Kraszan 31.12.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 (edytowane) Hmm Edytowane 17 Maja 2014 przez Kraszan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 01.01.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 witam sie jako pierwsza ciekawie sie zapowiada ten Twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 01.01.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Witam. Zapisuje się do oglądających. Pozdr adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 02.01.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 No i Ja też pokibicuję, może nawet coś podpowiem Powodzenia i wytrwałości bo energooszczędność to temat ciężki "lokalnie" i można niechcący zepsuć sobie chałupkę doradztwem osób nieodpowiednich ! Jestem do dyspozycji, choć by na GG : 8422053 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 02.01.2012 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ciekawi mnie jak rozwiązano połączenie taras-dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 08.01.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Bardziej martwi mnie szczelność takiego połączenia. Z odległościami to jest różnie, zależy od urzędnika. Miałem podobnie i garaż podziemny wyszedł bo wtedy odległości nie obowiązują. O ustawieniach domu pomyślę chętnie pozdr adam Trudne to ustawienie u Ciebie. Oznacz może dokładnie kierunki świata i co będziesz miał za płotem. Edytowane 8 Stycznia 2012 przez aadamuss24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 11.01.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Garaż zrobiłbym tuż przy wjeździe, zostawiając przed bramą miejsce na auto/auta lub nie jeśli to ślepa uliczka. Nie pchałbym garażu za bardzo w stronę lasu, mniej podjazdu do wykonania i więcej ogrodu. Za garażem miejsce na fajny ogród. Dom po przekątnej od garażu i dużo okien od strony południowej, podłudniowo zachodniej. Może zrób taką wizualizację ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 11.01.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Jeśli możesz to numeruj wersje narysuj mi rzut z góry z oznaczeniem kierunków. Lepiej by było gdyby garaż przylegal do domu, wtedy jedna ściana ma taki bufor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 11.01.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Ta ostatnia wersja wydaje się ok jak dla mnie po prawej stronie od północy zostanie jeszcze pas ziemi gdzie można postawić latem samochody w cieniu.powstanie tez ciepły kat pomiędzy garazem a domem gdzie nie bedzie wialo a bedzie się nagrzewalo nawet zima. Czy taki układ bedzie Ci pasował do wnętrza ? Byloby lepiej zrobić garaż od polnocnej strony domu ale wtedy dom bardziej wychodzi w lewo. Myślę że dom bliżej drogi tez źle by nie wyglądał tym bardziej że uliczka ślepa i hałasu nie bedzie, takie ustawienie da duży ogród za domem dosyć dobrze doswietlony po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 15.01.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Widok z kuchni na parking ? lubię popatrzeć na samochody ale wolę cos zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aadamuss24 15.01.2012 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Okno w kuchni jak najbardziej ale nie auto pod oknem. Układ wnętrza jest ok. Mnie drażni jak z okna widzę auto a mógłbym ogród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts