Kamilcia 26.01.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 ja też własnie kompletuje sobie nowa zastawę - turkusowo-biała, pastelową. ale inne pastelowe tez by nadały się. Na green gate na razie kasy brak, poza tym moja praktyczna część osobowości nie może przezyc filizanki za ponad 50 zł :/ A te czerwone ładne? moze bym nabyła dla ozywienia zastawy w święta następne, haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.01.2013 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Kamilcia, no ja też oglądam z podziwem te wszystkie drożyzny .... ale jak już mam wydać trochę kasy to wolę kupić szafkę, półkę, ramkę foto niż 3 kubeczki czerwone moim zdaniem były bardzo ładne, żywy kolorek - świąteczny tylko wiesz co u mnie w biedrone było kilka kartonów ... i zostały prawie same beżowe ... bo cena dość niska to i popyt jest ... moim zdaniem trzeba się spieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 26.01.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 no to ja chyba nie dam rady - bo miałam dzis iść, ale wybrałam Lidla na starym mieszkaniu miałam Biedronke pod nosem - tutaj na wsi juz inaczej może kiedyś rzuca jeszcze na razie zamiast miseczek pozostaja mi puzzle 1000 el z Lidla, haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.01.2013 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Ja tez jestem na etapie zbierania pasteli: błękity i róże... faktycznie strasznie drogie te wszystkie piękności... na razie kupiłam sobie miseczki w ww kolorach w ikea, miarki w tkmaxx (na przecenie), pojemniczki ceramiczne prostokątne -takie do zapiekania, kubki błękitne ( też na przecenie w Kauflandzie).Od czasu do czasu coś z pasteli rzucają w netto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Hej Aga, komplecik dla koleżanki przecudnej urody:jawdrop: Szczęściara:p koleżanka oczywiście;) Widziałam te miseczki przypadkowo w Biedronce, nawet fajne, ale nie kupiłam bo mam w sumie 3 serwisy obiadowe... Kupiłam za to spieniacz do mleka- jest boski:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 30.01.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Mugatko, byłam na DIY czyli zrób to sam(a) we wnętrzach ... i powiem Ci ze Adam Słodowy (nie wiem czy pamiętasz pana) mógłby Ci buty czyścić... PS Dla młodszych Forymek - Adam Sodowy to taki polski MakGajwer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 06.02.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aga, dawno mnie tu nie było... a tu tyle zmian Świetny wątek z DIY'em:)Kurde, muszę sie reaktywować.Póki co FB rządzi, a nie blog i forum.pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 06.02.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 nabyłam misieczki biedronkowe dwie kawowe, jedna niebieska - fajny ten niebieski, taki zgaszony, jedna czerwoną - chwilowo w szafce schowana. Moje półki naczyniowe zaczynaja wyglądac fajnie mimo, ze green gate nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Mugatko, Nie wiem dlaczego, ale dzisiaj jak tylko otworzyłam oczy pomyślałam o Tobie. Trochę się przestraszyłam, bo dawno Cię nie widziałam. Wszystko dobrze? Gdzie się zaszyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.02.2013 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 (edytowane) Ilu żyję, piszę trochę u innych .... u mnie nic się nie dzieje więc wątek opadł daleko w dół ale miło że zajrzałaś wczoraj poczyniłam kolejny zestawik i tyle:) Edytowane 18 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 19.02.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Ilu wczoraj poczyniłam kolejny zestawik i tyle:) http://imageshack.us/a/img194/8126/img1767oyv.jpg Jakto wczoraj poczyniłaś? mnie to by zajęło z miesiąc i wyglądałoby jak eksponat z powstania styczniowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.02.2013 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 mnie to by zajęło z miesiąc i wyglądałoby jak eksponat z powstania styczniowego Mnie tak samo:lol2: Mugatko przesłodki zestwik:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 20.02.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 To sie nazywa talent:yes: śliczniutki zestawik, do tak pięknych woreczków to aż żal pantofelki wkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.02.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Ale słodki zestawik poczyniłaś ! Masz talent w rencach kochana:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 20.02.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Matko, ile tam szczególików i wszystko tak starannie zrobione Świetna robota, Mugatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slojkowa 25.02.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2013 Pięknie się witam i nie będę wyjątkiem, gdy poproszę namiary na cudną, łazienkowo - wiatrołapowo ławeczkę...plisssss Mam też taką prośbe - jestem pewnie "starej daty", ale nie bardzo umiem wyszukać takie cudeńka, jakie Wy tu , koleżanki pokazujecie i wynajdujecie w necie - proszę - podpowiedzcie mi, na jakich stronach szuka się takich superaśnych inspiracji, skąd wytrzasnąć np taką cudną ławeczke, itp......? proszę tylko o stłumiony śmiech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 26.02.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) Jakto wczoraj poczyniłaś? mnie to by zajęło z miesiąc i wyglądałoby jak eksponat z powstania styczniowego oj tam oj tam czasami tak muszę ... inaczej się uduszę Mnie tak samo:lol2: Mugatko przesłodki zestwik:eek: dzięki Aga ... jakoś tak lubię szyć takie cukierkowe rzeczy dobrze że mam dwie córki To sie nazywa talent:yes: śliczniutki zestawik, do tak pięknych woreczków to aż żal pantofelki wkładać Vesila no pewnie że żal dlatego zawsze zapowiadam moim małym klientkom że to na małe zabawki takie które się zawsze gubią Ale słodki zestawik poczyniłaś ! Masz talent w rencach kochana:yes: dziękuje Beatko Matko, ile tam szczególików i wszystko tak starannie zrobione Świetna robota, Mugatko bo diabeł ponoć tkwi w szczegółach czy jakoś tak... :) Pięknie się witam i nie będę wyjątkiem, gdy poproszę namiary na cudną, łazienkowo - wiatrołapowo ławeczkę...plisssss Mam też taką prośbe - jestem pewnie "starej daty", ale nie bardzo umiem wyszukać takie cudeńka, jakie Wy tu , koleżanki pokazujecie i wynajdujecie w necie - proszę - podpowiedzcie mi, na jakich stronach szuka się takich superaśnych inspiracji, skąd wytrzasnąć np taką cudną ławeczke, itp......? proszę tylko o stłumiony śmiech.... słojkowa witam Cię serdecznie ławeczkę to akurat zmontowałam w phooshopie i Pan mi robił wg mojego rysunku i wymiarów ... namiar zaraz podam na priv ... dla mnie jeśli chodzi o wyszukiwanie to google rządzi (opcja grafika) ... zaprzyjaźnione wątki na muratorze to również źródło BEZcennych inspiracji załóż wątek... rzuć temat a resztę zrobią forumowe "kooleżanki" ********************* ... a to moja wielka torba "ze ścinków" dla córy na wyprawy pod tytułem "jadę do Babci" http://img4.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/962/24962037_200.0.jpg Edytowane 18 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 26.02.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Ale superowa! torba http://emoty.blox.pl/resource/upup.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/23_129_8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.02.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 śliczna torba mugatko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_sw 27.02.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Fajna torba Zestaw do nitowania będzie za tydzień w Tchibo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts