soltysw 31.12.2011 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Witam wszystkich mam pewien problem i potrzebuje waszej pomocy.Do domu mam dobudowany garaż, a właściwie to budynek gospodarczo-garażowy i chce go przebudowac tzn: rozburzyć część garażu tak żeby oddzielić go od domu i zmienic konstrukcje dachu z jednospadowego na dwuspadowy, czyli po przebudowie ma to być garaż wolnostojący. Dodam tylko że garaż jest zbudowany jakieś 50 cm (pół metra) od granicy działki. Niewiem czy mam to zgłaszac czy starac sie o jakies pozwolenia czy musze robic projekt, mapki i inne cuda. Dzieki z góry za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carver 01.01.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Witaj!Każdy remont, czy przebudowa z ingerencją w konstrukcję budynku wymaga pozwolenia na budowę. Tym samym wiąże się to z koniecznością wykonania projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts