czaplanka 24.10.2012 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2012 Witam, wpadłam i zostaję zdjęcia dyniowo -sianowe cudowne. Niesamowity klimat. Zazdroszczę wrażeń wzrokowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.10.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Mugatko skrzynkę masz zapchaną a chciałam napisać ze rozumiem:hug: i ze za rok sobie zaszalejesz trzymam kcikasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.10.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Hej Mugatko, co słychać? Jakoś nie ma Cię za dużo na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 30.10.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 mugatko ... pożeraczki czasu najpiękniejsze:) O matko, ile dyń...taka jedna dyńka przydałaby mi się Jaka cudna pogoda u was!!!! dziękuje Beatko, fajny nowy awatarek pogoda mhmmm BYŁA fajna ... a teraz zima buuu Mugatko ale super ! zazdroszczę wyprawy - dynie uwielbiam w każdej postaci ( oprocz helloween - nie uznaję tego "święta" ). Widze, ze oprócz najpopularniejszej u nas odmiany inne tez były. Nabyłaś jakieś? bo dostałam własnie super przepis na dyniowy dżem i zamierzam wypróbowac mogę podesłac, jak sie przyda pożeraczki czasu przesłodkie ! my dzis poczyniliśmy pierwsze ogródkowe zakupy - poniewaz w temacie nie rozeznaje się ZUPEŁNIE i wszystko zostawiam na nastepny rok póki co to skromnie - maliny, porzeczka czarna i borowka amerykańska. Zobaczymy, co wyjdzie Kamilcia nabyłam kilka dyń ale na pewno nie do konsumpcji bo jakoś nie mogę się przekonać do produktów z dyni Stoją sobie i straszą przed domem ... a teraz to już pewnie zamarzły i się rozciaplają za chwilę maliny, porzeczki, borówki ... widzę że Ty tak bardziej idziesz w to co można zjadać ja swój ogródeczek wyposażam w czysto dekoracyjne rośliny Piękne dziewczynki:rolleyes: a widok dyń fantastyczny:jawdrop: masz rację Aga widok był super i pogoda BYŁA ... a teraz sobie gdzieś poszła ... buuu Mugatko ale cudne te Twoje Gwiazdy:bye: i fajniusi składzik dyniowy:wiggle: dzięki Anetko - szkoda że nie mam tak pięknych i klimatycznych fotek jakie widzę u Ciebie Ekstra zbiory! chyba nie myślisz że to moje zbiory ? WITAJ MUGATKO wpadłam z rewizytą. Widzę, że w Twoim wątku jest co prześledzić więc z przyjemnością się za to zabiorę, tylko muszę się troszkę ogarnąć, bo zbyt dużo srok za ogon zachciało mi się złapać Życzenia miłego wieczoru zostawiam:rolleyes: Mariola Te 2 królewny bardziej niż na pożeracze wyglądają mi na czasoumilacze mhmm w sumie coś w tym jest witaj po prawie półrocznej przerwie w małym ogródkowym domku si zakochałam, cudo! łazienka z witrynką i ławeczką wygląda niesamowicie, też chcę ławeczkę w łazience lustro i półeczka w holu też piękne. Szkoda że pierwsze pelargonie padły za to lobelia wygląda cudownie. Widzę też lawendę, moją ulubioną roślinkę radość z pierszego własnego bukietu musiała być niesamowita cześć MOLLIK a gdzie Ty się podziewałaś przez pół roku ? baaaaaaaaaaaaardzo dziękuje za tyle miłych słów lawendy posadziłam w tym roku około 20 sztuk - mam nadzieję się nimi cieszyć już w przyszłym roku... jeśli przetrwają zimę ... Aleee dyniowisko , a pożeracze czasu bardzo udane i śliczne okazy; szkoda, że u mnie takiej farmy nie ma. okazy dziękują za komplementa farma to może duże słowo bo terenu tam nie dużo ale dyń wystarczająca ilość Witam, wpadłam i zostaję zdjęcia dyniowo -sianowe cudowne. Niesamowity klimat. Zazdroszczę wrażeń wzrokowych:) Czaplanka ja podglądam Cię regularnie i czekam z niecierpliwością na wszystkie realizacje, bo inspiracje wklejasz cudne i oczywiście witam serdecznie u mnie Mugatko skrzynkę masz zapchaną a chciałam napisać ze rozumiem:hug::hug:i ze za rok sobie zaszalejesz trzymam kcikasy Karola ale i tak czekam z niecierpliwością na Twoje allegro - może coś tam małego ślicznego upatrzę Hej Mugatko, co słychać? Jakoś nie ma Cię za dużo na forum... jestem, jestem Aga ... podczytuje regularnie, mało gadam bo nie zawsze mam o czym a u mnie finansowo krucho i nie bardzo mam za co skończyć salonik i tak sobie czeka na lepsze dni Miłego dnia dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.10.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Hej Mugatko:hug: Piękne, sloneczne fotki z wyprawy dyniowej Przesłodkie masz córeczki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 30.10.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) Witam , zaglądam i uśmiecham się cichutko ponieważ zdaje się że mamy wiele wspólnego:) Dynie - jako dekoracja a nie jedzenie pojęcia nie mam ale jakoś się nie mogę przekonać, płytki do kuchni - śliczne - mam położone takie samei te dekory też , tylko fugę mam beżową. Podziwiam domek dziewczynek i kradnę jako pomysł do realizacji na wiosnę, no i tak jak ty planuję szary ektorp ze 2 sztuki zamiast mojego prawie nowego wypoczynu z eko skóry - ech co mnie podkusiło to kupić?! Pozdrawiam serdecznie! Ciekawa jestem kuchni z moimi płytkami , u mnie stat ikeowski Edytowane 30 Października 2012 przez biała_dama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 30.10.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Hej Mugatko, to gadaj o byle czym, bylebyś z nami była:yes: Finansami się nie przejmuj:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 31.10.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 ..położone takie samei te dekory też , tylko fugę mam beżową. Podziwiam domek dziewczynek i kradnę jako pomysł do realizacji na wiosnę, no i tak jak ty planuję szary ektorp ze 2 sztuki zamiast mojego prawie nowego wypoczynu z eko skóry - ech co mnie podkusiło to kupić?! Pozdrawiam serdecznie! Ciekawa jestem kuchni z moimi płytkami , u mnie stat ikeowski Biała damo, jeśli Cię to pocieszy, ja też popełniłam takie szaleństwo i przez kilka miesięcy byłam posiadaczką skórzanej sofy, którą kupiliśmy jak nasze dziecko miało się pojawić, ale szybko zniknęła i zdecydowanie wolę mieć zaplamionego ektorpa, niż czyściutką skórę. Hej Mugatko, to gadaj o byle czym, bylebyś z nami była:yes: Finansami się nie przejmuj:hug: Też się pod tym podpisuję, pozdrawiam Mugatko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.11.2012 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Hej Mugatko:hug:Piękne, sloneczne fotki z wyprawy dyniowej;)Przesłodkie masz córeczki:yes: dzięki Yuka oj przesłodkie, na zdjęciach szczególnie bo na żywo to czasami "kwaśno" jest Witam , zaglądam i uśmiecham się cichutko ponieważ zdaje się że mamy wiele wspólnego:) Dynie - jako dekoracja a nie jedzenie pojęcia nie mam ale jakoś się nie mogę przekonać, płytki do kuchni - śliczne - mam położone takie samei te dekory też , tylko fugę mam beżową. Podziwiam domek dziewczynek i kradnę jako pomysł do realizacji na wiosnę, no i tak jak ty planuję szary ektorp ze 2 sztuki zamiast mojego prawie nowego wypoczynu z eko skóry - ech co mnie podkusiło to kupić?! Pozdrawiam serdecznie! Ciekawa jestem kuchni z moimi płytkami , u mnie stat ikeowski biała damo miło że zajrzałaś moja kuchnia już jest od kilku lat - czeka na przemalowanie ale to już raczej wiosną ... płytki uwielbiam i mam nadzieję że po całej metamorfozie którą planuję będzie cacy Ektorp u mnie to baaaaaaaardzo daleka przyszłość - mam skórzanego KRAMFORSA z Ikea i w sumie jest wygodny przy dzieciach i nie mogę na niego narzekać ... po za jednym drobnym szczegółem... zupełnie mi nie pasuje do tego co ostatnio lubię mieć w domu ... ale ... musi na razie być jak jest Hej Mugatko, to gadaj o byle czym, bylebyś z nami była:yes: Finansami się nie przejmuj:hug: Aga jestem jestem czytam stale i namiętnie to forum silnie uzależnia Biała damo, jeśli Cię to pocieszy, ja też popełniłam takie szaleństwo i przez kilka miesięcy byłam posiadaczką skórzanej sofy, którą kupiliśmy jak nasze dziecko miało się pojawić, ale szybko zniknęła i zdecydowanie wolę mieć zaplamionego ektorpa, niż czyściutką skórę. Też się pod tym podpisuję, pozdrawiam Mugatko. Pendrak też się pod tym podpisuje ale nie stać mnie na wymianę kanap więc "cieszę" się nadal skórą ale ja mam w salonie takie cóś bardzo nie do pokazania ale uwielbiane przez nas wszystkich ... zwie się pufa FATTY KING i głównie na tym siadam przed tv - dlatego może ta kanapa aż tak bardzo mi nie przeszkadza...mam w co wtopić dupsko żeby było wygodnie A teraz pytanie do wszystkich kobitek które posiadają synków Muszę kupić jakieś prezenty dla chłopca 4 i 6 letniego... i nie wiem co oni lubią a ich Mama nie chce albo nie wie co podpowiedzieć .... poradzicie coś ...linki allegro miło widziane - cena około 60-70zł za jedną zabawkę... plissssssssssss - bo ja mam w domu dwie dziewczynki i nijak nie wiem co kupić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.11.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Hej mugatko Polecam ten zestaw książek - są w niej wszystkie piosenki i wierszyki które my znamy z najmłodszych lat - mój 4 latek wyśpiewuje z babcią wszystkie po kolei http://allegro.pl/polskie-rymowanki-caly-pakiet-gratis-encyklopedia-i2608803771.html do tego np jakieś puzzle? Pozdrawiam Buziaki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biała_dama 03.11.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Hej Mugatko , ja mam 4 latka w domu więc u nas są na topie proste gry planszowe najchętniej z postaciami z bajek Scooby Doo, Bob Budowniczy itd... , bardzo fajnie w samochodzie sprawdzają się nam płyty ze znanymi piosenkami dla dzieci, mały jest zachwycony i podróż się nei dłuży, książki to też świetny prezent- dla malucha coś z cyferkami i literkami , w sklepach można też kupić zestawy rzeczy do samodzielnego zrobienia typu masa gipsowa, figurki do pomalowania itp . , bardzo lubię kupować "kreatywne" zabawki Co do skóry rzeczywiście ja mam dobrą jakościowo eko skóre i jeśli chodzi o zachowanie czystości przy dziecku -super, ale leżeć na tym wieczorem o nie ! Myśle właśnie co by swój zestaw wystawić w necie na sprzedaż a później za to Ektorp !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 03.11.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2012 Mugatko a cos bliżej z jakiej dziedziny? Chłopcy róznymi rzeczami się interesują... Z książek polecam na pewno serie Renaty Piatkowskiej - opowiadania dla przedszkolaków, opowiadania z piaskownicy i piegowate opowiadania. Przezabawne historyjki - smiesza nie tylko dzieci Albo serię o Kubie i bubie Z klocków - rewelacyjne sa {url=http://www.clics.pl/]cliksy[/url] - mozna kupic wiekszy zestaw dla dwóch, ablo mniejsze - moi budują nimi od kilku lat - i to zarówno 8 latek jak i 3 latek daje rade Albo ewentualnie lego - uniwersalne sa - zawsze można potem komponowac z innymi. Szkoda, że mama chłopców nie chce choć podpowiedzieć, czym się interesują... Jest też na rynku sporo fajnych gier - jesli lubią gry planszowe. -poczynając od "dziecięcego" monopolu np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magduśka1719509122 04.11.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Hej mugatko Siostrzeniec mojego męża (teraz 8 lat) od zawsze uwielbiał dinozaury lub klocki lego, więc tak od 4-5 roku życia zadowolony był, jak dostawał wszystko co z nimi związane (figurki dinozaurów, książki o takiej tematyce itp.), z klocków lego najchętniej składał i do dziś składa wszelkie potwory typu: http://allegro.pl/lego-hero-factory-6222-core-hunter-gratis-wwa-i2733172037.html http://allegro.pl/klocki-lego-hero-factory-6223-bulk-nowosc-i2745120899.html http://allegro.pl/lego-hero-factory-6282-stringer-gratis-sklep-wwa-i2737706439.html Kategoria wiekowa od 6, 7 lat, ale doskonale radził sobie wcześniej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.11.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 Mugatko mój 4,5 latek uwielbia Lego, brio i gry planszowe. Lego jest mega uniwersalnym prezentem według mnie i ucieszy chłopców w niemal każdym wieku;)Buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.11.2012 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 (edytowane) Dziękuje wszystkim za porady na pewno pomocne, trochę mi się wyklarowały zainteresowania chłopców w tym wieku Edytowane 5 Października 2015 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 05.11.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Mugatko, ale ZDOLNIACHA z Ciebie. Najpierw po tych dżemikach mi szczęka opadła (fajnie, że są jeszcze Osóbki, które takie rzeczy robią, w czasach kiedy wszystko można kupić gotowe:) ), a teraz Tilda - jestem pod wrażeniem. Przepiękne lalki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ariama 14.11.2012 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Mugatko, podczytuję twój wątek od pewnego czasu i w twoich wnętrzach oraz pomysłach jestem wprost zakochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 14.11.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Hej Mugatko Dawno mnie u Ciebie nie było, wpadłam zerknąć co tam słychać Fajną mieliście jesienną wycieczkę dziewczynki się wyszalały i na pewno miały mnóstwo wrażeń. Ilość dyniek niesamowita Ja też pokusiłam się w tym roku o dyniową dekorację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.11.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2012 Mugatko, życzę pięknej niedzieli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.11.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Mugatko - śliczne masz blondyneczki małe ( po tacie?) Za potrawami z dyni też nie przepadam, za wyjątkiem dyni marynowanej, jest pyszna,ma słodko kwaśny smak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts