Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mały dworek" Archetonu - Mugatka :)

Recommended Posts

Mugatko, Twoja łazienka zawsze powoduje u mnie bezdech :o

Tak bardzo mi się podoba!

Pokój dziewczynek bardzo kwiatkowy :rolleyes:No, ale jak sobie przypomnę swój, z brązowymi meblami i tapetą imitującą drewno, to te kwiatki budzą mój autentyczny zachwyt :lol2:

Narendil powiem tak nie skromnie że kocham swoją łazienkę :) co wieczór już od prawie dwóch lat cieszy mnie tak samo :) I to jest jedyne pomieszczenie w moim domu w którym nic już nie chcę zmieniać :)

Hej Mugatko,

ale fenomenalny pomysł z tymi albumami:jawdrop:

Uporządkowane, piękne i będą super pamiątką za parę lat:wiggle:Śliczne te Twoje dziewczynki:rolleyes:

dzięki Aga ... o ten porządek mi chyba najbardziej chodziło :) lubię wracać do zdjęć ... oglądać je z dziećmi ... ale w kompie jest ich po prostu za dużo...

teraz mam tak jak chciałam... albumy nie do zdarcia :)

mugatko, chyba muszę poważnie pomyśleć o swoich zdjęciach :yes:

oj trzeba, trzeba :)

galerii nie bedzie - już postanowione ;) ale czasem cos tam w sieci sie pojawia ;) cegiełkowa łazienka górna -w wersji Zola jeszcze w połowie w proszku to nie ma co pokazywac ;)

a wiesz, że nie zgodze się - tzn oczywiście, ze materiałyi kosztują, robią cenę - ale jednak najwięcej to nasza praca- kiedyś dawno próbowałam przeliczać ile mi na godzine wychodzi - ja z grupy dłubaków, co to nad każdym ułożeniem kwiatka na kartce duma po kilkanascie minut ;) - wyszło mi mniej niż 2 zł za godzine ! Dlatego wiem, ze z tego nie da się życ - za to nigdy nie zrezygnuję z mojej dłubaniny bo to cos,m co kocham i już :)

p.s. - foto-ksiazki to super pomysł 1 sama sie przymierzam - to rewelacyjny prezent dla dziadków np ;) No i jednak szybciej się robi niz album scrapowy-ja Adasia z roczku mam rozgrzebany już 2 lata !

Kamilcia ... decyzja o braku Twojej galerii wcale mi się nie podoba... ale nie pozostaje nic innego jak uszanować:) mam nadzieję że nie przegapię górnej łazienki....

co do szycia masz rację ... ja już nawet o robociźnie nie wspominałam.... uszycie tildy zajęło mi około 10 godzin :) ale może przy 15 sztuce byłoby szybciej ... tylko że mnie cieszy szycie bez przymusu ... fajnie jak coś czasami sprzedam bo chociaż następne materiały mogę kupić bez wkładu własnego :) i tak to się jakoś toczy ... też kocham te moje szyciowe twory tworzyć :)

Hej!

Mugatko pokoik dziewczynek jest w takim radosnym klimacie i ma w sobie to coś :)

Pomysł ze zdjęciami jest genialny :rolleyes: Poproszę o namiary i szczegóły na priwa.

dziękuje atena ... zaraz będę słać privy :)

Ja się rozglądam za fotoksiażkami od jakiegoś czasu, głównie ze wzgl. na zdjęcia z podróży. Dużo tych ofert w necie, tylko że większość cen powala na kolana. Także skoro masz sprawdzone i rzeczywiście w baaardzo fajnej cenie to ja poproszę o namiary :yes:

Swietny pomysł z fotoksiążkami :yes:

Bardzo ładnie je zrobiłaś:)

Poproszę i ja adres stronki gdzie mogę zamówić takie fotoksiązki :)

jeszcze dziś wyślę namiar :)

Mugatko, ja jestem pod nieustannym wrażeniem perfekcji Twego domu.

Nie ma w nim nic nie pasującego, przypadkowego, tymczasowego.

Dbałość o szczegóły wykończenia naprawdę robi wrażenie.

Pokoik w kwiaty to bajka, marzenie wszystkich dziewczynek.

Łazienka...poezja.

Uwielbiam oglądać zdjęcia w Twoim wątku.

I przy okazji poproszę na priv o namiar na zdjęciowe książki.

Zrobię dzieciom niespodziankę :)

Dzięki toluś za tyle ciepłych słów :)

zaraz priv :)

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mugatko, ja też poproszę o namiar na priv. Przymierzałam się do zamówienia w empiku, bo wiem, że tam wychodzą bardzo ładne, ale ceny trochę zniechęcają niestety :rolleyes:

Mugatko,

Ja też poproszę o namiar.

W rodzinie dzieci się posypały, to pewnie każdy z chęcią skorzysta z pomysłu :)

A i u mnie jest już spory bałagan i mnóstwo zapomnianych zdjęć na dysku... :rolleyes:

Ddziewczyny nie zamawiajcie tylko hurtem bo każdy ma inne wymagania itd...

ja jestem zadowolona ... nie biorę odpowiedzialności za zadowolenie Wasze :) przetestujcie jeden album ... :)

poszło do wszystkich jak kogoś przeoczyłam to przepraszam i krzyczeć głośno ... to sie poprawię :)

mugatko śliczne te albumy!

dzięki Martuś ... bardzo się cieszę że wreszcie zrobiłam porządek z tysiącami zdjęć dzieciaków :)

Mugatko, masz przepiekna lazienke! Pieknie sie wszystko ze soba komponuje. Mam nadzieje uzyskac podobny efekt w mojej, dzieki Twojej laweczce sama mysle o podobnej :)

Pokoik dzieci, mimo duzej liczby kwiatkow, jest przytulny i przyjazny, nie dziwie sie ze Twoje corki sa zadowolone :)

Pomysl z fotoksiazkami super!

Zgodze sie co do cen rekodziela, sa wysokie ale nie bez powodu, ja tez tak jak Kamilcia naleze do osob milion razy zastanawiajacych sie nad ulozeniem jednego kwiatka :D wkladam mnostwo pracy i czasu aby zrobic dana rzecz i jesli potem od kogos slysze ze owszem, ladne, ale dlaczego takie drogie? to ze sprzedaza wole poczekac na osobe ktora doceni czas jaki poswiecilam, cale szczescie takie osoby sie zdarzaja :)

Śnieg nam wszystkim popsuł szyki,

przykrył jajka i koszyki

a kurczaczkom zmarzły nóżki,

więc się tulą do rzeżuszki,

lecz choć śnieg nam pada w święta

i pogoda taka wstrętna

my święconym się dzielimy

i radości wszem życzymy.

http://img713.imageshack.us/img713/1277/krolikwielkanocny.jpg

WESOŁYCH , SPOKOJNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ:)

Słońca, szczęścia, pomyślności,

w pierwsze święto dużo gości,

w drugie święto dużo wody-

to dla zdrowia i urody!

Mnóstwo jajek kolorowych,

świąt wesołych oraz zdrowych!

Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy

życzy nemi

http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg