bodzio_g 31.12.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Myślę , że Redakcja szanowna zasponsoruje nagrody dla pierwszych 3 osób , którzy tu się wpiszą tuż po północy, czyli w 2012 roku. Dodatkowo mile byłoby widziane np zdjęcie(-a ) z tegoż Sylwestra z właściwą datą na fotce wklejone w ciągu najbliższych 3 dni. Pozdrawiam i ...do siego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 31.12.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Myślę , że Redakcja szanowna zasponsoruje nagrody dla pierwszych 3 osób , którzy tu się wpiszą tuż po północy, czyli w 2012 roku. Dodatkowo mile byłoby widziane np zdjęcie(-a ) z tegoż Sylwestra z właściwą datą na fotce wklejone w ciągu najbliższych 3 dni. Pozdrawiam i ...do siego roku 5 nagród czeka na Forumowiczów-Balowiczów. Zasady zabawy powyżej A wszelkie pomysły jak razem spędzić tę noc mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Szczęśliwego Nowego Roku! po Angielsku ... Happy New Yearpo Arabsku ... سنة ميلادية مباركة (sanatun miilaadiyyatun mubaarakatun)po Baskijsku ... Urte Berri Onpo Bułgarsku ... Щастлива Нова Година (Shtastliva Nova Godina)po Chińsku (tradycyjny) ... 新年快樂po Chińsku (uproszczony, wymowa mandaryńska) ... 新年快乐 ( xin nian kuai le)po Chorwacku ... Sretna Nova Godinapo Czesku ... Šťastný Nový rokpo Duńsku ... Godt nytårw Esperanto ... Bonan Novjaronpo Filipińsku ... Manigong Bagong Taonpo Fińsku ... Onnellista Uutta Vuottapo Francusku ... Bonne Annéepo Grecku ... Καλή Χρονιά (Kalí Chroniá) lub Χρόνια Πολλά (Chrónia Pollá)po Hebrajsku ... שנה טובה (shana tova)po Hiszpańsku ... Feliz año nuevopo Islandzku ... Forsælt Komadi árpo Japońsku ... 明けましておめでとうございますpo Koreańsku ... 새해 복 많이 받으세요 (sae-hae bok ma-ni ba-deu-se-yo)po Litewsku ... Laimingų Naujųjų Metųpo Łacinie ... Felix sit annus novuspo Łotewsku ... Laimīgu Jauno Gadupo Niemiecku ... Glückliches Neues Jahrpo Norwesku ... Godt nyttår!po Persku ... سال نو مبارک ( Saale no mobarak )po Portugalsku ... Bom ano novo lub Feliz ano novopo Rosyjsku ... Счастливого Нового Года lub С Новым Годомpo Rumuńsku ... La mulţi anipo Serbsku ... Срећна Нова година (Srećna Nova godina)w Suahili ... Heri Ya Mwaka Mpyapo Szwedzku ... Gott nytt årpo Węgiersku ... Boldog Újévetpo Wietnamsku ... Chúc Mừng Năm Mớipo Włosku ... Buon Anno lub Felice Anno Nuovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.12.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 No to się melduję. Sylwester spędzamy w naszym domu. Są goście i szampan schłodzony, ale ja większość czasu spędzam z psem, który ze strachu przed petardami wlazł pod łóżko i siłą go wyciągnąć nie można. Pies duży, a podwozie łóżka nisko osadzone Dobrego Roku 2012 wszystkim, Zdjęcia są, ale ... do publikacji się*nie nadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 31.12.2011 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Hello U nas tez domowka! I tez u nas Jest pieknie a 2012 bedzie dobrym rokiem, czego wszystkim Forumowiczom, Redakcji i sobie zycze No to zmykam do Gosci, bo domagaja sie kolejnych drinkow i muzycznych atrakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2011 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 anSi nasza psinka zareagowała podobnie. Co jest o tyle dziwne, że on się nigdy nie bał ani petard ani hałasu. Trochę mnie zmartwił. Redakcjo Droga nasze fotki również nie nadają się do publikacji... Może lepiej unikać wstawiania czegoś takiego, w obawie o dobro społeczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.01.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Happy New Year !!!! I nieustającego szczęścia dla WAS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neever 01.01.2012 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Najlepszego w nowym roku Później niz tuz po północy ale wg regulaminu jestem drugi w 2012 roku Czyżby nagroda od redakcji?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nini 01.01.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Ja również życzę wszystkim wszystkiego NAJ w nowym roku. Przede wszystkim powodzenia w inwestycjach budowlanych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 01.01.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 I ja dołączam do życzeń Wszyskiego Najlepszego w Nowym 2012 Roku A nasz tegoroczny Sylwester był w klimacie kominkowo-budowlano-plenerowym.Czułam się prawie jak na Forum Muratora bo spędzaliśmy go w naszym domu przed kominkiem z parą "budującą" -( SSO), zatem rozumiecie, że z ludźmi na tym etapie budowy każdy temat rozmowy schodzi na temat okien, ogrzewania, fachowców itp i .....kotów;)Aby jak najdłużej cieszyć się naszym wybudowanym cudem, postanowiliśmy zrzucić trochę kalorii więc było trochę ruchu( długi spacer) w plenerze i pieczenie kiełbasek przy ognisku.Zdjęć nie było, ale jak się ściemni mogę zrobić jedynie z wystroju lokalu sylwestrowego:)pozdrawiam noworocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 01.01.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 (edytowane) Cicho wszędzie, głucho wszędzie... Sylwester już za nam. Przed nami - miejmy nadzieję dobry, spokojny 2012 ROK Neever - wg moich wskazówek zegara to nie drugi, a dopiero piąty do nas dołączyleś, ale... nagroda i tak powinna być Edytowane 1 Stycznia 2012 przez anSi liczydło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kreaturrra 02.01.2012 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Tylko czemu nie ma Po Polsku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.01.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Odliczamy do 5 i prosimy o adres jako prywatną wiadomość do: Redakcja. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.01.2012 01:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) . Edytowane 3 Stycznia 2012 przez bodzio_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 03.01.2012 01:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) Szanowna Redakcyjo Uważam , że szczególna nagroda należy się Nemi za strzał w ...północ i za piękne życzenia po ...zagranicznemu Pozostałym aż do Neever włącznie również się należy ... ( prawdopodobnie Neever startował w innej strefie ...czasowej ) Nini i Edzia były już chyba wyspane , ale ...dzięki za życzenia ps. a co z fotkami ? czyżby wszyscy byli aż tak ... zmęczeni ?? Edytowane 3 Stycznia 2012 przez bodzio_g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Wierz mi bodzio, że zdjecia sa. I nie o zmęczenie chodzi, lecz o to, czy moi goscie chcieliby "na łamach" debiutować, a takich bez gości to nie mam No chyba, że zdjęcie psa pod łóżkiem. A i ono takie jakieś niewyraźne.... Nieeee, lepiej, nie...Niechaj w moim przypadku wyobraźnia Twa popracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 03.01.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Tylko czemu nie ma Po Polsku?? Jak nie ma, jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 03.01.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Tylko czemu nie ma Po Polsku?? Jak nie ma jak jest. Dużą czerwoną czcionką. ps. a co z fotkami ? czyżby wszyscy byli aż tak ... zmęczeni ?? Nie da rady. Wiesz bodzio publikując nasze sylwestrowe fotki moglibyśmy spokojnie zostać bohaterami na wiocha.pl, albo na forumowym "świat się śmieje" No a Ludziki, z którymi spędzaliśmy sylwestra pewnie by niepocieszeni byli z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 03.01.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To ja inaczej sie wytlumacze Jako zawodowy fotograf mam takie dni w roku, w ktorych wazacy kilka kilogramow sprzet odkladam starannie na polke i w rekach mam albo talerzyk z przekaskami, albo kieliszek z odrobina wina, albo partnera do wirowania po parkiecie! O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neever 04.01.2012 03:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 hmm u mnie nemi napisała o 23.00 Ale skoro jest inaczej to nie ma problemu. Może jakiś inny czas macie... Ale i tak szcześliwegooo nowego 2012 !! Co do zdjęć to niestety nie nadają się do publikacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts