illusjon 03.01.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Mugatko, Przyszłam się przywitać w nowym roku, ale widzę, że Koleżanka jeszcze odsypia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 03.01.2013 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Mugatko gdzie jesteś? co porabiasz? może już w ogrodzie dłubiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 03.01.2013 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dziękuje za wszystkie życzenia i ..... "Na Nowy Rok życzyć Wam wypada ciepła domowego, miłości bliźniego, placka wybornego i spokoju świętego" Mugatko, Przyszłam się przywitać w nowym roku, ale widzę, że Koleżanka jeszcze odsypia eee tam odsypia sporo ostatnio siedzę w pracy, dodatkowo młoda chora od Wigilii i czas zdecydowanie za szybko mi ucieka ... ale jutro postaram się Wam co nieco wkleić ... co by ten mój wąteczek całkiem nie zamarł Mugatko gdzie jesteś? co porabiasz? może już w ogrodzie dłubiesz tak tak Martuś w wyobraźni już dłubię w ziemi aby do wiosny .... fajnie będzie zobaczyć efekty swojej harówki .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2013 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Hej Aguś, to ja czekam na obiecane fotki:popcorn::popcorn: Ja też nie mogę się doczekać wiosny... I przy okazji najlepszego w Nowym Roku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.01.2013 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) Hej no to troszkę Was zasypie ... jadalnią w świątecznej odsłonie i metamorfozą pokoju dziennego... * jadalnia, bardzo czerwona... bo to dla mnie kolor świąt ... http://img2.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/377/24377845_200.0.jpg http://img3.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/377/24377851_200.0.jpg http://img3.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/377/24377833_200.0.jpg *figurki, które wyciągam co roku... Sagrado... pięknie wykonane, mam nadzieję że będą mi towarzyszyć przez najbliższe 100 lat i kolejne 100 moim dzieciom ... http://img1.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/377/24377843_200.0.jpg *jemioła musi być http://img2.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/377/24377847_200.0.jpg *serduszka też ... muszą http://img4.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/377/24377819_200.0.jpg Edytowane 18 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 04.01.2013 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 (edytowane) * a teraz pokój dzienny ... W pokoju ciągle jeszcze jest sporo do zrobienia ale zarys już widać ... chciałam żeby było ciepło i przytulnie .... wiem że to wszędobylska Ikea ale ... trudno mi było znaleźć coś co mi się podoba w przystępnej cenie ... jest tam też skórzana kanapa której nie cierpię bo.... skórzana, a z drugiej strony kocham bo.... skórzana i łatwo wyczyścić czekoladowe paluszki mojej córy ... i inne takie ... Generalnie brakuje na pewno ramek na zdjęcia.... brakuje ławy, komody z szufladami... i bardzo mi tam brakuje szarych Ektorpów... które na pewno tam kiedyś będą ... tylko jeszcze chwilkę odchowam moją 2 latkę i nauczę trochę kultury jedzenia i picia no to jedziemy .... http://img2.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/377/24377947_200.0.jpg http://img1.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/377/24377943_200.0.jpg http://img4.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/377/24377937_200.0.jpg http://img2.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/377/24377927_200.0.jpg http://img4.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/377/24377935_200.0.jpg fajny widoczek za oknem się trafił podczas sesji http://img3.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/377/24377951_200.0.jpg i wspominane wcześniej figurki Sagrado... http://img4.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/377/24377919_200.0.jpg http://img4.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/377/24377915_200.0.jpg a kiedyś salon wyglądał tak ... oj bardzo go nie lubiłam ... zrobiony 8 lat temu ... http://imageshack.us/a/img84/2323/dsc00234rji.jpg i na koniec mój mały szkodnik ... Zosia **************** Edytowane 18 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 04.01.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 No kochana, ale pięknie :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: Czerwony to dla mnie też kolor świąt, więc poczułam się prawie jak w domu. Śliczne ozdoby, śliczna choinka, piękne dodatki w całym domu no i oczywiście najpiękniejesze księżniczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 04.01.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Mugatko świetna metamorfoza. Hemnesy, zasłonki, dywan + twoje rękodzieło i powstał bardzo przytulny salon. W jadalni wszystkie twoje dekoracje, pięknie przystrojona choinka i nie mogło być bardziej świątecznie. Zosia urocza, śliczna panienka i te loki!!!! Ławeczka z łazienki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.01.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Uprzytulnił Ci się pokój dzienny baaardzo Jak jeszcze dojdzie Ektorp to już w ogóle nie będzie chciało się wychodzić Śliczne zazdrostki, pewnie Twoje rękodzieło? A ten zachód słońca za oknem... mmm... Zosieńka to sama słodycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.01.2013 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 O mamuniu! Jak pięknie! Te dekoracje Ha, za rok ja też sobie naszyję serduszek! Super wyglądają Hemnesy w salonie. Bardzo je lubię w tym szarym wydaniu. A u Ciebie się wpasowały idealnie. Słodziak z Zosi. Ale z oczu wyziera natura łobuziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 07.01.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Mugatko, już wczoraj widziałam metamorfozę tylko mowę mi odjęło:o wow świetnie Wam sie udało zrobić klimacik, z dywanem superpomysł, kanapy wcale nie przeszkadzają, są fajne proste, no i Twoje rękodzieło piękne. córa najładniejsza, a te grube loki to po kim?ps. fajny masz głos taki do śpiewania:)dzięki za fatygę, mimo że sie nie udało kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.01.2013 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Hej mugatko,masz bardzo przytulnie domek urządzony:wiggle: nie jestem miłośniczką wolnostojących ozdóbek i dekoracji w duużej ilosci, (bo ścieranie kurzy by mnie zabiło chyba, z moja manią czystości) ale wiem że to właśnie te wszystkie drobne przedmioty i ozdoby tworzą taki przytulny klimat, aż chciałoby sie tam posiedzieć przy herbatce jak najdłużej, a szkodnik słodki jak cukiereczek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.01.2013 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Hej Aga, ale ogromna metamorfoza zaszła w salonie:jawdrop: wszystko na plus- jest bardzo przytulnie. Wymieniłabym tylko same sofy, choć wiem, ze skóra jest bardzo praktyczna. Ładnie komponuje się ta zasłona z zazdrostką- pewnie sama szyłaś? Zosieńka przesłodka:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Mugatko zrobisz kawkę ??? Jeśli tak to ja pakuję manatki i wpraszam się do Ciebie na kawkę ( w końcu nie mam tak daleko ) Metamorfoza salonu :jawdrop: OGROMNA PIĘKNIE WYSZŁO ... PIĘKNIE Zrobiło się tak ciepło, przytulnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 09.01.2013 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Zapomniałam napisać, że ZOSIK przesłodki ... ale " diabełka " w oczkach ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.01.2013 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 mugatko....cudny klimacik u ciebie:) Aż nie chce się wychodzić Domowo, ciepło i przytulnie.....tak jak lubię! A Zosia jaka śliczna....po kim ma takie loczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monisiaaa 09.01.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Mugatko zmiana salonu na duży plus, miło, przytulnie, ale życzę Ci spełnienia marzeń co do zmiany sof, wtedy to dopiero będzie WOW zazdroska + zasłonki = piękne a Zosia ślicznotka i te looki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.01.2013 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 No kochana, ale pięknie :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: Czerwony to dla mnie też kolor świąt, więc poczułam się prawie jak w domu. Śliczne ozdoby, śliczna choinka, piękne dodatki w całym domu no i oczywiście najpiękniejesze księżniczki dzięki Aniu za tyle miłych słów ... Mugatko świetna metamorfoza. Hemnesy, zasłonki, dywan + twoje rękodzieło i powstał bardzo przytulny salon. W jadalni wszystkie twoje dekoracje, pięknie przystrojona choinka i nie mogło być bardziej świątecznie. Zosia urocza, śliczna panienka i te loki!!!! Ławeczka z łazienki???? marta na tej przytulności chyba najbardziej mi zależało... bo o ile baaaaaaardzo mi się podobają duże przestronne salony "wysokich lotów" to sama w takim nie czułabym się dobrze... ja tak jakoś zawsze wolałam domowo,ciepło i przytulnie ... i w porównaniu z poprzednim moim pokojem to chyba cel został osiągnięty... ławeczka w łazience inna skrzyżowana bardziej ... to ławeczka z tarasu... na zimę wędruje do domu i jest tam gdzie akurat potrzebna Metamorfoza mimo że udana (choć będzie jeszcze lepsza jak zrealizujesz plan wymiany kanapy) to jednak dla mnie nr 1 to ostatnie fotka. Ślicznotka z Zosi i wcale nie wygląda na szkodnika PS.Dla mnie też kolorem świąt BN jest czerwony Zosia ślicznie dziękuje za "komplementa" i też twierdzi że szkodnikiem nie jest hehe Uprzytulnił Ci się pokój dzienny baaardzo Jak jeszcze dojdzie Ektorp to już w ogóle nie będzie chciało się wychodzić Śliczne zazdrostki, pewnie Twoje rękodzieło? A ten zachód słońca za oknem... mmm... Zosieńka to sama słodycz Dzięki Dropciu... jeśli się "uprzytulnił" jak to ładnie napisałaś tzn. że cel został osiągnięty zazdrostki to moje rękoczyny za oknem w salonie mam podgląd na maszyny rolnicze sąsiada ... więc trzeba było się jakoś ratować ... nie chciałam długich firanek bo widok zachodu słońca dość częsty i bezcenny O mamuniu! Jak pięknie! Te dekoracje Ha, za rok ja też sobie naszyję serduszek! Super wyglądają Hemnesy w salonie. Bardzo je lubię w tym szarym wydaniu. A u Ciebie się wpasowały idealnie. Słodziak z Zosi. Ale z oczu wyziera natura łobuziaka Narendil czekam z niecierpliwością na Twoje maszynowe poczynania a serduszka wciągają potwornie ... Mugatko, już wczoraj widziałam metamorfozę tylko mowę mi odjęło:o wow świetnie Wam sie udało zrobić klimacik, z dywanem super pomysł, kanapy wcale nie przeszkadzają, są fajne proste, no i Twoje rękodzieło piękne. córa najładniejsza, a te grube loki to po kim? ps. fajny masz głos taki do śpiewania:) dzięki za fatygę, mimo że sie nie udało kupić Dzięki Słońce... kanap nie lubię ale jeszcze troszkę muszę z nimi pomieszkać... a jeszcze kilka lat temu tak bardzo o nich marzyłam .... mam nadzieję że uda mi się kiedyś przekonać M do Ektorpów... on lubi te skórzane... ja kiedyś też lubiłam ... ale "dziś" już nie córa ma loki chyba po dziadkach (obaj mieli kręcone włosy) - ja mam proste, mąż też .... ale pewnie wyrośnie z loków tak jak starsza córa ... szkoda że nie pomogłam z tkaniną ... ciągle wisiała na wystawce ... ale belki już nie było mylące to trochę ... głos .. do śpiewania ... oj nie .... to bardzo mylna opinia ... uwierz Hej mugatko, masz bardzo przytulnie domek urządzony:wiggle: nie jestem miłośniczką wolnostojących ozdóbek i dekoracji w duużej ilosci, (bo ścieranie kurzy by mnie zabiło chyba, z moja manią czystości) ale wiem że to właśnie te wszystkie drobne przedmioty i ozdoby tworzą taki przytulny klimat, aż chciałoby sie tam posiedzieć przy herbatce jak najdłużej, a szkodnik słodki jak cukiereczek:D Vesila u mnie na święta sporo tych bibelotów ... ale tak poza to raczej nie ... figurki lądują w kartonach z bombkami ścierać kurzy też nie cierpię szkodnik dziękuje a na herbatkę zapraszam jak tylko dorobię się ławy ... Hej Aga, ale ogromna metamorfoza zaszła w salonie:jawdrop: wszystko na plus- jest bardzo przytulnie. Wymieniłabym tylko same sofy, choć wiem, ze skóra jest bardzo praktyczna. Ładnie komponuje się ta zasłona z zazdrostką- pewnie sama szyłaś? Zosieńka przesłodka:wiggle: Aga dzięki... oczywiscie że marzy mi się wymiana kanap na szare Ektorpy ... ale ... na razie pozostaje to w sferze marzeń... dlatego ta szara wykładzina i szaro-brązowe meble zazdrostka to moje wypociny dziękuje za odwiedzinki Mugatko zrobisz kawkę ??? Jeśli tak to ja pakuję manatki i wpraszam się do Ciebie na kawkę ( w końcu nie mam tak daleko ) Metamorfoza salonu :jawdrop: OGROMNA PIĘKNIE WYSZŁO ... PIĘKNIE Zrobiło się tak ciepło, przytulnie ... Zapomniałam napisać, że ZOSIK przesłodki ... ale " diabełka " w oczkach ma Maju już robię kawkę ... i czekam ....pakuj manatki dziękuje za miłe słowa mugatko....cudny klimacik u ciebie:) Aż nie chce się wychodzić Domowo, ciepło i przytulnie.....tak jak lubię! A Zosia jaka śliczna....po kim ma takie loczki? dzięki Beatko domowo ciepło i przytulnie - tak właśnie chciałam Zosik loczki chyba po dziadkach - ja z mężem nie posiadamy albo nam podmienili w szpitalu Mugatko zmiana salonu na duży plus, miło, przytulnie, ale życzę Ci spełnienia marzeń co do zmiany sof, wtedy to dopiero będzie WOW zazdroska + zasłonki = piękne a Zosia ślicznotka i te looki Monisiaa :) dzięki kochana marzenia mają to do siebie że w końcu się spełniają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.01.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Mugatko to się na odpisywałaś A jak kuchnia? coś się dzieje? myślisz już o wiośnie i ogrodzie??? ja już tęsknię za dłubaniem w ziemi... już krzaczory na nowe nasadzenia oglądam... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 10.01.2013 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Marta kuchnia czeka chyba na wiosnę... mam wszystko poukładane w głowie tylko tak jak wspominałam jestem tym razem bardzo zależna od M. Ale ostatnio wyraził chęć naklejenia listewek na nasze proste fronty ... więc chęci już są .... a to połowa sukcesu .... ale jest druga strona .... trzeba zdemontować fronty ... pomalować... więc szafki będą stały otworem przed moją 2,5 letnią Zosią ... trochę się obawiam tej dezorganizacji ... bez kuchni jak bez ręki ... na wiosnę wezmę trochę urlopu i wtedy pewnie z tym ruszymy ... mi też już się tęskni za ogrodem... ale chyba mniej za grzebaniem w ziemi... bardziej chciałabym zobaczyć efekty zeszłorocznej pracy... czy coś mi zakwitnie i jak... czy wszystko przetrwa zimę... nowych rabat na razie jeszcze nie planuje ... ale niedługo będę wypatrywać bratków hehe żeby obsadzić donice ... aby do marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts