brakło czasu kruca bomba, tym bardziej sie ślinie na twojehttp://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/a050.gif vesila ja nie robię nigdy hurtowo... robię kilka słoiczków - zjadamy i znowu ... mrożę sezonowo owoce... truskawki śliwki ... pakuje sobie po kilogramie a potem jak trzeba robię porcję dżemu... zawsze są wtedy pachnące i koloru nie tracą jak w wekach... na kilogram owoców wyciskam też do dżemu jedną cytrynę... są bardziej kwaskowe i cały czas utrzymują piękny żywy kolorek... z rzadka już tu zaglądam, ale zajrzałam - i mi szczeneczka opadła cudny domek, szacun!!! Monah ... jak tu przyszłam to Ty już zniknęłaś ...znam Cię z opowieści... tyle kobitek Cię tu miło wspominało tym bardziej mi miło że do mnie zajrzałaś i że wróciłaś Mugatko rzadko zaglądam (gdzie można kupić czas?) Ale zawsze wychodzę pełna wrażeń, po sporej dawce świetnych zdjęć i zaaranżowanych przez Ciebie kącików Piękne roślinki kupiłaś :)i jakaś trawka tam stoi? Widzę że świetnie zapakowane - dasz mi namiar na priv? U nas żurawki po 10 - 12 zł, także nieciekawe te ceny admete ja niestety też tanio nie kupiłam ... ale warto było, bo uwielbiam te odmiany żurawek... namiar zaraz wyślę... ta trawka to kostrzewa sina... to moje pierwsze trawki - zobaczę czy będzie im u mnie dobrze mugatko śliczna zazdroska i jakie smakowite dżemiki Szacun, że Ci się chce "nie kcem ale muszem " hehe u mnie cała gromada dżemiko-fanów zresztą ja nie robię hurtowo tylko co jakiś czas kilka słoiczków i wtedy nie jest to jakieś szczególnie czasochłonne Mugatko, bardzo klimatycznie u Ciebie:yes: A dżemiki:jawdrop: wyglądają przepięknie!!! Ekstra zakupy, widzę, że nadal działasz z ogrodem:hug: wyglądają tak pięknie (samochwała ) że nie pozwalam ich nikomu tknąć raczej nie działam już ogrodow.... kupiłam roślinki i nie ma ich kto wsadzić ... buuu jakoś nie chce mi się już grzebać w ziemi... jest za zimno Mugatko żurawki bardzo ładne. Jedna z moich ulubionych to właśnie sweet tee Czy możesz podać namiary na pw? już, już załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 13.10.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Monah ... jak tu przyszłam to Ty już zniknęłaś ...znam Cię z opowieści... tyle kobitek Cię tu miło wspominało tym bardziej mi miło że do mnie zajrzałaś i że wróciłaś a wydawało mi się, że gdzieś tam po drodze się zazębiłyśmy... byłam pewna nawet. ale może faktycznie nie. choc kojarzę bardzo mocno Twoją piękną łazienkę z wątku łazienkowego, więc utkwiła mi w pamięci. w każdym razie domek superrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.10.2012 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Mugatko piękne żurawki i ta trawka , różne odmiany kostrzewy też u siebie planuję Kiedy będziesz sadzić? A może już posadzone Ciekawa jestem kompozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.10.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Ja przyszłam na nasadzenia popatrzeć a tu nic....Mugatko wklejaj zdjęcia...proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.10.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 oj tam oj tam... jakie kompozycje? jakie nasadzenia ? Nie mam kompletnie czym się pochwalić bo te roślinki poszły w nielubiany ogólnie szpaler... Musiałam podzielić działkę bo mój M. na tyłach działki zrobił sobie tor dla modeli rc ... i mhmmm nie wygląda to ładnie ... glina... górki itp ... pustynia ... więc nasadziliśmy szmaragdy - w rządku i te szmaragdy podsadziłam żurawkami ... nie ma co pokazywać... na prawdę może za 2-3 lata jak tuje będą wyglądały jak tuje a nie jak bidne patyczki a żurawki się rozrosną... Dziś byliśmy z córami na okolicznej "farmie dyń" zaraz zgram foto ...może coś się nadaje do pokazania miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 14.10.2012 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 (edytowane) Farma dyń w Powsinie dziewczyny zadowolone i o to chodziło Oprócz dyń jest też traktor (wow!) na który można wsiadać i cykać foto, są kaczki, świnki, króliki (hit)... Labirynt ze snopków siana... ogólnie około 1,5 godzinki można miło spędzić ... i piękne dynie do kupienia http://img3.garnek.pl/amin.garnek.pl/023/398/23398893_200.0.jpghttp://img3.garnek.pl/amin.garnek.pl/023/398/23398891_200.0.jpg http://img2.garnek.pl/amin.garnek.pl/023/398/23398889_200.0.jpghttp://img1.garnek.pl/amin.garnek.pl/023/398/23398881_200.0.jpg moje pożeracze czasu http://img2.garnek.pl/amin.garnek.pl/023/398/23398885_200.0.jpghttp://img2.garnek.pl/amin.garnek.pl/023/398/23398887_200.0.jpg http://img1.garnek.pl/amin.garnek.pl/023/398/23398883_200.0.jpg Edytowane 18 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.10.2012 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 mugatko ... pożeraczki czasu najpiękniejsze:) O matko, ile dyń...taka jedna dyńka przydałaby mi się Jaka cudna pogoda u was!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 14.10.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Mugatko ale super ! zazdroszczę wyprawy - dynie uwielbiam w każdej postaci ( oprocz helloween - nie uznaję tego "święta" ). Widze, ze oprócz najpopularniejszej u nas odmiany inne tez były. Nabyłaś jakieś? bo dostałam własnie super przepis na dyniowy dżem i zamierzam wypróbowac mogę podesłac, jak sie przyda pożeraczki czasu przesłodkie ! my dzis poczyniliśmy pierwsze ogródkowe zakupy - poniewaz w temacie nie rozeznaje się ZUPEŁNIE i wszystko zostawiam na nastepny rok póki co to skromnie - maliny, porzeczka czarna i borowka amerykańska. Zobaczymy, co wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.10.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Piękne dziewczynki:rolleyes: a widok dyń fantastyczny:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.10.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Mugatko ale cudne te Twoje Gwiazdy:bye: i fajniusi składzik dyniowy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podlasianka77 16.10.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Ekstra zbiory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariola3108 17.10.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 WITAJ MUGATKO wpadłam z rewizytą. Widzę, że w Twoim wątku jest co prześledzić więc z przyjemnością się za to zabiorę, tylko muszę się troszkę ogarnąć, bo zbyt dużo srok za ogon zachciało mi się złapać Życzenia miłego wieczoru zostawiam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.10.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Te 2 królewny bardziej niż na pożeracze wyglądają mi na czasoumilacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 22.10.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 (edytowane) witaj po prawie półrocznej przerwie w małym ogródkowym domku si zakochałam, cudo! łazienka z witrynką i ławeczką wygląda niesamowicie, też chcę ławeczkę w łazience lustro i półeczka w holu też piękne. Szkoda że pierwsze pelargonie padły za to lobelia wygląda cudownie. Widzę też lawendę, moją ulubioną roślinkę radość z pierszego własnego bukietu musiała być niesamowita Edytowane 22 Października 2012 przez MOLLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 24.10.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Aleee dyniowisko , a pożeracze czasu bardzo udane i śliczne okazy; szkoda, że u mnie takiej farmy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts