neo_83 18.07.2013 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Dzięki Shira3 niestety do końca jeszcze daleka droga jak zwykle przeszkodą jest kasa, ale zakładany plan na ten rok prawie udało się wykonać i to nas cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 18.07.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Tak jak wszędzie U nas też robota wre w czasie dopływu kasy a potem staje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 18.07.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Tak jak wszędzie U nas też robota wre w czasie dopływu kasy a potem staje..... skąd ja to znam Witam wpadłam z rewizyta bardzo się pozmieniało u Was !! będę zaglądała i tymam nadal kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 24.07.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Witam wpadłam z rewizyta bardzo się pozmieniało u Was !! będę zaglądała i tymam nadal kciuki Dzięki za odwiedziny i gratuluje takiej metamorfozy domu wszystko wygląda super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 05.08.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 No już wylewki. Pięknie. Będzie co dalej robić. Co rzucacie na podłogę? Panele? A w drzwiach tarasowych duża różnica cenowa była - przesuwne a zwykłe? My właśnie planujemy przesuwne (230x240). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 06.08.2013 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) No już wylewki. Pięknie. Będzie co dalej robić. Co rzucacie na podłogę? Panele? A w drzwiach tarasowych duża różnica cenowa była - przesuwne a zwykłe? My właśnie planujemy przesuwne (230x240). Salon i mały pokój panele reszta płytki,co do góry to się jeszcze zobaczy ale do tego daleka droga Co do drzwi to do uchylno-przesównych trzeba było dołożyć około 2 tyś a HST 5 tyś niestety oknoplast do najtańszych nie należy (sprawdziłem cene naszych dokladnie daliśmy 2800zł) Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez neo_83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 07.08.2013 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 No to może strasznie dużej różnicy nie ma, biorąc pod uwagę późniejsze zalety przesuwnych. Tylko jak ma sie na głowie wykończenie całego domu to każdy tysiąc się liczy... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neo_83 07.08.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 No to może strasznie dużej różnicy nie ma, biorąc pod uwagę późniejsze zalety przesuwnych. Tylko jak ma sie na głowie wykończenie całego domu to każdy tysiąc się liczy... :/ teraz trochę żałuje ale czasami trzeba iść na kompromis pewnie gdybym budował na kredyt były by PSK (jak ktoś ma kasę to drzwi tarasowe HST to bajka miałem okazje przetestować u siostry ale cena to przegięcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shira3 09.10.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Bardzo ładne drzwi, proste a jednocześnie ciekawe Gratulujemy gustu. Salsunia pięknieje - kciuki za dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 16.11.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2014 hejka Po tym pomalowaniu na zewnątrz to już wygląda jak by elewacja była opcja z listwą LED o wiele lepsza niż 3 punkty pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts