nemi 04.01.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Może masz czas ustawiony na Forum czas Greenwtich (GMT) -1h w stosunku do polskiego. Napisałam dokładnie o północy. Chociaż mam wrażenie, że w Krakowie Nowy Rok przyszedł tak ze 2 minuty wcześniej - ode mnie z balkonu było widać sztuczne ognie z Rynku, które właśnie tak się zaczęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 04.01.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 neever - trzeba - jak nemi pisze- pogrzebać w ustawieniach i będziesz z czasem "po bożemu". Nemi z calą pewnością*równiutko o północy wpis popełniła ( to się*nazywa celność ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.01.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Mówiłem przecież , że ...neveer był już w innej strefie czasowej znam takich co 2 dni po Nowym roku jeszcze balowali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts