mugatka 23.01.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 no właśnie nie, ale chyba wiosną zacznę bo wiem że tam cuda można upolować ... tylko z reguły kończy się na chęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 23.01.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 no właśnie nie, ale chyba wiosną zacznę bo wiem że tam cuda można upolować ... tylko z reguły kończy się na chęciach Naprawdę warto tam jechać Naprawdę ... cuda można upolować i naprawdę za grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 ilu i taka maszyna to skarb te staruszki są o niebo lepsze o tych obecnych tanich produkcji ... wyciągnij ją koniecznie i do dzieła zrobię suwaczkową instrukcje przy najbliższej okazji Mugatko, Tak zrobię Czy taką maszynę (chyba Łucznik walizkowy?) to po tak długim czasie trzeba chyba dać komuś do "strojenia" i naoliwienie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.01.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Moim zdaniem tak, chyba że masz w rodzinie kogoś kto choć troszkę się na tym zna i Ci przesmaruje co trzeba ...ale najpierw wyciągnij, odpal i zobacz jak szyje ... jeśli jest wszystko ok to pewnie mąż Ci naoliwi i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 23.01.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Mugatko, już to kiedyś powtarzałam, ale powiem raz jeszcze - zdolniacha jesteś na maxa!!!Dla mnie Tildy to poezja, a poszewki (szczególnie te w kropeczki) to bajka! Ja troszkę też próbowałam sił z maszyną, ale jakoś mój zapał zgasł. Może to przez to, że efekt był bardzo słaby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaplanka 23.01.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Mugatko, Tak zrobię Czy taką maszynę (chyba Łucznik walizkowy?) to po tak długim czasie trzeba chyba dać komuś do "strojenia" i naoliwienie, prawda? Ilutku - ja właśnie taką maszynę mam w domku. Dostałam od teściowej. Nie była używana z 15 lat. Trzeba było dać ją do przeglądu, ale działa jak funkiel nówka -tylko moje dwie lewe ręce jakoś po nią nie sięgają. Podczas przeglądu też usłyszałam, że mimo, iż takie maszyny mają x lat, to są często dużo lepsze od obecnie dostępnych w sklepach. Czekam zatem na realizacje - może zasłony:)hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 23.01.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Kurczę, najpierw nauczę się szyć prosto, zanim zacznę wchodzić w zakręty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 25.01.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Kurczę, najpierw nauczę się szyć prosto, zanim zacznę wchodzić w zakręty... ilu oj tam oj tam trening czyni mistrza... Wczoraj uszyłam komplecik dla koleżanki z pracy, która na dniach spodziewa się swojej pierwszej córeczki http://img4.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/602/24602275_200.0.jpg Edytowane 18 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 25.01.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 O mamo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.01.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Mugatko śliczny komplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podlasianka77 25.01.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Przepiękne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 25.01.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Mugatko komplecik sliczny -szczególnie te aplikacje literkowe ! kursik - jasne, że chce - tylko czy ja na tej mojej zabawkowej maszynce to wszyje suwak... planuje większa, prawdziwą maszynę, ale kiedy to nastapi... może na urodziny Ta obecna kupiona była tez na ta okazję kilka lat temu - z myślą o szyciu scrapów i do tego w miare wystarcza. ale zasłonki to juz nie uszyję na niej jesli o fotel drewniany bujany chodzi - mam taki nabyty na giełdzie u nas za całe 90 zł ( albo mniej nawet ) i ty na pewno u siebie upolujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 25.01.2013 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 mugatko....prześliczny, przesłodki ten komplecik!!!!!!!!!!Że też ja mam do szycia dwie lewe ręce:( Pozdrowionka zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.01.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Mugatko ,ależ Ty tworzysz cudowności.... Fantastycznie komponujesz materiały i kolory,,,, Pozdrawiam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.01.2013 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Dziś w Biedronce natknęłam się na takie fajne wiosenne miseczki (cena 3,99zł) - tak informacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 26.01.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Mam embargo na zakupy aż do przeprowadzki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 26.01.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 fajne a jaka wielkość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.01.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Kamilcia 500ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 26.01.2013 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 A kolory takie żywe np ten niebieski czy bardziej pastelowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.01.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Marta troszkę mniej żywe niż na fotce ale nie tak pastelowe jakbyś chciała hehe ja kupiłam ale też chciałam żeby były troszkę mniej żywe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts