Drop_Inn 18.01.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Drop_inn nie szyłam ale juz o tym myślałam nawet wydrukowałam szablon ale nie jestem z tego kształtu zadowolona więc szukam lepszego... może jutro coś spróbuje uszyć... To ja niecierpliwie czekam na efekty. I kibicuję oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.01.2012 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Słońce te lalki i myszy i anioły tildy strasznie mi się podobają ale to wyższa szkoła jazdy, nie mniej jednak nabyłam dwie książki z szyciem tildowym w polskim wydaniu Są naprawdę czytelne i są w nich szablony Ptaszka zostaw CANDY 1. asiulkowo 2. Drop_Inn 3. Nemi 4. pysiaczek 5. Warmia 6. martaibartek 7. alana 8.katka 1978 9.makrz 10. agawi74 11. anutka2 12. yokasta 13. Gusia82 14. lady in red 15 olszynka Jutro o 20:00 moja córa wylosuje numerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.01.2012 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Mój mąż obiecał w piątek podowieszać co nieco w domku, parę pierdułek w wiatrołapie i karnisze w jadalni Wreszcie będe mogła pokazać coś nowego poza szyciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.01.2012 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Mój mąż obiecał w piątek podowieszać co nieco w domku, parę pierdułek w wiatrołapie i karnisze w jadalni Wreszcie będe mogła pokazać coś nowego poza szyciem To fajnie, poczekam na foty:popcorn: ale na szycie to ja mogę patrzeć bez końca z otwarta buzią bo sama tak nie umiem:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.01.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Mój mąż obiecał w piątek podowieszać co nieco w domku, parę pierdułek w wiatrołapie i karnisze w jadalni Wreszcie będe mogła pokazać coś nowego poza szyciem Czekamy więc z niecierpiwością na nowe foty Na własnoręcznie uszyte cuda podobnie jak agawi mogę patrzeć w nieskończoność.Niestety ja w tej dziedzinie beztalencie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.01.2012 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 atena oczywiscie bierzesz udział w losowaniu A ja się właśnie biorę za pierwsze moje ptaszysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka1978 19.01.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Szyj , szyj i pokazuj nowe zdjęcia, czekam z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.01.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 mugatko ale się nam rozszyłaś super! i ja czekam na ptaszysko i wzór-jakbyś była tak miła się podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 19.01.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witaj:)Wstąpiłam do Ciebie,bo kiedyś tam widziałam Twoją łazienkę na LM i bardzo mi się spodobała!Piękne rzeczy uszyłaś,piękne...to ja również poczekam na nowe zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.01.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Lady in red wybieraj 3 serducha zostałaś wylosowana przez moją córę Był też drugi los(mamy na ferie dodatkowe dziecko, też chciał losować więc mu pozwoliłam) wylosował Drop_Inn, tu będzie niespodzianka ode mnie Dziewczyny poproszę o adresy na priv Wszystkim dziękuje za udział, miło mi że było Was tak duuuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gusia82 19.01.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Gratuluję szczęściarom kurcze a było tak blisko pozdrawiam serdecznie i czkam na zdjecia wiatrołapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.01.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 O, to już?! I naprawdę będzie coś dla mnie?! Jej, ale się cieszę!!! :wiggle: Z niedowierzania aż 2 razy przeczytałam Twój post. Mugatko, uściskaj ode mnie mocno dzieciaki, a szczególnie nr 2, bo bez niego w końcu nie byłoby nagrody. Kurcze, ale fajnie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.01.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Lady in red wybieraj 3 serducha zostałaś wylosowana przez moją córę Był też drugi los(mamy na ferie dodatkowe dziecko, też chciał losować więc mu pozwoliłam) wylosował Drop_Inn, tu będzie niespodzianka ode mnie Dziewczyny poproszę o adresy na priv Wszystkim dziękuje za udział, miło mi że było Was tak duuuużo Ależ się cieszę :*. Kochane dziecko Proszę przekazać buziaka od Ciotki w czerwieni .A jak będziecie w moich okolicach zapraszam na duuuuuuuuuuuuuuuuuże lody Chyba nigdy nic nie wygrałam-więc podwójnie się cieszę ;)O ile nie weżmiemy pod uwage zestawu kawy "celmar",który wygrałam w konkursie radiowym z 15 lat temu Bardzo Wam dziękuję dziewczęta Adresik wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.01.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Mugatko Bardzo dziękuję Ci za udział w losowaniu i Twojej Córci. Lady in red a Tobie gratuluję Drop_Inn Tobie także gratuluję Dziękuję bardzo-i bardzo się cieszę Już mam nawet pomysł gdzie zawieszę serducha Edytowane 19 Stycznia 2012 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 19.01.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Witam Chciałam dziś pokazać moją produkcję walentynkową http://img842.imageshack.us/img842/2964/serduszkawalentynkiforu.jpg Uploaded with ImageShack.us Chciałam też zorganizować takie małe "candy" w podzięce za to że jesteście i za miłe przyjęcie mnie na forum To zestaw serduszek które dziś uszyłam, trzy z tych serduszek dostanie wylosowana osoba Proszę zgłaszać w postach chęć wzięcia udziału w losowaniu Losowanko w czwartek 19.01 np o 20:00 zapraszam Jeśli gospodyni jest tam miła,że nie dośc,że ufundowała nagrody to jeszcze daje możliwośc wyboru . Więc ja korzystam z tej możliwości i wybieram: 2 serduszka (bardzo podobne) beżowe z naszytym czerwonym serduszkiem na środku z jedną wstążeczką na górze i jedno czerwone w groszki z koronką Ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.01.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Mugatko Bardzo dziękuję Ci za udział w losowaniu i Twojej Córci. Lady in red a Tobie gratuluję Drop_Inn Tobie także gratuluję Gratuluję szczęściarom kurcze a było tak blisko pozdrawiam serdecznie i czkam na zdjecia wiatrołapu I ja dziękuję. Wciąż jeszcze się uśmiecham. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 19.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 I ja również dziękuję za udział w zabawie!zwyciężczynią gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.01.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Cała przyjemność po mojej stronie, jutro wszystko wyślę Drop adresik bo jutro wysyłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.01.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) Pytanie, czy ta poduszka jest ładna ? Miałam taki materiał, dostałam miał taki motyw, uszyłam poduchę ale mi się średnio podoba ... motyw klatki ok ale reszta ? na zdjęciu jest czerwień ale w realu to jakby czerwień pomieszana z różem i pomarańczem, dziwny kolor... Jakie jest Wasze zdanie ? poducha wędruje na allegro Edytowane 21 Listopada 2016 przez mugatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.01.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Cała przyjemność po mojej stronie, jutro wszystko wyślę Drop adresik bo jutro wysyłka A nic nie doszło na priv.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts