Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Mały dworek" Archetonu - Mugatka :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ale u Ciebie ślicznie. Dom w innym stylu niż mój, ale bardzo mi się podoba. Bardzo fajne są te wszystkie falbanki, kratki, kropeczki, dodatki i ogród rewelacyjny. Wspaniale odnowiliście meble tarasowe i kran ciekawy :) My na razie też po taniości wykańczamy, ale mam nadzieję, że w koncu nadejdzie taki dzień jak u Ciebie, że pełna energii, zapału i zainspirowana tak pieknie urządzonymi domami jak np Twój - sama coś zacznę zmieniać :) Pozdrawiam!

Mugatka, :hug:

Ale u Ciebie jest, cudnie, tak sielsko i domowo... [ATTACH=CONFIG]284642[/ATTACH]

Robisz najbardziej magiczne zdjęcia na FM. :o

Gdy chce się ukoić "duszę" to tylko wizyta na Twoim wątku może pomóc [ATTACH=CONFIG]284643[/ATTACH]

... miód na moje serce... mów do mnie jeszcze ... :D

ale u Ciebie ślicznie. Dom w innym stylu niż mój, ale bardzo mi się podoba. Bardzo fajne są te wszystkie falbanki, kratki, kropeczki, dodatki i ogród rewelacyjny. Wspaniale odnowiliście meble tarasowe i kran ciekawy :) My na razie też po taniości wykańczamy, ale mam nadzieję, że w koncu nadejdzie taki dzień jak u Ciebie, że pełna energii, zapału i zainspirowana tak pieknie urządzonymi domami jak np Twój - sama coś zacznę zmieniać :) Pozdrawiam!

cześć Danonki - Ty dopiero tworzysz swój dom a już o zmianach myślisz? :) mi się bardzo podoba Twój kolorowy świat :) dziękuje za miłe słowa ...

• 3 weeks później...
  • 1 month później...

Dużo zdrowia w Nowym Roku, uśmiechu, łaskawości losu.

Niech spełnione marzenia dadzą dużo radości,

niech zamierzenia się realizują, a chęci do nowych wyzwań przybywa.

Wartość miłości, przyjaźni, empatii niech pozostanie wartościami największymi,

a dobre, wzajemne relacje międzyludzkie dostarczą satysfakcji i siły do walki z przeciwnościami losu.

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIĘKNIEJSZE W NOWYM ROKU

życzy tola

http://blog.ekarteczki.pl/wp-content/uploads/2012/12/4.jpg

Niech w Nowym Roku świat będzie dla was pełen ciepła, radości i przyjaciół,

a w waszym domu nigdy nie zabraknie miłości i zrozumienia.

Wszelkiej pomyślności oraz spełnienia najskrytszych marzeń w nadchodzącym Nowym Roku życzy Beata z rodzinką :D

http://images68.fotosik.pl/483/9c633705ab9bbe62med.jpg

Dziękuje wszystkim za życzenia i pamięć o tym moim biednym, umierającym już wątku :)

Od pół roku dopieszczam sypialnię .... może na wiosnę uda mi się wreszcie coś pokazać ...

Na razie chociaż jedna fotka świąteczna...

było... minęło ...

http://i1372.photobucket.com/albums/ag357/Mugatka/DSC00230_zpsf2d0db74.jpg

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

• 2 months później...
  • 3 months później...