mugatka 21.03.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Mugatko, Twoja łazienka zawsze powoduje u mnie bezdech Tak bardzo mi się podoba! Pokój dziewczynek bardzo kwiatkowy :rolleyes:No, ale jak sobie przypomnę swój, z brązowymi meblami i tapetą imitującą drewno, to te kwiatki budzą mój autentyczny zachwyt Narendil powiem tak nie skromnie że kocham swoją łazienkę co wieczór już od prawie dwóch lat cieszy mnie tak samo I to jest jedyne pomieszczenie w moim domu w którym nic już nie chcę zmieniać Hej Mugatko, ale fenomenalny pomysł z tymi albumami:jawdrop: Uporządkowane, piękne i będą super pamiątką za parę lat:wiggle:Śliczne te Twoje dziewczynki:rolleyes: dzięki Aga ... o ten porządek mi chyba najbardziej chodziło lubię wracać do zdjęć ... oglądać je z dziećmi ... ale w kompie jest ich po prostu za dużo... teraz mam tak jak chciałam... albumy nie do zdarcia mugatko, chyba muszę poważnie pomyśleć o swoich zdjęciach oj trzeba, trzeba galerii nie bedzie - już postanowione ale czasem cos tam w sieci sie pojawia cegiełkowa łazienka górna -w wersji Zola jeszcze w połowie w proszku to nie ma co pokazywac a wiesz, że nie zgodze się - tzn oczywiście, ze materiałyi kosztują, robią cenę - ale jednak najwięcej to nasza praca- kiedyś dawno próbowałam przeliczać ile mi na godzine wychodzi - ja z grupy dłubaków, co to nad każdym ułożeniem kwiatka na kartce duma po kilkanascie minut - wyszło mi mniej niż 2 zł za godzine ! Dlatego wiem, ze z tego nie da się życ - za to nigdy nie zrezygnuję z mojej dłubaniny bo to cos,m co kocham i już p.s. - foto-ksiazki to super pomysł 1 sama sie przymierzam - to rewelacyjny prezent dla dziadków np No i jednak szybciej się robi niz album scrapowy-ja Adasia z roczku mam rozgrzebany już 2 lata ! Kamilcia ... decyzja o braku Twojej galerii wcale mi się nie podoba... ale nie pozostaje nic innego jak uszanować mam nadzieję że nie przegapię górnej łazienki.... co do szycia masz rację ... ja już nawet o robociźnie nie wspominałam.... uszycie tildy zajęło mi około 10 godzin ale może przy 15 sztuce byłoby szybciej ... tylko że mnie cieszy szycie bez przymusu ... fajnie jak coś czasami sprzedam bo chociaż następne materiały mogę kupić bez wkładu własnego i tak to się jakoś toczy ... też kocham te moje szyciowe twory tworzyć Hej! Mugatko pokoik dziewczynek jest w takim radosnym klimacie i ma w sobie to coś Pomysł ze zdjęciami jest genialny Poproszę o namiary i szczegóły na priwa. dziękuje atena ... zaraz będę słać privy Ja się rozglądam za fotoksiażkami od jakiegoś czasu, głównie ze wzgl. na zdjęcia z podróży. Dużo tych ofert w necie, tylko że większość cen powala na kolana. Także skoro masz sprawdzone i rzeczywiście w baaardzo fajnej cenie to ja poproszę o namiary Swietny pomysł z fotoksiążkami Bardzo ładnie je zrobiłaś Poproszę i ja adres stronki gdzie mogę zamówić takie fotoksiązki jeszcze dziś wyślę namiar Mugatko, ja jestem pod nieustannym wrażeniem perfekcji Twego domu. Nie ma w nim nic nie pasującego, przypadkowego, tymczasowego. Dbałość o szczegóły wykończenia naprawdę robi wrażenie. Pokoik w kwiaty to bajka, marzenie wszystkich dziewczynek. Łazienka...poezja. Uwielbiam oglądać zdjęcia w Twoim wątku. I przy okazji poproszę na priv o namiar na zdjęciowe książki. Zrobię dzieciom niespodziankę Dzięki toluś za tyle ciepłych słów zaraz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 21.03.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Mugatko, ja też poproszę o namiar na priv. Przymierzałam się do zamówienia w empiku, bo wiem, że tam wychodzą bardzo ładne, ale ceny trochę zniechęcają niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.03.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Mugatko, Ja też poproszę o namiar. W rodzinie dzieci się posypały, to pewnie każdy z chęcią skorzysta z pomysłu A i u mnie jest już spory bałagan i mnóstwo zapomnianych zdjęć na dysku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 22.03.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 mugatko śliczne te albumy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.03.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Aguś, Bardzo dziękuję za priva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.03.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Mugatko, ja też poproszę o namiar na priv. Przymierzałam się do zamówienia w empiku, bo wiem, że tam wychodzą bardzo ładne, ale ceny trochę zniechęcają niestety Mugatko, Ja też poproszę o namiar. W rodzinie dzieci się posypały, to pewnie każdy z chęcią skorzysta z pomysłu A i u mnie jest już spory bałagan i mnóstwo zapomnianych zdjęć na dysku... Ddziewczyny nie zamawiajcie tylko hurtem bo każdy ma inne wymagania itd... ja jestem zadowolona ... nie biorę odpowiedzialności za zadowolenie Wasze przetestujcie jeden album ... poszło do wszystkich jak kogoś przeoczyłam to przepraszam i krzyczeć głośno ... to sie poprawię mugatko śliczne te albumy! dzięki Martuś ... bardzo się cieszę że wreszcie zrobiłam porządek z tysiącami zdjęć dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 22.03.2013 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ściagnełas juz program ? Tam jest miejsce na to ... trzeba kliknąć dwukrotnie i wpisać tytuł ... powiększ sobie lupą książkę bo może nie widać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialena-lublin 22.03.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 28.03.2013 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Mugatko, masz przepiekna lazienke! Pieknie sie wszystko ze soba komponuje. Mam nadzieje uzyskac podobny efekt w mojej, dzieki Twojej laweczce sama mysle o podobnej Pokoik dzieci, mimo duzej liczby kwiatkow, jest przytulny i przyjazny, nie dziwie sie ze Twoje corki sa zadowolone Pomysl z fotoksiazkami super! Zgodze sie co do cen rekodziela, sa wysokie ale nie bez powodu, ja tez tak jak Kamilcia naleze do osob milion razy zastanawiajacych sie nad ulozeniem jednego kwiatka wkladam mnostwo pracy i czasu aby zrobic dana rzecz i jesli potem od kogos slysze ze owszem, ladne, ale dlaczego takie drogie? to ze sprzedaza wole poczekac na osobe ktora doceni czas jaki poswiecilam, cale szczescie takie osoby sie zdarzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 28.03.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Mugatko, książki ze zdjęciami super. Pamiętam, że kiedyś trzeba było oszczędnie robić zdjęcia, bo każde wywołanie filmu kosztowało. A teraz można pstrykać do woli i wybrać te najlepsze np. do takiej właśnie książki. Też poproszę namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.03.2013 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Mugatko, najlepszego:hug: http://www.netanimations.net/Moving-animated-Easter-eggs.gif http://img16.imageshack.us/img16/3097/wielkanockartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowawa30 29.03.2013 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Mugatko, dzięki za priva. A z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzę Ci i Twojej rodzince dużo, dużo spokoju, radości oraz smacznego jajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.03.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Śnieg nam wszystkim popsuł szyki, przykrył jajka i koszyki a kurczaczkom zmarzły nóżki, więc się tulą do rzeżuszki, lecz choć śnieg nam pada w święta i pogoda taka wstrętna my święconym się dzielimy i radości wszem życzymy. http://img713.imageshack.us/img713/1277/krolikwielkanocny.jpg WESOŁYCH , SPOKOJNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.03.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Wesołego Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.03.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Rodzinnych, radosnych i kolorowych Świąt, bez względu na to co dzieje się za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 30.03.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wesołych Świąt http://2.bp.blogspot.com/_E9JRcn4NhiQ/S7JC8x0SqsI/AAAAAAAAAB8/SA7593hIZiI/s1600/Weso%C5%82ego+Alleluja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 30.03.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://i3.fmix.pl/fmi2732/7450d759000400f75156db62/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 30.03.2013 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Radosnych, pełnych Ciepła Rodzinnego i Miłości Świąt Wielkanocnych dla Całej Waszej Rodziny http://3.bp.blogspot.com/-atJFSs90Xeo/UVbhdEA2ShI/AAAAAAAAFkU/B86M3n2LISE/s320/wielkanoc1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.03.2013 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Słońca, szczęścia, pomyślności,w pierwsze święto dużo gości,w drugie święto dużo wody-to dla zdrowia i urody!Mnóstwo jajek kolorowych,świąt wesołych oraz zdrowych! Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy życzy nemi http://img163.imageshack.us/img163/7921/kartkat.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2013 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts