Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mały dworek" Archetonu - Mugatka :)

Recommended Posts

ja też własnie kompletuje sobie nowa zastawę - turkusowo-biała, pastelową. ale inne pastelowe tez by nadały się. Na green gate na razie kasy brak, poza tym moja praktyczna część osobowości nie może przezyc filizanki za ponad 50 zł :/

A te czerwone ładne? moze bym nabyła dla ozywienia zastawy w święta ;) następne, haha

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kamilcia, no ja też oglądam z podziwem te wszystkie drożyzny .... ale jak już mam wydać trochę kasy to wolę kupić szafkę, półkę, ramkę foto niż 3 kubeczki :)

czerwone moim zdaniem były bardzo ładne, żywy kolorek - świąteczny :) tylko wiesz co u mnie w biedrone było kilka kartonów ... i zostały prawie same beżowe ... bo cena dość niska to i popyt jest ... moim zdaniem trzeba się spieszyć :)

Ja tez jestem na etapie zbierania pasteli: błękity i róże... faktycznie strasznie drogie te wszystkie piękności... na razie kupiłam sobie miseczki w ww kolorach w ikea, miarki w tkmaxx (na przecenie), pojemniczki ceramiczne prostokątne -takie do zapiekania, kubki błękitne ( też na przecenie w Kauflandzie).

Od czasu do czasu coś z pasteli rzucają w netto.

Hej Aga,

komplecik dla koleżanki przecudnej urody:jawdrop::jawdrop: Szczęściara:p koleżanka oczywiście;)

Widziałam te miseczki przypadkowo w Biedronce, nawet fajne, ale nie kupiłam bo mam w sumie 3 serwisy obiadowe...:lol:

Kupiłam za to spieniacz do mleka- jest boski:rolleyes:

• 2 weeks później...

Pięknie się witam i nie będę wyjątkiem, gdy poproszę namiary na cudną, łazienkowo - wiatrołapowo :) ławeczkę...plisssss

Mam też taką prośbe - jestem pewnie "starej daty", ale nie bardzo umiem wyszukać takie cudeńka, jakie Wy tu , koleżanki pokazujecie i wynajdujecie w necie - proszę - podpowiedzcie mi, na jakich stronach szuka się takich superaśnych inspiracji, skąd wytrzasnąć np taką cudną ławeczke, itp......? proszę tylko o stłumiony śmiech....

Jakto wczoraj poczyniłaś?

mnie to by zajęło z miesiąc i wyglądałoby jak eksponat z powstania styczniowego :eek:

oj tam oj tam :) czasami tak muszę ... inaczej się uduszę :)

Mnie tak samo:lol2::lol2:

Mugatko przesłodki zestwik:eek::D

dzięki Aga ... jakoś tak lubię szyć takie cukierkowe rzeczy :) dobrze że mam dwie córki :)

To sie nazywa talent:yes:

śliczniutki zestawik, do tak pięknych woreczków to aż żal pantofelki wkładać:)

Vesila no pewnie że żal dlatego zawsze zapowiadam moim małym klientkom że to na małe zabawki :) takie które się zawsze gubią :)

Ale słodki zestawik poczyniłaś !

Masz talent w rencach kochana:yes:

dziękuje Beatko :):hug:

Matko, ile tam szczególików i wszystko tak starannie zrobione :o

Świetna robota, Mugatko :yes:

bo diabeł ponoć tkwi w szczegółach czy jakoś tak... :):hug:

Pięknie się witam i nie będę wyjątkiem, gdy poproszę namiary na cudną, łazienkowo - wiatrołapowo :) ławeczkę...plisssss

Mam też taką prośbe - jestem pewnie "starej daty", ale nie bardzo umiem wyszukać takie cudeńka, jakie Wy tu , koleżanki pokazujecie i wynajdujecie w necie - proszę - podpowiedzcie mi, na jakich stronach szuka się takich superaśnych inspiracji, skąd wytrzasnąć np taką cudną ławeczke, itp......? proszę tylko o stłumiony śmiech....

słojkowa witam Cię serdecznie :)

ławeczkę to akurat zmontowałam w phooshopie i Pan mi robił wg mojego rysunku i wymiarów ... namiar zaraz podam na priv ...

dla mnie jeśli chodzi o wyszukiwanie to google rządzi (opcja grafika) ... zaprzyjaźnione wątki na muratorze to również źródło BEZcennych inspiracji :)

załóż wątek... rzuć temat a resztę zrobią forumowe "kooleżanki" :)

... a to moja wielka torba "ze ścinków" dla córy na wyprawy pod tytułem "jadę do Babci" :)

http://img4.garnek.pl/amin.garnek.pl/024/962/24962037_200.0.jpg

DSC01690.jpg

DSC01692.jpg

Edytowane przez mugatka